Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
caleb Mirror Spider

Založen: 25. 11. 2014 Příspěvky: 451 Bydliště: Calebovo č. p. 1
|
Zaslal: čt říjen 26, 2017 11:15 pm Předmět: Madmax |
|
|
Dobry den rad bych se k vam pridal pred lety uz sem u vas byl a rad bych si zase svami zahral a pobavil a mohl bych vam pomoci kdyz bude to v mich silach mam postawy wampa crafta na max a zbytek delam od znova prisel sem o ne a gm mi je nechtej vydat tak sem to vzdal a delam vse znova a rad bych si svami zahral a pobavil s pozdravem Madmax
--Edit Caleb: presunuto z dotazniku :] _________________ http://spolek.rivil.com/?i=5&g=1&img=1009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milten Lizardman

|
Zaslal: pá říjen 27, 2017 10:07 am Předmět: |
|
|
Ahoj Madmaxi,
no, jelikož se neznáme, tak musím říct, že na můj vkus je to celkem dost stručná "přihláška". Když přihlédnu k tomu, že jsi to dokonce založil ve špatný sekci, tak mi vyplývá, že jsi to, s prominutím, trochu odbyl. Promiň, minimálně mně tohle nestačí, zkus se třebas malinko inspirovat ostatními žádostmi.
V případě, že jsi už u nás jednou byl - někdo tě od nás zná nebo máš v této sekci "Žádosti o členství" svoji starou přihlášku, tak by to bylo za mě samozřejmě OK. _________________ Lorcan (Gangrel)
Godfrey (Iškariot)
Leoric (Rytíř magie)
Uther Sunblade (Teutón)
Lancelin (Guardian)
Saruman Black (Necromancer)
Milten (Mage)
Hephaestus (Golem Master) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ramesse II Mummy

|
Zaslal: pá říjen 27, 2017 6:02 pm Předmět: |
|
|
Ahoj
???....
01.04.2006 00:47 Madmax 90107f - Prekroceni povolene hranice souctu statu. 500 logu a 2 dny jail. Jakykoliv dalsi prohresek = smazani accountu.
19.12.2003 23:49 MadMax 9c4ed2 - Říká o sobě, že je od půlnoci nové GM - scripter, a vytahuje se jak se kouká do logů apod. Tak tedy malá zlomyslnost kolegovi - jail, nechť se pustí sám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Madmax Headless
|
Zaslal: so říjen 28, 2017 9:05 am Předmět: |
|
|
Ahoj vsem moc se omlouvam za tak kratky proslov nikdy sem nebyl nejaky extra spisovatel ale skusim vam to vynahradit a skusim to nějak tady vykoumat taky je pravda ze se moz nevyznam ve vasem forum takze mam stim problemi ale to uz sem rikal Calebovy jinak na ty prohresky co ste mi poslali tak steh prohresku ma postava je Madmax a ne MadMax byl to muj rang pak sem měl i clera couska crafta Kladivko maga Saurona to byli postavy kere sem dělal jestě když dp založili a kdyby vas cokoliv o mě zajmalo tak napište rad odpovim mezitim budu psat nějaky ten přiběh mam dnes 1 den volna jinak sem furt v praci a v cera sem byl od 8 do 19 v praci takze sem toho měl opravdu plny kecky a takle jedu celi tydny a prostě sem vyřizenej tak mi to pak nemysli tak se předem omlouvam z pozdravem Madmax.. _________________ Zdravim vsechny bratry Madmax bavi me chodit dungy pomahat druhejm pokud je to v mich silach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: po říjen 30, 2017 1:43 pm Předmět: |
|
|
Tohle jsou interpunkční znaménka. Kromě toho, že to v psaném textu hezky vypadá, se to používá k oddělení myšlenek a upřesnění sdělení.
Dneska povečeříme, děti. vs. Dneska povečeříme děti ....
Tím bychom asi začali  _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Madmax Headless
|
Zaslal: pá listopad 03, 2017 7:41 pm Předmět: |
|
|
Sedím v temném lese všude sama mlha smutek a děsivé ticho nikde ani noha před lety tu bylo veselo lidi tu pobíhali děti se radovali a nic tu nezbylo a snad naleznu nějakého mužíčka který mi dá naději že nejsem na tomto světě poslední živá duše a poví mi že nás je více a je pro co žít bohužel plynou dny týdny a roky a pořad nikdo nikde jen pouze ticho a temnota ale nevzdávám to pořad věřím že někde je trochu malého světla který mi rozsvítí úsměv na tváří tak už je hodně hodin nechávám v lese svůj vzkaz na kamenech a souřadnice kudy putuji tak snad na mě někdo narazí dnes už se u tábořím mezi skalami je zima a studeny vzduch fouká udělám si táborák a půjdu snít o naději Madmax _________________ Zdravim vsechny bratry Madmax bavi me chodit dungy pomahat druhejm pokud je to v mich silach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Madmax Headless
|
Zaslal: ne listopad 05, 2017 10:16 am Předmět: |
|
|
Tak doufam že se vam muj pribeh bude libyt  _________________ Zdravim vsechny bratry Madmax bavi me chodit dungy pomahat druhejm pokud je to v mich silach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
caleb Mirror Spider

Založen: 25. 11. 2014 Příspěvky: 451 Bydliště: Calebovo č. p. 1
|
Zaslal: ne listopad 05, 2017 5:37 pm Předmět: |
|
|
nechal sem prostor, ostatnim clenum aby se mohli vyjadrit, nikdo tak neucinil.
Nechci by zly, ale bohuzel nejsem zadnej prehnanej dobrak, takze to napisu tak jak to vidim.
Poprve sem te poprosil, aby si napsal prihlasku a stim ze to nemusi byt zadna esej a taky aby ses inspiroval v prihlaskach co tu jiz jsou. Jmenovite u prihlasek Berega/Huga.
Jak napsal Milten, moc si tomu nedal. Ale stava se.
Podruhe jsem te opet poprosil, ze by bylo vhodne to doplnit o informace viz prihlasky ostanich, zase jmenovite Bereg/Hugo. Take aby si reagoval lidem na dotazy/pripominky.
No napsal si co si napsal. Nevim zda si cetl Stillovu, sice trosku hnidopiskou, pripominku ohledne INTERPUNKCE. Napsat 6 radku textu, bez pouziti tecky nebo carky... Nejsem zadnej cestinar, ale toto je moc i na me. Ten text nedava zadnou informaci, ba nic nerika nekomu kdo neni autorem. Smysl postradam.
Abych se do tretice pokusil vysvetli co zmine prihasky obsahuji a tvoje z vetsiny postrada.
- Osloveni
- Informaci o zadateli v RL
- Historii o zadateli na DP
- Seznam hernich postav zdatele
- Postoj k PK
- Motivaci pro prihlasku do spolku
- Spojeni zadatele ze spolkem
- Kontakt
- Pozrav
Pokud chces nejak reagovat, pripadne svoji prihlasku doplnit, tak te prosim ucin to zde, dekuji.
Pokud nevidis rozdil mezi tvym postem a prihlaskami ostanich, tak je mi lito, ale nemam ti jak vic poradit. _________________ http://spolek.rivil.com/?i=5&g=1&img=1009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: ne listopad 05, 2017 5:45 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, z tvých postů a z přihlášky si nejsem úplně jistý, že si vzájemně sedneme. Navíc jsi se sám mohl inspirovat v jiných přihláškách, jak by to mělo vypadat. Za mě NE. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoJo Ettin

|
Zaslal: ne listopad 05, 2017 5:49 pm Předmět: |
|
|
Ahoj
Takže na rovinu za mňa NIE Nie som si istý tou prihláškou tiež keď som písal prihlášku inšpiroval som sa i keď to nie je žiadny román ale učinil som tak... dostal si túto radu aj ty a neučinil si tak takže si myslím že si nesadneme... TAK A JE TO VONKU!!! _________________ Aurelion Soul ( Guardian )
Jojar ( Destroyer )
Miss Fortune II ( Teuton )
Achiles ( Magic Knight )
Joujou ( Iškariot )
Magicius (Mág)
Johny Kolotoč I. (Monk)
Whistleblower V. (Craft) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|