Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po duben 26, 2004 5:04 pm Předmět: Bugovani magery pri alchymii? |
|
|
Při míchání jsem zakouzlila, abych se ubránila jedné taškařici, co na mě kolemjdoucí zkoušeli. Jedna opodál stojící postava mě upozorňovala, že bugování magery se trestá del acc a blok IP.
Ví někdo něco bližšího? To by mě nenapadlo, že při alchymii nesmím kouzlit. To už je z poctivé Lenky najednou bugger, co sem napatří? Magery se buguje přes alchymii? Protože nevím a zřejmě věděl dotyčný o čem mluví, Lenka slušně poděkovala, že se zeptá, a tak se ptám
S jediným bugem, co se Lenka setkala, bylo včera, když si Lenka, její 2 přatelé a jeden z bohů - Suerte hráli. S bohy je sranda. Po asi hodině blbnutí a projití reward gate, se mi v batůžku objevila mince označená jako 0 gold coin ... Nešla vytáhnout, nešla zvednout, nic Po dalším přihlášení dneska se přeměnila na 1 gold coin a pro jistotu mi zmizla lamka, na které jsem předtím seděla. Chjo, další lamka v háji. hahahha _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dargor Ettin
|
Zaslal: po duben 26, 2004 6:12 pm Předmět: |
|
|
Ja som tiez jeden objavil pri miesani, ale zda sa ze to nebolo nic noveho.
A clovek by sa pomaly bal ci ho neposlu do ahoj ked to nahlasi.  _________________ Angels, they fell first but I'm still here
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po duben 26, 2004 8:16 pm Předmět: |
|
|
Ja osobne jsem bohy upozornil na 2 tajemna mista, kde se pokrivil casoprostor. Na jednom byla nekonecne horici ohniva stena. Tedy urcite horela minimalne 12 hodin - Bozi hned zareagovali a ukhasili ji.
Pote jsem na toulkach nasel misto, odkud slo vzit lahvicku ci svitek a i presto tam hned byl novy/nova. Na toto misto jsem upozornoval asi 3x. Nejspise se v teto casoprostorove dire ztratili i bozi a nemohli okamzite zareagovat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: st duben 28, 2004 2:03 pm Předmět: |
|
|
no jeden bug s magery a michanim existuje a umoznuje natrenit magery bez potreby mnozstvi regu a many _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Selima Headless

|
Zaslal: čt duben 29, 2004 3:28 pm Předmět: |
|
|
Lavaron napsal: |
no jeden bug s magery a michanim existuje a umoznuje natrenit magery bez potreby mnozstvi regu a many |
nicmene bych asi Lenku uklidnila, ze pokud nenastavi makro primo na system bugovani (na to musi vedet jak to udelat) tak o ucet neprijde, nelze dostat dell acc za bug magery nahodou |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt duben 29, 2004 4:51 pm Předmět: |
|
|
Diky, no mne se to nezdalo a ani by to nebylo spravne, magery Lenka uz ma, takze bych to prislusnemu bohovi asi rozmluvila  _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|