Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Scarlos Skeleton
|
Zaslal: so srpen 07, 2004 6:29 am Předmět: Kopáčí, čtěte !!! |
|
|
Připadá vám taky, že když se zbavíte z banku veškeré rudy jednoho typu, začne vám potom v dole více padat ? Možná to není u všech ale u iron myslím že ano. Všiml jsem si toho když jsem prodal veškerý iron a vyhodil veškerý copper z banky ven. Vzápětí to hned začalo padat tak o 50% více a ostatní kovy zaostávaly !!! Všimli jste si toho taky nebo se mi to jen zdá ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so srpen 07, 2004 7:28 am Předmět: |
|
|
Obavam se, ze to se ti jenom zda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: so srpen 07, 2004 8:46 am Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so srpen 07, 2004 9:54 am Předmět: |
|
|
Bere to jsou určitě halucinace ze zvýšené fyzické námahy  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so srpen 07, 2004 11:18 am Předmět: |
|
|
to byla haluz:-) Mě by spíš zajímalo, proč padá myth častějác jak black, a proč má tak šílenou fzzivost:-(( _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ian Handsmaster Ettin

|
Zaslal: po srpen 09, 2004 1:46 pm Předmět: |
|
|
Drahý příteli v kopání,
já osobně vše co nakopu si dám do truhly ve svém domku a nemám jediný kousek železa ve své bance. Zjistil jsem jen jednu věc: Jsou dny kopneš skoro samé vzácnější kovy a jsou dny kdy kopeš skoro pořád železnou rudu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 9:32 pm Předmět: |
|
|
Ian Handsmaster napsal: |
Jsou dny kopneš skoro samé vzácnější kovy a jsou dny kdy kopeš skoro pořád železnou rudu. |
Ono tohle záwisý, teda podle mě, na tom, kolik lidí v tu dobu kope...pokud kopeš v Minocu, tak je to prokázané, že vykopaný důl s hafo lidmi ti už dá jen iron a když tam sem sám, tak samý myth:o)) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reox DoHR Skeleton

|
Zaslal: út srpen 10, 2004 8:21 am Předmět: |
|
|
Myslím, že to byla opravdu náhoda. Sphere mívá občas různé nálady.
Příklad:
Tréníte taktiku jak diví.. uděláte průměrně +0,6-+0,8% denně (cvičím jen opravdovým bojem v PvM) a ejhle.. tuhle vysázíte mummy 5 ran a za těch 5 ran Vá m taktika skočí o +0,4%. Nevěřil jsem vlastním očím. _________________ exThe First Erja |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slave Mummy
Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 108 Bydliště: SVK Bratislava
|
Zaslal: čt srpen 19, 2004 10:41 pm Předmět: |
|
|
Ahoj no neivem ci toto je pravda ale ak sa nekope dlksiu dobu npr tyzden a potom sup do bane takzme vzdy do pol hodinky mam tych 5-15 myt ingov  _________________ Adept guildy spolek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 3:51 pm Předmět: |
|
|
Tohle bych locknul. Resit nahodu je kravina, protoze to je nahoda.  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|