Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Napospas Ettin

|
Zaslal: čt únor 02, 2017 6:00 pm Předmět: Napospas |
|
|
Po dlouhých letech spánku vampír Napospas procitl v Nujelmu, na místě, které bylo domovem jeho i spolubojovníků z guildy LBA.
*Hmm, nikde žádný kamarád, na místě guild masterova trůnu je obchodník s bylinkami, v pokladnici zase obchodník se svitky...ale snad vedle, u Dvora Lorda Elrica najdu někoho z našich starých kumpánů!*
Ale ne, ani tady nikdo nebyl, jenom pár kočičích stop v silné vrstvě prachu..
*Je to možné, skutečně jsem zůstal sám v tomto světě? Ale co tu člověk zmůže sám, bez přátel, bez společníků....měl bych se honem porozhlénout, zda nenajdu skupinu hrdinů, kteří mě přijmou mezi sebe! *
Ahojte páni,
já jsem Napospas/Jirka, je mi 30, mám manželku, 1,43 dítěte a jsem z jižní Moravy. A úplně sám v tom dp světě nejsem, mám 2 kolegy z LORDů (Gil a Whiska), kteří mě sem k Vám snad budou následovat .
Ultimu hraju cca od roku 2005, 2-3 velké pauzy, v podstatě po celou dobu člen guildy LBA, teď jsem sice jediný, kdo hraje, ale pořád se každý rok jednou až dvakrát scházíme na pařbu, i když už to teda nebývá tak divoké, jako když nám bylo 20.
Jsem lehce introvertní ale jinak snad příjemný kluk se zálibou v knížkách, filmech, seriálech, komiksech, hrách, tabáku a slivovici.
Nemám problémy vyjít s lidma, jsem slušný hráč a když můžu, tak pomůžu. Musím říct, že top hráč jsem nikdy nebyl (a teď už ani nebudu :p), ale v low/med dungách je na mě spolehnutí. Nebo spíš časem bude, po těch letech nehraní to ještě není úplně ideál.
Proč k Vám? Inu mám pocit, že přesně splňujete to, co teď na DP hledám: příjemnou partu rozumných a dospělých lidí, kteří už nemají potřebu to nějak šíleně hrotit, ale pořád si s chutí zajdou dung nebo poklábosí na mapě. Já osobně mám od manželky dung propustku na jeden večer v týdnu, ale 3/5 dělám na home officu, takže mapka nebo Dec klíďo přes den občas.
Postavy mám následující:
Napospas, vamp - z vamp questu jenom fire imunka, bez specializace, stále nejsem rozhodnutý jakou chci, momentálně asi můj main, na kterého bych chtěl dodělat ty questy, ať je co k čemu, pravděpodobně bych to viděl na Brujaha, mám troxhu fetiš na human formu a chtěl bych maxnout skill kradení
George, kler - maxnutý, až se pořádně seznámím s fenou a nastavím u něj hotkeye apod., tak bude dunguschopný
Jaafs, necro - mám hlavně na solo harv, dungy jsem s ním prošel jenom low a pár med
Boddie, mage, PK - chtěli jsme si s kámošek udělat dvojku vrahů, on měl Doyla, ale než ho dotrénoval, tak přestal hrát, já pak běhal sám, ale pojížděli modří i červení, takže jsem to moc dlouho nevydržel Tipuju, že má max 10 fragů
mno a pak spousta nb charů, na kterých pomalinku pracuju, když je nálada
Napospas, rang
Marv, warrior
Kutil Tim, craft
Táák, snad jsem na nic nezapomněl, pakliže ano, tak s chutí odpovím na jakýkoli dotaz  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: pá únor 03, 2017 8:40 am Předmět: |
|
|
Buď zdráv,
moc mě pobavilo tvých 1,43 dítěte. Já mám teda celé dva kusy, i když mám občas pocit, že je roztrhnu a nějak se to nadělí. Tady ovšem vidím jedno velké riziko, že jich bude víc a budou zlobit stejně, ba dokonce víc ve větším počtu. Proto se trhání zatím vyhýbám.
K přihlášce nic nemám, trošku mě překvapil Boddie, na druhou stranu už dnes na spoustu věcí koukám jinak. Horká krev mládí a touha po poznání bývá dost silná, takže jestliže tomu člověk nepropadne a zjistí, že toto není jeho způsob myšlení a vyjadřování, pak je to jen hledání cesty. Což tě dovedlo až k nám.
Napiš nám sem ICQ, ať s tebou můžeme prohodit i tímto způsobem pár diskusí (nebo nás obepiš, nedávno jsem se dostal k aktualizaci aktivních členů, snad jsme na nikoho nezapomněl). No a... pak přístup na mapu je dobrý. Býváme tam docela dost.
To je tak asi za mě vše. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Glum Lizardman

|
Zaslal: pá únor 03, 2017 9:17 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
prihláška pekne napísaná,oceňujem aj Tvoju úprimnosť čo sa týka priznania PK malým bezvýznamným plusom.Keďže však u nás podľa mojich vedomostí za PK nikto nehraje tak to nebudeš mať jednoduché nás presvedčiť.Ja som ochotný Ti na to šancu poskytnúť. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ackerman Mummy
|
Zaslal: pá únor 03, 2017 10:27 am Předmět: |
|
|
Otevřel oči a zazíval. Slezl z postele a řekl si jako každé ráno, že ranní rozcvičku nechá na zítra. Skočím se podívat do "guld hauzu", řekl si a stiskl runu. A co to, na vývěsním štítě se třepotá pergamen...
Ahoj a vítej,
Jsem rád, že jsi si se rozhodl sepsat přihlášku do Spolku.
Začnu asi s PK. Koukám na to jako kluci. Je určitě dobře že jsi PK přiznal a je to asi spíš plus . Osobně PK hodně nemám rád, ale už to pro mě není KO kriterium jako dřív ...
Zkus co nejdřív rozchodit nějakou postavu do dungu, ať tě můžeme poznat a teď pár otázek.
Máš v plánu ještě aktivně hrát PK?
TS pro tebe není problém?
Dovolí ti žena mluvit do TS? (mě totiž ne )
Díky a měj se! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: pá únor 03, 2017 11:37 am Předmět: |
|
|
Mmmm ... slivovička  _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Napospas Ettin

|
Zaslal: pá únor 03, 2017 11:39 am Předmět: |
|
|
Ona zkušenost to byla výborná, zjistil jsem, že jsem o indiánech měl spoustu zkreslených představ, že to zas taková zábava není a že jediné, co jsem si po x hodinách hraní odnesl, bylo zpocené tílko
Napsal jsem ho tam hlavně proto, že jsem nechtěl nic tajit, aktivně jsem s ním běhal kratší dobu, než mi u něho zabral trénink magery a neočekávám, že mě pekařina začne z ničeho nic bavit.
Dunguschopný je momentálně vamp, klera a necra tak postupně doplňuju, během týdne až dvou budou taky nachystaní.
K těm otázkám:
neplánuju s ním aktivně běhat a kdyby měl způsobovat jakékoli problémy, tak ho klidně smažu, protože mi na té postavě nezáleží
TS problém není, ale není lepší Skype?
Dovolí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Napospas Ettin

|
Zaslal: pá únor 03, 2017 11:55 am Předmět: |
|
|
A Still si to asi nepamatuje, ale nějakou dobu jsme spolu kamarádili na icq a možná i byli na pár výpravách, já byl tou dobou v partě s klukama z Ostravy, možná ti ještě něco říká jméno Bivoj
Ale to bylo hoodně dávno, ještě jsi nebyl ani ve Spolku myslím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ackerman Mummy
|
Zaslal: pá únor 03, 2017 12:04 pm Předmět: |
|
|
Napospas napsal: |
A Still si to asi nepamatuje, ale nějakou dobu jsme spolu kamarádili na icq a možná i byli na pár výpravách, já byl tou dobou v partě s klukama z Ostravy, možná ti ještě něco říká jméno Bivoj
Ale to bylo hoodně dávno, ještě jsi nebyl ani ve Spolku myslím  |
Nevik jak Stillovi, ale mě Bivoj něco říká... myslim, že jsme se viděli na COP srazu v Ústí nad Labem ...Bivoj hral s Galeronem...
Nepletu se ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ramesse II Mummy

|
Zaslal: pá únor 03, 2017 4:25 pm Předmět: |
|
|
Ahoj
No mna prekvapilo to tvoje PK ono sme NON PK guilda a moj nazor je urcite zmazat viem ze sa mi to lahko povie ale kedze na dp ted je novy trend davat svojich guildovnych clenov tak zase pochop aj urcitu obavu a po skusenostiach co mam nerobi to dobru krv a ono trpi aj povest guildy.... ale paci sa mi ze si sa k tomu aspon priznal a nezatlkal..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
caleb Mirror Spider

Založen: 25. 11. 2014 Příspěvky: 451 Bydliště: Calebovo č. p. 1
|
Zaslal: so únor 04, 2017 12:45 pm Předmět: |
|
|
Zdravim Marve, tak za toho Gaspodu u me mas plus to jo.Nicmene co se tyce prihlasky.
Me osobne je ukradeny jak umi clovek klikat, pokud to neni uplna tragedie. Pro me je dulezity poznat tvuj pristup k pripadnemu souziti v nasem spolecenstvi. Na Spolek koukam ne jako hracskou skupinu ale vic rodinne spolecenstvi kde v zajemna duvera je na prvnim miste.
K PK, nebudu opakovat ze priznani je plus, pro me je to samoztejmost nepriznani by znamenalo automaticky NE.
Urcite sem za to aby jsme zustali 100% non pk guildou, takze muzeme ti verit ze snim behat nebudes, pripadne ho smaz jak pise Ram. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|