Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Anoint
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anoint
Ettin

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2004 9:29 am    Předmět: Anoint Odpovědět s citátem

Zdravim, par z Vas me uz zna z akci v CV. Rad bych se pridal do vasi guildy a aktivne se taky podilel na RP deni ve svete dark paradise. Jsem povolanim lecitel ( heal gm, anatomy gm [hid, detek, stealth...] max, magery 52 Embarassed ). Zazil jsem toho da se rict uz dost. Ke vsemu lidi u Vas jsou velice vstricni a ste na prvni pohlad dobrej kolektiv...:
Narodil jsem se v severskym meste Yew. Byla tam temer neustale zima, asi tri ctvrtiny z roku. Je to takove spis roztratene mestecko, kde kazdy kazdeho zna, kde kdyz se neco semele, vi hned o tom cela dedina. Jednou, kdyz sme byli na nakupech, tak nam shorel dom, celej drevenej jak byl uhorel do tla. Rodice tuhle ztratu nedokazali financne ustat, a tak me jeste v 10 letech, vysadili v hlavnym meste s tim, ze se po mne co chvili vrati. Cekal jsem hodinu, dve, den, tyden a stale nikde nebyli. Az pak jsem si uvedomil, ze to byl zamer. Tak nechanej na pospas svetu jsem hladovej, smednej a vycerpanej bloudil mestem, ktere se mi zdalo, jako nekonecnej labyrint domu a ulic. Najednou jsem v dalke spatril cloveka na prvni pohlad velice honosneho, ktery kolem me na sve mustangovi precvalal tak rychle, ze jsem nestihl spatrit jak me vycnivajici tupa zbran prastila do hlavy. Upadl jsem do bezvedomi a zobudil jsem se v naruci krasny zeny, ktera mi prave cistila obavazy na hlave. Vysvetlila mi vse co se stalo, ze jsem byl 12 dni a 12 noci v bezvedomi, jak jsem se sem dostal a tak. Byl jsem ocaren jeji krasou a nadanim, tak jsem chtel nasledovat jeji stopy, nechat se zaucit v umeni lecitelskem. Postupem casu jsem se zlepsoval, az jsem se zlepsil natolik, ze jsem uz nepotreboval nici pomoc a mohl se vydat do sveta. Bohuzel noc co noc, od ty doby, co jsem posledne spatril tvare mich rodicu, jsem premyslel nad tim, jestli je jeste nekdy stretnu. Vydal jsem se na cestu smerem domu, cesta byla zarostla travou, jako kdyby uz po ni nikdo nechodil leta... Prisel jsem k domu a vyzeral stejne, jako po tom ohni. Tehdy jsem si uvedomil, ze ma cesta bude dlouha a narocna a budu portebovat sily, v podobe druhu, ktery mi pomuzou, kterym muzu duverovat a ktery maji cistou mysl...
*Obzaval si ruku dodobanou od tuzky a odesel s nadeji pryc...*

Naposledy upravil Anoint dne po červenec 19, 2004 10:07 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2004 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim te Anointe. Urcite ti vsichni ze Spolku budou napomocni v Tvem hledani. Jste jednou vitej.

PS: v nejblizsi dobe se chystame prohledat dungeon PRIDE Smile

PSS: nech na sebe svuj KK
Anoint
Ettin

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2004 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Muj KK zni: 319068686
PS: mam to v detailech Wink
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2004 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím Anointe,
jsem rád, že sis vybral právě Spolek. Vítej
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2004 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz se sice zname ale preci jen Vitej. Twisted Evil

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2004 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rád vidím Tvojí přihlášku a rád Ti budu nápomocen, jen bych Tě chtěl upozornit, že pokud se chceš opravdu podílet na rp dění, tak bys měl mluvit rp a hlavně nemluvit vulgárně, což mě dost zarazilo...
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2004 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pajadin napsal:
hlavně nemluvit vulgárně, což mě dost zarazilo...

Nerozumím
Anoint
Ettin

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2004 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pajadin napsal:
Rád vidím Tvojí přihlášku a rád Ti budu nápomocen, jen bych Tě chtěl upozornit, že pokud se chceš opravdu podílet na rp dění, tak bys měl mluvit rp a hlavně nemluvit vulgárně, což mě dost zarazilo...

Ja snad mluvil vulgarne? nevim jestli to mam brat jako urazku nebo ne... Evil or Very Mad
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2004 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky si nevzpominam ze byl sprosty, ale take to nevylucuji. Ale na druhou stranu, nic sprosteho z jeho rtu jsem neslysel.

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2004 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja neslyšel sprostého nic také, aspoň ne nic nad čím bych se zarazil a ten zbytek co rikal uz si nepamatuji Smile Ale nalejme si čistého vína, kdo z nás nemluví občas sprostě (já třeba obšas i jo).
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: