Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: út únor 07, 2017 5:55 pm Předmět: Bereg |
|
|
Ahoj,
navrátil jsem se nyní do Temného ráje po několika létech z dlouhého spánku. Dosud jsem byl v několika guildách a to již zaniklých Elders, CoP a naposledy Harpagonech. No a konec konců dlouhá léta jsem trávil po narození v Temném ráji i ve Spolku. Takže jsem vlastně takový staronový uchazeč neboť se ucházím o členství již podruhé během 12 let. Hodně z vás mě už pozná a jelikož se Spolkem trávím poslední dobou nejvíce času, rozhodl jsem se podat přihlášku. Jinak moje postavy-
Bereg Sunrise
Eriana Sunrise
Jimmy Holyfist
Takko
Bereg
Pani Kovarka
Bereg Valecnik
Gendel
Zkušenosti z dungování mám také prošel jsem všechny dungy až na Věštírnu Osath a Fortres of Despair. Mám zkušenosti i z Cove PvP a Orderu.
Můj komunikační kanál je 707601088.
Díky a pěkný den |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ackerman Mummy
|
Zaslal: út únor 07, 2017 7:09 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
staré známe rád vidím . Přihláška dosti stručná, ale pro mě určitě není problém po těch letech společného hraní . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Glum Lizardman

|
Zaslal: út únor 07, 2017 8:14 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,som rád že si tú prihlášku napísal.Teším sa na spoločné dungovanie. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: st únor 08, 2017 7:39 am Předmět: |
|
|
Ahoj Beregu
je to už opravdu dlouho. Na druhou stranu si pamatuju, kdy jsem vás s Patejlem potkal a lákal ke Spolku. Jsem tedy rád, že tu opět vidím tvoji přihlášku.
Jen by stálo za zmínku říct, jaký byl důvod odchodu Berega ze Spolku. Byl velice prostý. Spolek začínal kdysi skomírat, dungy se přestaly běhávat, opouštěly nás síly, zatímco Bereg tu chuť stále měl.
Závěr byl takový, že jsme mu popřáli v nové guildě hodně úspěchu a zůstal našim přítelem ve zbrani. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ramesse II Mummy

|
Zaslal: st únor 08, 2017 8:00 am Předmět: |
|
|
No konečne to ti trvalo hoj starý kamarát  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gil-Galad Headless
|
Zaslal: po únor 13, 2017 9:30 pm Předmět: |
|
|
Je příjemné a svým způsobem zábavné vidět jména z dob dávno minulých, kdy i já jsem často běhával, kdy se dělaly servrové srazy, hospody, kdy to lagovalo a tak "povzdechnul si a zavzpomínal". _________________ Gil-Galad |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|