Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so prosinec 18, 2004 10:03 pm Předmět: Začátky (ne)jen mágů |
|
|
Takže, abych předešel OT v jiné diskusi, zakládám tento topic. (doufám, že zde budou přesunuty i ony příspěvky z jiné diskuze. Děkuji)
Takže, mnoho lidí tvrdí, že začínat s mágem je šílenost, že to nelze a podobné žvásty. Samozřejmě to jde. Hodně lidí tvrdí, že nejlepší způsob jsou svitky. O tom nevím, protože já první svitek viděl, až když jsem si ho sám napsal. Svitky na BS jsem nepoužíval vůbec.
Jaká je vaše taktika pro trénování mága, či jiné postavy? A jaké byste dali rady?
Já bych měl radu jen jednu, ale o to cenější - vytrvejte. Ano, je to pouze o tom nenechat se odradit a chodit po světě. Úspěchy se po čase dostaví samy.
P.S. Ještě jedna drobnost - nesólujte. Pokud chcete sólovat, zapněte Diablo, nebo jinou hru. Ultima je v první řadě o interakci s ostatními hráči ( kéž by si tohle uvědomovali všichni hráči). _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so prosinec 18, 2004 10:11 pm Předmět: |
|
|
S rangem jsem chodil do cechu trenovat na medvidkach a s dalsimi nbiky jsem pravidelne chodil do prirody, zalozil jsem neco jako "klub" nebo "gildu" nbiku a chodili jsme i Covetous a podobne dungy, byla to sranda v 10-ti lidech davat najtu a ettiny  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: so prosinec 18, 2004 10:32 pm Předmět: |
|
|
Já jsem tu asi vážně dobře. Přesně tak to vidím a viděla jsem pořád i já. Nejde o trénink, jde o zábavu. Vždy je problém asi ze začátku, když zjistíte, že existují ty a ty dungy a že na ně prostě nemáte, že vás nikdo třeba nechce vzít, natož mága, co nemá vytrénováno (setkala jsem se s mágy, co měli tyto problémy a byli z toho zoufalí, Leničce se svěřovali a pak to i zabalili...), je to pak problém. Jenže člověk nemůže chtít hned vše, a takové to sebelitování se, že ach já chudák to ještě neumím, to mi moc nesedí...
O to víc mě dokáže podráždit věty typu: "ty jsi vampík, ty si nabereš krev a jdeš, kdyžtak se dožereš těma bandama!" Ano, vamp je jistě moc silný, ale postupem času by si tihle uvědomili, že vamp si sám Titána, Ancestral Liche, Wyrma a tady ty silnější potvůrky sám nepodá, že mág, ač slabý nablízko, svojí magií daleko přesahuje rámec toho, co si může dovolit mlátič...
Lenka za mlada bouchala hrubě opravdu hrubě v cechu, lozila na poušť, tam kde je teď myslím zóna PvP, a na Britainský hřbitov, a to vše v 2-5 vampírkách, kteří mnohdy nebyli ještě příliš oblíbení... V podobě člověka třeba na místo, a před potvorou jsme se morfli sranda... a pak jsme jí pořádně naplácali. Ubíjet chudáka škorpióna v 5 malých myškách, který se dožíraly obvazama, aby nezemřeli, to bylo dost super... hahaha
Obdivovali jsme velké vampíry, ta jejich křídla, no jó. A když byl barevný ještě k tomu? Hah, to byl bůh, pohled na něj naháněl hrůzu. Což pak to překvapení, když si vytáhl draka a sám! se do něj pustil, ... k nepochopení, co tohle musí být za hrubou sílu. Postupem času jsem zhrubla a teď na to ráda vzpomínám.
A moje rady do začátku?
Je potřeba akorát dostatečná závislost, potom se podaří všechno, u mě to fungovalo výborně.  _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: so prosinec 18, 2004 10:40 pm Předmět: |
|
|
Já sem chodil s paladinem prvně ve starém NB dungu, až do doby než me vylezl Swordsmanship na 40, pak sem vylezl ven, trenial v cehcu, chodil dungy, NB dungy, pozdeji, kdyz sjem uz trenoval Mace a Fenc tak jsem vyuzival cehcovní monotonni cviciste (brrr). Pak to slo uz dobře, vstoupil sem do Spolku, dotrenil pslední sekundární dovednosti. Tohle je casovej usek cca 2 roky, trenil sem pomlau, uzival si, nika nespechal a sem rád, že jsem zvolil utto cestu, prtoze sem poznal mnoho vecí... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: so prosinec 18, 2004 10:45 pm Předmět: |
|
|
To s tím vzdecháním a nebráním na výpravy... připoměla si mi jednu úsměvnou věc. Když mě Johauna poprvé vzala na výpravu a to hned na tu nej. Tak jsem měl magery kolem 50 a dal jsem sotva první hadici, nebo něco takového. Když se to dozvěděli spolubojovníci, málem raději spáchali sebevraždu, než by pokračovali v dugeonu. Hláška typu "a to jako mám dojít, když náš klerik chodí po čtyřech a mág pořádně nedá ani stěnu" mě pobavila. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2004 4:41 pm Předmět: |
|
|
Něco podobného se probírá i na oficiálním foru a tam jsem také napsa něco jak tady:
Rady pro mága.... chodit a chodit NB dungy... brát si tam postel a zabydlet se tam. Nejlépe sehnat nějakého wariora do party a domluvit se s ním na dělení lotu. Dyť já jako mág jsem kdysi v NB dungu(tom starém do 40 skillu) behal s nozem a rezal potvory, kdyz nebyly regy... nejaký Healy jsem tenkrát neměl takže jen bandy. To byl tenkrát mazec. Pak ve Vespru... no ten sem dokázal chodit i se zavřenýma očima, kolikrát jsem ho procházel. Semtam Nujelm. Co doporučit novým mágům?
TRPĚLIVOST A ODVAHU _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2004 4:45 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak. Já dřív prošel NB ve Vesperu než jsem vypil svůj první heal a mana ref. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po prosinec 20, 2004 12:13 pm Předmět: |
|
|
Asi si uz nevzpomenete ale ja jsem v decitu videl takovy divny elementy a za nima byli dvere. Byl jsem si jist, ze zabijeme elementy a za dveram bud epoklad, tak jsem svola CELEJ SPOLEK a ja, franta, hell a petko ) jsme je sli vymlatit. Na otazku je to na dlouho? jsem rikal... to je na chvilkuuu a jiste si dovedete predstavit me prekvapeni, kdyz za dverma nebyl poklad, ale jen... nejaci gazeri .. no kraaaaaaaaaasa
jinak k treninku maga :
zacatek az magery 40 - nejproblemovejsi.. nutnost kouzlit harmy a firebally coz jde spatne, ale vzdy jste na tom s tegama lepe nez investujete...
40- 60 - uz se povede 1/3 BS. A pokud mag umi, tak si ohlida i 3 BSka ( franta potvrdi, ze to byla moje specialitka) a s nima se da projit i cove.
60- mate pavouka a pak vipera.. s tim zabijete cokoli
Nejlepsi trenink mi prisel ne na svetlech a ale na sumon creature a na blesku. Takze pouzivat co nejvice...
Zaverem.. Pokud kdokoli HRAJE maga od 0 tak se to na nem podepise. Presne umi pouzivat VSECHNY kouzla co mag ma. Umi taktizovat v dungeonu a ma lepsi prehled - nutnost ho naucila.
PS: cetl jsem nazor - zaloz si wampa naharvi a vytrnuj maga - pokud nekdo, kdo hral s wampwem prejde na maga.. tak verim, ze niky nebude hrat schopnyho maga.. a jestli bude, tak za hoooooooooooodne dlouho.
srr za ten dlouhej post |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: po prosinec 20, 2004 3:06 pm Předmět: |
|
|
Hele, on je Blade Spirit ovladatelný??? _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po prosinec 20, 2004 4:08 pm Předmět: |
|
|
a neni? mozna by se sdivil jak hodne jde ukocirovat
Kdo ho nemuselk pouzivat asi neuveri |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|