Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gilisek Headless
|
Zaslal: po prosinec 27, 2021 7:52 pm Předmět: Gilisek |
|
|
Ahoj všem kteří věnují pár minut ke čtení této přihlášky. Předem se přiznám že psaní RP přihlášky mi prostě nejde,snažím se o to už 3 dny a prostě to z hlavy nedám...
Tak asi začneme ....
Jmenuji se Pavel Jeřábek,je mi 31 let a pracuji jako OSVČ Montážní Dělník pro Slovenskou Firmu v Německu. Vystudoval jsem obor kuchař číšník ale bohužel Mr. Covidek mě donutil změnit zaměstnání.
Na shardu DP mě každý zná pod preudonickem "Kubajs/Gilisek". Na shardu působím přibližně 10-15 let.Za tu dobu jsem si tu nadělal pár přátel i nepřátel.Hold když je blbá hlava trpí celý člověk jak se říká.
Pár guild sem prošel to asi každý ví,buď jsem odešel kvuli nějakým sporům a nebo kvůli někomu.
Postavy mám skoro všechny,od crafta až po prska skrz wampa a rangu...Ale nejvíce hrají Guardiana,asi proto že mě baví a má jako jediný plast
Co se týká dungu,tak neznam žádný dung který bych nevypraskal ...
Proč bych chtěl k vám?
Hrají s vámi už nějaký ten měsíc a nemyslím si že by h se k vám zachoval někdy nějak špatně a to samé se dá říct i o vás. Jste parta lidí která to prostě hraje for funn a to se jen tak nevidí. Nevadí vám vzít do dungu cizí lidi,neznalé lidi jako je třeba "Lobo DecaitMag"
Snad někteří vědí,že za operní dobu sekám latinu.Neangazuji se v prasárn*** nebo nedělám žádné jiné blbosti..
Děkuji za přečtení a jak za negativní tak i pozitivní komentáře.
PS: přeji Vam Šťastné a Veselé a pěkný nový hroch _________________ kladivoun ... ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peleg Skeleton
|
Zaslal: po prosinec 27, 2021 8:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Kubajs, neměl jsem s tebou žádný problém, spíše naopak, mě i bráchovi jsi vždy pomohl, když se něco vyskytlo. Hraješ s námi poměrně dlouhou dobu a dle mě jsi v pohodě týpek .
Jsem pro  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fanfik Skeleton
|
Zaslal: út prosinec 28, 2021 3:02 pm Předmět: |
|
|
Mna by akurat zaujimal dovod pre tie tvoje obstrukcie co si robil ohladom podania prihlasky.
Inak za mna OK, ale hovorim ti uz teraz, ze nejake intrigy, ze s tymto nehram a s tymto jo si nechaj zamknute v bedinke.
Mozno jedna otazka na telo, hraval si uz dlho s nami externe. Aku pridanu hodnotu vidis v tom, ze budes mat za menom Spolek? _________________ Kde to som? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gilisek Headless
|
Zaslal: út prosinec 28, 2021 3:11 pm Předmět: |
|
|
Fanfik napsal: |
Mna by akurat zaujimal dovod pre tie tvoje obstrukcie co si robil ohladom podania prihlasky.
Inak za mna OK, ale hovorim ti uz teraz, ze nejake intrigy, ze s tymto nehram a s tymto jo si nechaj zamknute v bedinke.
Mozno jedna otazka na telo, hraval si uz dlho s nami externe. Aku pridanu hodnotu vidis v tom, ze budes mat za menom Spolek? |
Obstrukce bych to nenazýval přemýšlel jsem nad tím dlouho. Spíš to byli obavy abych třeba nepodělal naše přátelství,důvěru nebo tak něco. Jste fajn parta a nerad bych něco narušoval.
Co se ohledu týká těch řeči s tím nejdu a nebo s tím nejdu vážně nehrozí. Já se nemám za co schovávat nebo tomu podobné věci. Svůj natož jsem řekl a to že se někomu nelíbí za to nemůžu.
Hodnotu bych asi za mě viděl v tom že to ve mě potlačuje zlo a na slunce vychází jen dobro. Za dobu co s vámi hrají,se snažím hrát bez konfliktů a bez jakéhokoliv problémů nebo nějakých výkřiků do tmy. _________________ kladivoun ... ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TomCatus Mummy

|
Zaslal: út prosinec 28, 2021 4:19 pm Předmět: |
|
|
to bylo hezky fanfanovske s tim dobrem co vychazi na povrch
jinak za, mne vsecko OK. nikdy nebyl zadnej problem, klikas s nama uz dyl. kdyz ti to dobro vydrzi s nama, tim lip  _________________ TomCatus (gangrel)
Lonewolf Jr. (druid)
Vitoslav (ostrostrelec) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nildor Ettin
|
Zaslal: út prosinec 28, 2021 4:29 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, uz sme spolu presli dost dungov a z mojej strany maximalna spokojnost. Som za prijatie a budem rad ak snami budes aj dalej dungovat.
PS tie mystiky pouzivaj s rozvahou, to praskanie vytvara iluziu, ze vieme davat vsetky dungy a potom ked nesi v dung parte sa vseci divime, ze to nedavame 🙂 _________________ Nildor - teuton paladin
Allthar - nekro
Gwarin - cler
Veron - destro war
Tamer - ostro rang
Helser - gangrel wanp
Kylius - mage |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gilisek Headless
|
Zaslal: út prosinec 28, 2021 4:46 pm Předmět: |
|
|
TomCatus napsal: |
to bylo hezky fanfanovske s tim dobrem co vychazi na povrch
jinak za, mne vsecko OK. nikdy nebyl zadnej problem, klikas s nama uz dyl. kdyz ti to dobro vydrzi s nama, tim lip  |
Děkuji Tome... To víš aspoň něco máme s fanfanem společného ... Děti slunce _________________ kladivoun ... ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gilisek Headless
|
Zaslal: út prosinec 28, 2021 4:48 pm Předmět: |
|
|
Nildor napsal: |
Ahoj, uz sme spolu presli dost dungov a z mojej strany maximalna spokojnost. Som za prijatie a budem rad ak snami budes aj dalej dungovat.
PS tie mystiky pouzivaj s rozvahou, to praskanie vytvara iluziu, ze vieme davat vsetky dungy a potom ked nesi v dung parte sa vseci divime, ze to nedavame 🙂 |
Děkuji za další krásný post. Neboj,dám si do nového roku předsevzetí že budu používat min mystiku. _________________ kladivoun ... ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Glum Lizardman

|
Zaslal: út prosinec 28, 2021 4:55 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
za mňa žiadny problém. _________________ Glum - guardian
Mithrandir - cleric