Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: út květen 04, 2004 3:02 pm Předmět: Bitva v Cechu Paladinů |
|
|
Zdravim chtel bych Vam povedet o velke vcerejsi bitve v cechu paladinu *odkaslal si*
Jako po vetsinu dnu bylo v cechu paladinu velke mnozstvi novacku ale i "zkusenejsich" dobrodruhu a jak uz je v tuto zlou dobu zabavou GM zacal tam hazet par zakladnich priser (2 Al Hazredovi vojaci) samozdrejmne ze jsme se ja, Bereg Sunrise a Slave postavili do boje proti nim ihned jak se zjevili bez vetsich problemu jsme skolili i majitele nebezpecych Nightmare tak i je samotne...protoze jsem mel chut na dalsi boj zacal jsem vyvolavat Bohy aby nam dali dalsi prisery... a tak se i stalo prisli nejdrive divoke kravy (nejspise BSE) potom i Gorily, Kralicci apod.Protoze Nam to porad nestacilo volali jsme dal v tom se pripojil i udatny bojovnik Archandel a Nemesis dalsi varka byla God Serpent opet jsme bez vetsich problemu skolili...Ale nam to porad nestacilo nejvice jsem "drzkoval" opet ja a tak po par minutach "drzkovani" se objevil OBROVSKY stin a videli jsme jmeno Ancestral Wyrm .. takticky jsme se stahli a zacali s proti utokem Slave udatne hazel kamenne zdi a my chodili otravit smrtelnym jedem to monstrum bohuzel spoustu udatnych bojovniku u tohoto nelehkeho cinu zahynulo( Archandel a Nemesis ale nakonec se Nam podarilo nelehkeho soupere porazit a vse skoncilo dobre....( my sli na hokej )[/i] _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: út květen 04, 2004 3:04 pm Předmět: Re: Bitva v Cechu Paladinů |
|
|
*chcel by iba podotknut* Padol som pri world initialize...[inak by som nepadol samozrejme ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

|
Zaslal: út květen 04, 2004 3:07 pm Předmět: Re: Bitva v Cechu Paladinů |
|
|
Archandel2 napsal: |
*chcel by iba podotknut* Padol som pri world initialize...[inak by som nepadol samozrejme ] |
Omlouvam se na to jsem zapomnel  _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út květen 04, 2004 4:18 pm Předmět: |
|
|
A jak to bylo s tím lootnutím +9 halapartny? _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

|
Zaslal: út květen 04, 2004 4:23 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
A jak to bylo s tím lootnutím +9 halapartny? |
No o tom moc blizsiho nevím ale protoze Archandel zemrel blizko u cechu nesel ressnout a lezel tam dlouho Army se motal kolem ale niceho jineho jsem si nevsiml...Jen ze Slavovi nekdo lootnul black musta a regy na trenink ...  _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: út květen 04, 2004 4:30 pm Předmět: |
|
|
Uzasy RP zazitek - z nebe spadnul drak. Doufam, ze si takto nepredstavuji bohove ty kvesty pro NB. Osobne bych vam makrovani v cechu a zadost o spestreni zajistil prijezdem triady
Ale zrejme maji trpelivost s temi, kteri si za zabavou nedokazi vyjet mimo GZ a dohodi jim potvurku i dovnitr (chtel sem napsat pod pr+el).
Nekde jsem cetl ze chce nekdo mladym paladinum ukazat krasi (to i je tam schvalne) lesa - uz je nacase.  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: út květen 04, 2004 4:32 pm Předmět: |
|
|
Retromancer napsal: |
Uzasy RP zazitek - z nebe spadnul drak. Doufam, ze si takto nepredstavuji bohove ty kvesty pro NB. Osobne bych vam makrovani v cechu a zadost o spestreni zajistil prijezdem triady
Ale zrejme maji trpelivost s temi, kteri si za zabavou nedokazi vyjet mimo GZ a dohodi jim potvurku i dovnitr (chtel sem napsat pod pr+el).
Nekde jsem cetl ze chce nekdo mladym paladinum ukazat krasi (to i je tam schvalne) lesa - uz je nacase.  |
To pisalo viacej ludi.My sme neziadali o ziadne potvory,je to iba prevencia pred shromazdovanim ludi pred cechom Paladinov. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út květen 04, 2004 4:34 pm Předmět: |
|
|
Hm kdyz jim to prijde zabavne at se shromazdui kde chteji  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

|
Zaslal: út květen 04, 2004 4:40 pm Předmět: |
|
|
nj ale oni "bojuji" proti lagum....takze se snazi tyto mista trochu procistovat...Sice to nebyl RP zazitek ale vetsine lidi v cechu moc o RP nejde...  _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út květen 04, 2004 4:43 pm Předmět: |
|
|
Procistuji je tim na 10 minut nez ty potvory zabijete - tohle timhle nemuzou vyresit >> vice pisu v topiku zabyvajici se patrony  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|