Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt červenec 22, 2004 10:28 am Předmět: Nechápu... |
|
|
Ahoj, včera na výpravě, jak ste si všimli sem začal mít velký lagy, jaký sem ještě nezažil...k tomu se pak ještě přidal totální výmaz všech klávesových zkratek a veškerého nastavení a k tomu ješte výmaz skillů a tak podobně...nechápu, co se mi stalo, ale doufám že je to jen špatnou odezvou a výpadky internetu...jelikož mi všechno na ICQ chodí 3x, tak doufám, že to není ultimou...ale vážně nevím co mám dělat...nemůžu hrát (
ach ta záwislačina  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anoint Ettin

|
Zaslal: čt červenec 22, 2004 12:53 pm Předmět: |
|
|
To, že ti na icq chodi veci 3 krát, zamedzíš tým, že ho ressneš... Apropo lagy, asi ste si všimli, že som mal tiež brutálne probmlémy s netom ( admin uz musel mat nervy v kybli ), až ma musel po smrti lootnuť Wolf a potom mi dal veci. Viem, že si chcel so mnou hovoriť po akcii Pajadine a tiež som nie logoutol vo vašom GH, ale mi tam proste vypovedal službu internet a už nešiel vôbec ten deň...  _________________ Nadej umiera posledna ( spolu s clientom ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt červenec 22, 2004 2:23 pm Předmět: |
|
|
Já vím...po hodinách nervů jsem to opět jakš takš rozchodil... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|