Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: po srpen 16, 2004 6:05 pm Předmět: Ekonomika v UO |
|
|
Tak mě napadlo, že je docela divné, když stojí obyčejná iron zbraň třeba 150 zlaťáků, když se nad tím zamyslíte tak je to docela hodně ne z hlediska RP ??? No jen sem o tom tak přemýšlel Mylsím, že sem viděl už i menší mince než Gold, tuším Stříbrné nebo něco takového. No nic je to blbost, ja vim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mortaelth Ettin
|
Zaslal: po srpen 16, 2004 6:35 pm Předmět: |
|
|
Ty uz si videl nekde prodavat obyc zbran? Ja snad jeste nevidel nikoho, kdo by ji v pripade potreby neukoval zadara...ale mas pravdu, je to blbost  _________________ The Clerik,
Guardians |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: po srpen 16, 2004 6:38 pm Předmět: |
|
|
myslel sem ted zrovna treba venddory, ale taky uz sem videl i jedince co prodavali iron zbrane. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po srpen 16, 2004 6:38 pm Předmět: |
|
|
Ano, stříbrňáky jsou možné. Znám minimálně jedno místo, kde se s nimi počítá. A myslím, že jsem je už i někde viděl. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po srpen 16, 2004 7:02 pm Předmět: |
|
|
V Britu v bance jsou na zemi zlaťáky, stříbrňáky a tuším že i měďáky.
Jinak taky mi to připadlo takový divný že všechno je v zlatkách a to dost.
Jakou cenu by asi v reálu mělo 150 zlatých mincí? Asi hodně.
Jestli mi teda ještě někdo řekne že má v bance 1000 zlatek a že je strašně chudej, asi s ním nebudu souhlasit . Podporuje Sphera používání více typů mincí? Jakože jedna zlatka je X stříbrňáku a stříbrňák je Y měďáků? _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: po srpen 16, 2004 7:08 pm Předmět: |
|
|
Mě spíše zaráží, proč nebude provedeno přeskryptování hromádkování zlaťáků. Pokud se nepletu, tak jde na jednu kupku dát pouze něco kolem 65K gp. Představa že má někdo majetek v celkovém množství 6,5M gp, tak to dělá 100 kupiček. Není to sice mnoho, ale myslím že by se toto mělo vzít také v úvahu. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po srpen 16, 2004 7:16 pm Předmět: |
|
|
Já mám svoje úspory (po .flipe) rozdělené v sloupečcích mincí
po 50k a stejně tak moc dalších itemů nenadělám  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mortaelth Ettin
|
Zaslal: po srpen 16, 2004 7:18 pm Předmět: |
|
|
je to presne 64kb (65535), vic tusim sphere nezvladne _________________ The Clerik,
Guardians |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po srpen 16, 2004 7:24 pm Předmět: |
|
|
Nastavení závislosti různých typů mincí možňuje runUO, jestli Sphera, to nevím.
Co by si člověk ve středěku koupil za 150 zlatých? Ani se neptej. Svého času bylo tuším za jeden Pražský Groš jídlo pro koně na 3 týdny, nebo 10 slepic.
(safra, doufám, že to byl groš... řekněte, že byl , já si teď nejsem jistý) _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po srpen 16, 2004 7:53 pm Předmět: |
|
|
Sveho casu jsem v Praze ani jinde nebydlel, nemuzu ti to potvrdit:) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|