Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Diamantový kovář

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Viper
Headless

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2004 8:44 pm    Předmět: Diamantový kovář Odpovědět s citátem

Vím, že mě zde budete hledat a taky vím, proč mě budete hledat.
Jsem ve své kovárně z části proto, abych nebyl rušen, a z části, protože je to jediné místo s podmínkami pro mou práci.
Avšak vy mě můžete nalézt, a získat toliko kladiv, na kolik vám jen postačí vaše suroviny.

Na místo, kde jsem teď vězněn se dostanete takto:
V místě, kde za doby dračí říše stávala mohyla Borgen Skarn stačí umístit runu. Z runy pak vyroste portál a ten povede do podzemí, kde je kromě mé kovárny také pár mých strážců, jež slouží k udržení mého klidu a také k prověření schopností těch, jež mě hledají.

Diamantový kovář

Odpusťte mi prosím, že zprávu tuto k náhlednutí vám dávám až po tak dlouhé době. Toto jest přepis knihy, jež jsme našli v jeskyni Shame, kde nás poslal sám Harsangorth.
Já však věnovala se pátrání po mém ztraceném bratrovi a zprávu tuto předati zapomněla. Ještě jednou se hlubece omlouvám.

Avšak mé pátrání mělo úspěch. Už vím, kdo uvěznil mého bratra, jen doufám, že ho nechal i naživu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Nástěnka Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: