Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Mirror Spider
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: ne červenec 11, 2004 11:34 am    Předmět: Mirror Spider Odpovědět s citátem

Včera při malé (a úspěšné) výpravě do hloubi Terathaní pevnosti nás málem rozcupovali jedni z nejtrapnějších pavouků, na které můžete narazit - Mirror Spideři.
V souvislosti s tím bych s vámi rád prodiskutoval taktiku na tyto potvůrky. Většina spoléhá na to, že vampíři to ustojí, vyhmátnou si originál, a když ho zabijí je klid. Díky shodě náhod jsme se včera dostali do pasti hned 3 nebo 4 těchto osminožců. Přiznám se, že jsem už myslel, že domů se povezu přes Help room. Naštěstí vše dobře dopadlo....
No nechám planých řečí, tady je moje taktika na ty obludy a zajimalo by mě, co si o ní myslíte:

Všichni víme, že mirror sešle svoji kopii po úspěšném zásahu protivníka, ale taky je známo, že své obrazy nebude sesílat do nekonečna, prostě se "vybije" a skončil. Třetí poznatek je, že kopie po chvíli samy od sebe mizí. Proto se mi jako nejlepší taktika jeví vyvolání několika summonů (nejlépe earth elementála, protože ten toho ustojí nejvíce), který zaútočí na pavouka. Oba se pak zazdí na Mirror se nechá vybít. Po chvíli je tam pavouků nepočíteně a elementál leží, ale pavouci po chvíli zmizí a až povolí zeď, tak vampové nemají s vybitým Mirrorem žádný problém.
Je to sice trošku náročnější na čas, ale taky bezpečnější, přesto jsem neviděl nikoho, že by tuto taktiku někdy uplatnil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: ne červenec 11, 2004 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mily ususrsi, nejlespi zpusob, jak takovou to taktiku otestovat je zajit do Windu. Tam na malem prostou jsou tyto 3 mirrori. Prisel bys na to, ze i 2 mirrori se ti o jakehokoli suma( i ela) postaraji tak rychlew, ze se ani nestihnou vybit. Je potregba pred sebr hodit para stenu a zachytavat kopie. popripade stat tak, aby kopie na tebe nemohli. Mag bez problemu ustoji 1 kopii ale i se dvema v zadech prezije. Vcera jsem prezili jen diky tomu, ze jsem nesikovne zapadl a odlakal na sebe asi 20 kopii. Pokud by se kopie rozhodli zabit kohokoli jineho, coz se sem tam stavba, tak ho proste zablokuji. Jinak, pokud Wampici bojuji s mirrorrama, opravdu bojujte JEN s ORIGINALAMA. Magove zatim behaji kolecka a kopie casem mizeji. AL ejakmikle se do pronasledovani prida original, jakekoli behani okamzite konci Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arkon
Lizardman

PříspěvekZaslal: ne červenec 11, 2004 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pratele, mel bych tu neco maleho co opravdu funguje ...

Napriklad v tom Terathanu jsou 4 original mirror spideri. hodi se pf tak aby se zachytili a postupne se laka jeden po druhym.
Vampove se postavi do rady vedle sebe tak aby mohli mlatit original. ostatni jsou HID. Zabiji se vsechny originaly postupne a kopie se nechaji na pokoji, protoze patlat se snimi nema smysl, bud se nechaji nez zmizi, nebo se proste odejde pryc ...

"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: ne červenec 11, 2004 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden vamp ustoji jednoho originala, takze idealni taktika je poslat plechy bojovat a prskove at se schovaji, stejne jsou v tomto boji zbytecni a plytvali by prostredky.

Takze taktika: duverovat pratelum a nechat je to zabit Smile
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: ne červenec 11, 2004 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pratele a nelze,kdyz je tam 20 kopii aby jeden cleric dal kouzlo
vas an ort a kopie by zmizeli jako summove ?

Dixův otec před smrtí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: ne červenec 11, 2004 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by bylo asi nejjednodusi ale nevim jestli to na ne plati.

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: ne červenec 11, 2004 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obavam se ze ne, protoze to nejsou kouzla, ale skutecni pavouci - i mrtvolu po nich zustanou, zda si vsimate Smile

pro maga je jednoducha taktika - zmizet. Ale neni moc sikovne stat za PF kousek od mirrora, protoze obraz se muze objevit za PF a napadnout ho. zkratka pockejte nekde bokem.

Pokud musite bojovat sami, zkuste nejakeho trvaleho suma, aby vymlatil obrazy a pockejte az zmizi...
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: ne červenec 11, 2004 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, vamp ustojí jednoho to ano. Já měl tu smůlu, že na mě vyšli dva, oba originály.

Tu taktiku, co jsem popsal jsem poprvé použil právě ve Windu. Bylo jich tam dost, to je pravda. Je pravda i to, že to bylo poprvé, co jsem je viděl, jak udolali Vortexe v řádu několika sekund. Ale šlo to.

K té para zdi (konkrétně v Terathanu, jak zmiňuje Arkon), ona tam byla, ale zmizela, než jsme udělali další měli jsme tam 3 pavoučky, kteří se rozhodli, že se budou množit co to jen půjde.

Dále o jejich zmizení pomocí Vas An Ort - nejde to, nejsou to přeludy (summoni), ale kopie. Bylo to první, co jsem zkoušel, takhle je nechat zmizet.

(btw. Gate, tohle je krásný přepis - ususrsi Embarassed )
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: ne červenec 11, 2004 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ve Windu si zabíjím Mirrory sám, originál jde po mě automaticky jak me uvidí, mezitím si vytvoří asi 6 kopií, z toho na mě útočí asi tak 1 kopie, ostatní si me nevsimaji a ja v klidu zabiju Mirrora.
V Terathanu konkrétně za Krakenama je opravdu dost Mirrorů, ale mě dělal největší problémy Terathan Phantom, který jak me uviděl si se mnou "vyměnil" pozice a tím mě kopnul přesně mezi Mirrory, takhle když vás parkrát prohodí tak ja třeba se už prestavam orientovat, mezitím se Mirori množí a množí...
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: ne červenec 11, 2004 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V TK neni pro maga dat si PF nekam za most a v klidu dockat casu, jako husa klasu Smile tam je zrovna hodne mista.

Spis muze mit problem o kus driv v te chodbe z ahlidanimi dvermi, kde je mirror a trosku malo mista.. ale tam zase muze utect nekam dal, takze i to jde vyresit.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: