Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Gilisek
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gilisek
Headless

PříspěvekZaslal: po prosinec 27, 2021 7:52 pm    Předmět: Gilisek Odpovědět s citátem

Ahoj všem kteří věnují pár minut ke čtení této přihlášky. Předem se přiznám že psaní RP přihlášky mi prostě nejde,snažím se o to už 3 dny a prostě to z hlavy nedám...

Tak asi začneme ....

Jmenuji se Pavel Jeřábek,je mi 31 let a pracuji jako OSVČ Montážní Dělník pro Slovenskou Firmu v Německu. Vystudoval jsem obor kuchař číšník ale bohužel Mr. Covidek mě donutil změnit zaměstnání.

Na shardu DP mě každý zná pod preudonickem "Kubajs/Gilisek". Na shardu působím přibližně 10-15 let.Za tu dobu jsem si tu nadělal pár přátel i nepřátel.Hold když je blbá hlava trpí celý člověk jak se říká.
Pár guild sem prošel to asi každý ví,buď jsem odešel kvuli nějakým sporům a nebo kvůli někomu.

Postavy mám skoro všechny,od crafta až po prska skrz wampa a rangu...Ale nejvíce hrají Guardiana,asi proto že mě baví a má jako jediný plast Smile
Co se týká dungu,tak neznam žádný dung který bych nevypraskal ...

Proč bych chtěl k vám?

Hrají s vámi už nějaký ten měsíc a nemyslím si že by h se k vám zachoval někdy nějak špatně a to samé se dá říct i o vás. Jste parta lidí která to prostě hraje for funn a to se jen tak nevidí. Nevadí vám vzít do dungu cizí lidi,neznalé lidi jako je třeba "Lobo DecaitMag" Embarassed
Snad někteří vědí,že za operní dobu sekám latinu.Neangazuji se v prasárn*** nebo nedělám žádné jiné blbosti..

Děkuji za přečtení a jak za negativní tak i pozitivní komentáře.

PS: přeji Vam Šťastné a Veselé a pěkný nový hroch
Peleg
Skeleton

PříspěvekZaslal: po prosinec 27, 2021 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Kubajs, neměl jsem s tebou žádný problém, spíše naopak, mě i bráchovi jsi vždy pomohl, když se něco vyskytlo. Hraješ s námi poměrně dlouhou dobu a dle mě jsi v pohodě týpek Smile.
Jsem pro Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fanfik
Skeleton

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2021 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mna by akurat zaujimal dovod pre tie tvoje obstrukcie co si robil ohladom podania prihlasky. Very Happy

Inak za mna OK, ale hovorim ti uz teraz, ze nejake intrigy, ze s tymto nehram a s tymto jo si nechaj zamknute v bedinke.

Mozno jedna otazka na telo, hraval si uz dlho s nami externe. Aku pridanu hodnotu vidis v tom, ze budes mat za menom Spolek?
Gilisek
Headless

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2021 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fanfik napsal:
Mna by akurat zaujimal dovod pre tie tvoje obstrukcie co si robil ohladom podania prihlasky. Very Happy

Inak za mna OK, ale hovorim ti uz teraz, ze nejake intrigy, ze s tymto nehram a s tymto jo si nechaj zamknute v bedinke.

Mozno jedna otazka na telo, hraval si uz dlho s nami externe. Aku pridanu hodnotu vidis v tom, ze budes mat za menom Spolek?

Obstrukce bych to nenazýval Shocked přemýšlel jsem nad tím dlouho. Spíš to byli obavy abych třeba nepodělal naše přátelství,důvěru nebo tak něco. Jste fajn parta a nerad bych něco narušoval.

Co se ohledu týká těch řeči s tím nejdu a nebo s tím nejdu vážně nehrozí. Já se nemám za co schovávat nebo tomu podobné věci. Svůj natož jsem řekl a to že se někomu nelíbí za to nemůžu.

Hodnotu bych asi za mě viděl v tom že to ve mě potlačuje zlo a na slunce vychází jen dobro. Za dobu co s vámi hrají,se snažím hrát bez konfliktů a bez jakéhokoliv problémů nebo nějakých výkřiků do tmy.
TomCatus
Mummy

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2021 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to bylo hezky fanfanovske s tim dobrem co vychazi na povrch Smile
jinak za, mne vsecko OK. nikdy nebyl zadnej problem, klikas s nama uz dyl. kdyz ti to dobro vydrzi s nama, tim lip Wink
Nildor
Ettin

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2021 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, uz sme spolu presli dost dungov a z mojej strany maximalna spokojnost. Som za prijatie a budem rad ak snami budes aj dalej dungovat.

PS tie mystiky pouzivaj s rozvahou, to praskanie vytvara iluziu, ze vieme davat vsetky dungy a potom ked nesi v dung parte sa vseci divime, ze to nedavame 🙂
Veron - destro war
Tamer - ostro rang
Helser - gangrel wanp
Kylius - mage
Gilisek
Headless

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2021 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TomCatus napsal:
to bylo hezky fanfanovske s tim dobrem co vychazi na povrch Smile
jinak za, mne vsecko OK. nikdy nebyl zadnej problem, klikas s nama uz dyl. kdyz ti to dobro vydrzi s nama, tim lip Wink

Děkuji Tome... To víš aspoň něco máme s fanfanem společného ... Děti slunce
Gilisek
Headless

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2021 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nildor napsal:
Ahoj, uz sme spolu presli dost dungov a z mojej strany maximalna spokojnost. Som za prijatie a budem rad ak snami budes aj dalej dungovat.

PS tie mystiky pouzivaj s rozvahou, to praskanie vytvara iluziu, ze vieme davat vsetky dungy a potom ked nesi v dung parte sa vseci divime, ze to nedavame 🙂

Děkuji za další krásný post. Neboj,dám si do nového roku předsevzetí že budu používat min mystiku.
Glum
Lizardman

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2021 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
za mňa žiadny problém.
Petr V - gangrel
Mr.fail - vampír
Lisa - ostrostrelkyňa
Ratking - krysa
Darkman - shaman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gilisek
Headless

PříspěvekZaslal: út prosinec 28, 2021 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Glum napsal:
Ahoj,
za mňa žiadny problém.

Děkuji glumiku
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: