Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá červen 04, 2004 11:51 pm Předmět: Temný ráj II. |
|
|
*poslíček přinesl obálku s pečetí, ve které stálo:*
"Přátelé, cesta lodí byla dlouhá a úmorná, ale vypadá to, že stála za to. Zatím jsem zde na vysost spokojen. Všeho je zde hojně.
Jen tu mořskou nemoc bych si nerad zopakoval.
Podepsán Ursus Luin, The Farean" _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ancalagon Harpy
|
Zaslal: so červen 05, 2004 12:48 am Předmět: |
|
|
Cestovani tam znacne nedoporucuji. Jiz jsem tam parkrat byl...ze zacatku spokojen ale brzo omrzi...a zisk zkusenosti se zvrhne v pouhe prochazeni nekolika dungu xkrat denne...hruza
( a to vam jeste po namaxovani skilu zmenej jeho vyznam (( ) _________________ Let the Light shine upon your Path. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: so červen 05, 2004 1:33 am Předmět: |
|
|
Hmmm...
Ale i kdyby, Urse, jsem rad, ze jsi spokojeny, a proto bud, dokud to pujde, pak si muzes svou nespokojenost vylit u nas. ... Mej se tedy tam moc a moc hezky, vzpominej v dobrem a vrat se.. az budes chtit.. nebo nebudes.. Kdo vi  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: so červen 05, 2004 2:31 am Předmět: |
|
|
tak tak, temny raj druhy je z prvniho pohledu uuuuuuuuuuuplne UBER, jenze tam staci pobit par chvil azjistis ze to tak uber neni  _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|