Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Začátky (ne)jen mágů
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: so prosinec 18, 2004 10:03 pm    Předmět: Začátky (ne)jen mágů Odpovědět s citátem

Takže, abych předešel OT v jiné diskusi, zakládám tento topic. (doufám, že zde budou přesunuty i ony příspěvky z jiné diskuze. Děkuji)

Takže, mnoho lidí tvrdí, že začínat s mágem je šílenost, že to nelze a podobné žvásty. Samozřejmě to jde. Hodně lidí tvrdí, že nejlepší způsob jsou svitky. O tom nevím, protože já první svitek viděl, až když jsem si ho sám napsal. Svitky na BS jsem nepoužíval vůbec.

Jaká je vaše taktika pro trénování mága, či jiné postavy? A jaké byste dali rady?
Já bych měl radu jen jednu, ale o to cenější - vytrvejte. Ano, je to pouze o tom nenechat se odradit a chodit po světě. Úspěchy se po čase dostaví samy.

P.S. Ještě jedna drobnost - nesólujte. Pokud chcete sólovat, zapněte Diablo, nebo jinou hru. Ultima je v první řadě o interakci s ostatními hráči ( kéž by si tohle uvědomovali všichni hráči).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: so prosinec 18, 2004 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S rangem jsem chodil do cechu trenovat na medvidkach a s dalsimi nbiky jsem pravidelne chodil do prirody, zalozil jsem neco jako "klub" nebo "gildu" nbiku a chodili jsme i Covetous a podobne dungy, byla to sranda v 10-ti lidech davat najtu a ettiny Very Happy
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: so prosinec 18, 2004 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem tu asi vážně dobře. Přesně tak to vidím a viděla jsem pořád i já. Nejde o trénink, jde o zábavu. Vždy je problém asi ze začátku, když zjistíte, že existují ty a ty dungy a že na ně prostě nemáte, že vás nikdo třeba nechce vzít, natož mága, co nemá vytrénováno (setkala jsem se s mágy, co měli tyto problémy a byli z toho zoufalí, Leničce se svěřovali a pak to i zabalili...), je to pak problém. Jenže člověk nemůže chtít hned vše, a takové to sebelitování se, že ach já chudák to ještě neumím, to mi moc nesedí...

O to víc mě dokáže podráždit věty typu: "ty jsi vampík, ty si nabereš krev a jdeš, kdyžtak se dožereš těma bandama!" Ano, vamp je jistě moc silný, ale postupem času by si tihle uvědomili, že vamp si sám Titána, Ancestral Liche, Wyrma a tady ty silnější potvůrky sám nepodá, že mág, ač slabý nablízko, svojí magií daleko přesahuje rámec toho, co si může dovolit mlátič...

Lenka za mlada Wink bouchala hrubě opravdu hrubě v cechu, lozila na poušť, tam kde je teď myslím zóna PvP, a na Britainský hřbitov, a to vše v 2-5 vampírkách, kteří mnohdy nebyli ještě příliš oblíbení... V podobě člověka třeba na místo, a před potvorou jsme se morfli Wink sranda... a pak jsme jí pořádně naplácali. Ubíjet chudáka škorpióna v 5 malých myškách, který se dožíraly obvazama, aby nezemřeli, to bylo dost super... hahaha

Obdivovali jsme velké vampíry, ta jejich křídla, no jó. A když byl barevný ještě k tomu? Hah, to byl bůh, pohled na něj naháněl hrůzu. Což pak to překvapení, když si vytáhl draka a sám! se do něj pustil, ... k nepochopení, co tohle musí být za hrubou sílu. Postupem času jsem zhrubla a teď na to ráda vzpomínám.

A moje rady do začátku?
Je potřeba akorát dostatečná závislost, potom se podaří všechno, u mě to fungovalo výborně. Wink

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: so prosinec 18, 2004 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já sem chodil s paladinem prvně ve starém NB dungu, až do doby než me vylezl Swordsmanship na 40, pak sem vylezl ven, trenial v cehcu, chodil dungy, NB dungy, pozdeji, kdyz sjem uz trenoval Mace a Fenc tak jsem vyuzival cehcovní monotonni cviciste (brrr). Pak to slo uz dobře, vstoupil sem do Spolku, dotrenil pslední sekundární dovednosti. Tohle je casovej usek cca 2 roky, trenil sem pomlau, uzival si, nika nespechal a sem rád, že jsem zvolil utto cestu, prtoze sem poznal mnoho vecí...
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: so prosinec 18, 2004 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To s tím vzdecháním a nebráním na výpravy... připoměla si mi jednu úsměvnou věc. Když mě Johauna poprvé vzala na výpravu a to hned na tu nej. Tak jsem měl magery kolem 50 a dal jsem sotva první hadici, nebo něco takového. Když se to dozvěděli spolubojovníci, málem raději spáchali sebevraždu, než by pokračovali v dugeonu. Hláška typu "a to jako mám dojít, když náš klerik chodí po čtyřech a mág pořádně nedá ani stěnu" mě pobavila.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: ne prosinec 19, 2004 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Něco podobného se probírá i na oficiálním foru a tam jsem také napsa něco jak tady:
Rady pro mága.... chodit a chodit NB dungy... brát si tam postel a zabydlet se tam. Nejlépe sehnat nějakého wariora do party a domluvit se s ním na dělení lotu. Dyť já jako mág jsem kdysi v NB dungu(tom starém do 40 skillu) behal s nozem a rezal potvory, kdyz nebyly regy... nejaký Healy jsem tenkrát neměl takže jen bandy. To byl tenkrát mazec. Pak ve Vespru... no ten sem dokázal chodit i se zavřenýma očima, kolikrát jsem ho procházel. Semtam Nujelm. Co doporučit novým mágům?
TRPĚLIVOST A ODVAHU
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: ne prosinec 19, 2004 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak. Já dřív prošel NB ve Vesperu než jsem vypil svůj první heal a mana ref.
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2004 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi si uz nevzpomenete ale ja jsem v decitu videl takovy divny elementy a za nima byli dvere. Byl jsem si jist, ze zabijeme elementy a za dveram bud epoklad, tak jsem svola CELEJ SPOLEK a ja, franta, hell a petko Smile) jsme je sli vymlatit. Na otazku je to na dlouho? jsem rikal... to je na chvilkuuu a jiste si dovedete predstavit me prekvapeni, kdyz za dverma nebyl poklad, ale jen... nejaci gazeri Smile .. no kraaaaaaaaaasa

jinak k treninku maga :

zacatek az magery 40 - nejproblemovejsi.. nutnost kouzlit harmy a firebally coz jde spatne, ale vzdy jste na tom s tegama lepe nez investujete...

40- 60 - uz se povede 1/3 BS. A pokud mag umi, tak si ohlida i 3 BSka ( franta potvrdi, ze to byla moje specialitka) a s nima se da projit i cove.

60- mate pavouka a pak vipera.. s tim zabijete cokoli

Nejlepsi trenink mi prisel ne na svetlech a ale na sumon creature a na blesku. Takze pouzivat co nejvice...

Zaverem.. Pokud kdokoli HRAJE maga od 0 tak se to na nem podepise. Presne umi pouzivat VSECHNY kouzla co mag ma. Umi taktizovat v dungeonu a ma lepsi prehled - nutnost ho naucila.

PS: cetl jsem nazor - zaloz si wampa naharvi a vytrnuj maga - pokud nekdo, kdo hral s wampwem prejde na maga.. tak verim, ze niky nebude hrat schopnyho maga.. a jestli bude, tak za hoooooooooooodne dlouho.

srr za ten dlouhej post
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2004 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, on je Blade Spirit ovladatelný???
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2004 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a neni? mozna by se sdivil jak hodne jde ukocirovat Smile

Kdo ho nemuselk pouzivat asi neuveri
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: