Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Michal Headless
|
Zaslal: ne prosinec 05, 2021 1:02 pm Předmět: Michal |
|
|
"Už ako malý chlapec som s nadšením z okna pozoroval vznešených rytierov, nesúcich sa na vzácnych plemenách koňov, ktorí patrili do rádu toho najposvetnejšieho a to rádu Paladinov. Hovorilo sa, že ten, kto bojoval za tento rád bol jedným z najudatnejších bojovníkov. Pamätám si, ako som nie raz civel na týchto pánov na tržišti a vždy, keď si ma niektorý z nich všimol sa pousmial a podal mi kúsok chleba, či zlatú mincu. Tie legendy, tá dobrota, tá aura, ktorú vyžarovali ma lákali k tomu, aby som sa jedného dňa stal jedným z nich.
Jedného dňa si ma jeden z nich všimol ako mácham dreveným mečom vzduchom a tvárim sa, že bojujem s drakom. Jeho meno som už dávno zabudol, no nezabudnem nikdy na to čo pre mňa urobil. Vzal ma do komplexu, ktorému sa hovorilo Cech Paladinov, kde sa ma ujalo niekoľko skúsených kapitánov a vycvičili ma. Ako svoju cestu som si zvolil vstúpiť do rádu paladinov Teutónskych, špecializovať sa na ľahké zbrane a magické štíty mi šlo od ruky....
Dnes? Dnes sú to len spomienky... spomienky na zlatý vek, kedy ctnosti ešte niečo znamenali. Dnes, veľa z udatných bojovníkov sa vydalo na zlú cestu a namiesto dobra páchajú na ľudoch nemyslitelné zlo. Ja sa ale nikdy nevzdám kódexu, ktorému som sa zaprisahal na celý život.
Michal"
Ahoj vespolek
volám sa Michal, pochádzam z Košich (SK) je mi 27 a rád by som sa uchádzal o členstvo vo vašej guilde. UO hrám snáď asi od 11 rokov s dlhými pauzami. Momentálne som po dlhšej pauze, kedy som odišiel od MG koncom minulého roka. Hrávam s guildov Stars a Reborn, ale hľadám si nejakú skupinku, kde by som zakorenil a myslím si, že Vy s vaším zmýšľamín by ste mi mohli pasovať, snáď zapadnem aj ja medzi Vás, ak dostanem príležitosť
Postavy ktoré su moje a momentálne aktívne hrám sú:
Sokrates - gangrel s imunkou
Constantin - cler bez specky
Michal - Teuton
Infernal - nekro for fun
Svetlonos - nb kler zalozeny v 200X
Pythagoras - magic miner
Dedoles - nb war
Michal II - nb war
Spravujem:
Dovahkiin - destroyer
Liadrin - magic pal
Amorphis III - ostro
Barbora II - nekro
Brisinger - druid
Nyphetamine - mag
Ezalor - pk mág (bratov)
Guildy, ktorými som si prešiel:
UNICORN,
BA,
chvilu sme mali s bratom vlastnu guildu Chaos Knights tusim,
Reborn,
Starlets,
prihlaska u Templarov, kde to nikam neviedlo,
MG
Prohrešky:
21.11.2008 08:49 Svetlonos caa2bc - AFK anatomy, první AFK prohřešek.
04.03.2017 16:57 Infernal caa2bc - Zabití v cechu. Jail + logy. *Fairy* - uprimne netusim ako uz k tomu doslo, ci som vobec v ten rok hral
05.04.2020 12:05 Pythagoras 167658 - AFK Lumber - jail + logy.
Dotazník:
O: Jaké je tvoje křestní jméno?
o:Michal
O: Tvůj věk?
o:27
O: Tvoje pohlaví?
o:muž
O: Hraješ jiný počítačový hry kromě UO?
o:ano, Dota 2, Halo, PSko s manzelkou
O: Co tě na UO dokáže nejvíc rozzlobit?
o:pojazd za pk od spoluhracov
O: Jak dlouho už hraješ UO?
o:16 rokov+- s pauzami aj niekolko rocnymi
O: Pomáháš na UO začátečníkům?
o:snazim sa
O: Guards?
o:ak je to nevyhnutne
O: Kdo je tvé oblíbené GM? Proč?
o:nemam oblubene GM, ale dnesna zostava je fajn
O: Dělá ti na UO problém umřít a něco obětovat pro ostatní?
o:nie
O: Co je, nebo by mohlo být, tvým cílem na UO?
o:pokorit vsetky dungeony, zabavit sa pri tom s dobrou partiou
O: Bavilo by tě ve Spolku vykonávat nějakou funkci? Pokud ano, jakou?
o:zatial by som to videl asi len na clena
O: Jaký je tvůj postoj a názor na PvP?
o:nikdy som to nejak moc nemusel, priznam sa, ze som sa par krat zapojil v cove pvp, frakcne boje ale nejde mi to, takze preferujem pvm
O: Kolik máš na UO postav?
o:8 svojich, 7 spravujem
O: Máš sourozence? Pokud ano, mladšího nebo staršího? Bratra nebo sestru?
o:3 bratov, 1 mladsi
O: Byl bys ochotný přijet na sraz v reálu?
o:no to dost zalezi od situacie ale tak skoro to na zraz nevidim
O: Jaká je tvoje oblíbená barva?
o:fialova
O: Jak bys jedním slovem vyjádřil/a svůj postoj k hamburgerům?
o:láska
O: Kolika řečmi umíš (alespoň částečně) mluvit? Jakými?
o:sk, cz, en
O: Fotbal nebo hokej?
o:hokej
O: Tenis nebo squash?
o:nesledujem ani jedno ale ak by som si mal vybrat tak tenis
O: Jaká je tvoje oblíbená hudební skupina (nebo skupiny)?
o:pocuvam vsetko mozne, ale najblizsie mi je asi Eminem
O: Jaká je tvá blíbená postava z medvídka Pú?
o:macko
O: Znáš AD&D? Pokud ano, jaké je tvé oblíbené povolání?
o:nepoznam
O: Jaké je tvé nejoblíbenější počasí?
o:prijemny letny vanok
O: Tenká nebo tlustá pizza?
o:tenka
O: Co je strašidelnější, hřbitov nebo knihovna?
o:hrbitov
O: Věříš v zázraky?
o:ano
O: Myslíš si, že koně jsou krásná zvířata?
O: Čím jsi chtěl/a být když jsi byl/a malý/malá?
o:astronautom
O: Bojíš se klaunů, porcelánových panenek a malých pejsků v šatičkách?
O: Plakal/a jsi někdy u filmu?
o:hmm, asi nie
O: Jaký je tvůj postoj k vařené zelenině?
o:zalezi od druhu zeleniny, ale ujde to
O: Co myslíš, že bylo dříve? Slepice, nebo vejce?
o:slepice
O: Kolik nohou má kudlanka nábožná?
o:4?
O: Jaké zvíře by jsi si vybral, co by domácího mazlíčka?
o:pejska
O: Jsi drzý?
o:obcas
O: Používáš vulgární výrazy?
o:ked som nahnevkany
O: Studuješ, pracuješ, nebo ani jedno?
o:pracujem v IT
O: Věta, co tě zaujala, z posledního filmu (knížky), co jsi viděl (četl).
o:pozeram momentaln Narcos, a pacilo sa mi ako sa Escobar vyjadroval o plukovnikovy, ze je to monstrum, nuz ty si ho stvoril
O: Pivo nebo víno?
o:pivo
O: Jak se jmenují tři kačírci z Kačerova?
o:Hui, Dui, Lui
O: Pěstuješ nějaké kytičky? Pokud ano, jaké?
O: Myslíš, že je autor tohoto formuláře normální?
Ďakujem pekne za každú odozvu
Pekný deň prajem _________________ Piť, či nepiť? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arized Headless
|
Zaslal: po prosinec 06, 2021 12:45 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
za poslední dva roky si procestoval docela dost guild, proč (v čem ti nevyhovovaly)?
Proč zrovna Spolek? Ano chápu že předchozí otázkou sem si částečně odpověděl, vzhledem k počtu aktivních guild, ale stejně mě to zajímá.
Bráchové hrajou? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michal Headless
|
Zaslal: po prosinec 06, 2021 8:26 am Předmět: |
|
|
Ahoj, nuz reborn a MG z viacerych dovodov, takym silnym impulzom bolo, ze v oboch pripadoch doslo zo strany spoluhracov k sikane za ich PK postavy co sa mi vobec nepaci, mame predsa hrat spolu...
Starlets - bolo to super a bavilo ma hrat s nimi, ale sance na nejake vacsie akcie velke bohuzial neboli, tak som to chcel skusit s MG.
Co sa tyka Templarov, koluju suskandy ako som ich "poohovaral" mozno sa nieco z toho dostalo aj k Vam - kazdopadne, bolo to pocas akcie "Bruh" z coho mi je zle len co si na to spomeniem, ako sa clovek moze znizit k urovni potkana aby spehoval polo nb guildu... (bolo to na discorde Starlets kde sme mali X nb hracov a navratilcov), suskanda je samozrejme vytrhnuta z kontextu konkretne si vzali k srdiecku vetu "nema to tu zmysel, myslel som si, ze Templars su aktivnejsi a samostatnejsi no vyzera to ze su skor len podrztasky Harpagonu " bolo tam samozrejme povedane viac, aj to ako mi je luto Vreta a Bakyho ale to uz nikto nespomenie ze. Ducky za cely cas mojej snahy o komunikaciu ma uspesne ignoroval a do dungu s nim som sa dotal az raz ked mi to Baky vybavil aby som siel s nim a Harpagons. Cudzdia guilda so mnou ten vecer komunikovala viac nez GM kde som sa hlasil tak som to proste vzdal, necitil som sa prijaty.
Od Vianoc 2020 som nehral az asi do septembra tohto roku.
Brachovia momentalne nehraju, ale mozno sem tam lognu uvidime
Edit: este aby som odpovedal preco Spolok, ano z jednej casti mas pravdu, ze ste jedna z mala aktivnych guild a dalsim dovodom je, ze sa mi paci zmyslanie Vasej guildy a kodex. Nikdy som nic zle o Spolku nepocul, nidky som s nikym z vas problem nemal a s par ludmi som mozno aj v minulosti hral ( minimalne s Rayom este v Reborne ) _________________ Piť, či nepiť? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fanfik Skeleton
|
Zaslal: po prosinec 06, 2021 11:16 am Předmět: |
|
|
Caf,
s nejakymi ludmi od Starlets, Reborn a kto vie kto hravame. Preto by som ti dal za ulohu zistit, kto to je a od nich vypytat nejake info o tebe a kludne to pacnut sem.
Osobne z tvojej prihlasky nie som vobec mudry a postavy nepoznam.
Tiez tu ta prihlaska bola pred nedavno a zmazal si ju, preco?
A kto su tvoji bratia? _________________ Kde to som? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michal Headless
|
Zaslal: po prosinec 06, 2021 12:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, moja prihlaska tu nebola urcite
zistim koho mas na mysli a placnem sem co mi napisu,
bratia su : Matej (postavy, ktore spravujem), Thomas II, Joseph
Hold nie som nejaky znamy hrac, tak si ma mozno nestretol, minimalne ale postavu Michal mam tak druhy rok (Sokrates snad 12 rokov) _________________ Piť, či nepiť? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LoUbOu Headless
|
Zaslal: po prosinec 06, 2021 7:03 pm Předmět: |
|
|
Michal je dobry chlapec. #iLoveBoApproves
P.S. Som smutny, ze si si nevybral Reborn, Csabajka Majster ma mnohe kontakty |
|
Návrat nahoru |
|
 |
caleb Mirror Spider

Založen: 25. 11. 2014 Příspěvky: 451 Bydliště: Calebovo č. p. 1
|
Zaslal: út prosinec 07, 2021 5:38 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Michale,
prihlaska za me pekna. Ze hry te neznam, mozna jsme se nekdy potkali. Pouze se pamatuju rok dva z5+- kdyz se resili Harpa bruhove atd. ze si byl u nas na Diskordu jako MG ;]
Nicmene, jesli opravdu mas zajem o vstup do Spolku, pak nejlepe kdyz se budeme casteji potkavat ve hre a budes s nami dungovat, idealni je byt na nasem Diskordu. Tak pokud mas kontakt na nekoho z nas na Diskordu, zkus se snim spojit a on ti zaridi Invite.
Jen bych doplnil k atktivite, asi jako vsude je to dost promene a treba s porovnanim u MG a Harpagony u nas neni takovy velky tah na branu, co se harvu mamonu tyce a chodi se low / mid a nekdy TOP dungy a to ne v zavyslosti na tom zda je timer na poklad ;].. Tak jen ze zminujes ty Starlets, ono to neni o moc jine u nas.
@Fanfik - ta prilaska byla od Berusinkalove? myslim. _________________ http://spolek.rivil.com/?i=5&g=1&img=1009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fanfik Skeleton
|
Zaslal: út prosinec 07, 2021 7:20 pm Předmět: |
|
|
Moze byt, ze som sa omylil.
Joseph mi uz nieco hovori, ludia sa za teba zarucili. Takze z mojej strany ta uz iba preverit v par dungoch (to sa ti podari ked budes na nasom discorde), a ak vsetko cajk nemam problem. _________________ Kde to som? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sikáč Skeleton

|
Zaslal: út prosinec 07, 2021 7:34 pm Předmět: |
|
|
Co zaznělo mi zatím stačí, abych byl pro předběžné přijetí na nějaké ty dungy .... pak se uvidí co dál
Jinak za mě neexistuje jakékoliv používání pk, pokud budeš u nás... _________________ Luck is blind |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michal Headless
|
Zaslal: út prosinec 07, 2021 8:34 pm Předmět: |
|
|
Nemam vobec problem chodit low/medium dungy, ja uz to nehram vobec pre to aby som mal plne bedynky mamonu a chodil po poklady na cas, chcem si pri tom oddychnut, zabavit sa.
Sikáč - pvp moc nemusim a už vobec nie PK ako som pisal je to bratova postava, ak to bude nutne, kludne ju aj zmazem je to v podstate mag cez knizky urobeny na pvp, takze o nic moc nejde _________________ Piť, či nepiť? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|