Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ramesse II Mummy

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 5:12 pm Předmět: Ramesse II |
|
|
Ahoj všem moje posobenie na sharde DP zahrna asi cca12r mojho zivota presiel som guildami Etoiles bolo to pekne obdobie moja prva guilda no nejak to tam zacalo skret a tak som sa rozhodol ist dalej v tej dobe od etoiles odchadzalo par ludi k Lovcom drakou tak som tiez siel. Tam som nebol dlho prtoze vedenie sa rozislo a guilda sa skoro rozpadla. Hodnu chvilu som bol bez Guildy az ked som sa dozvedel ze hra Sanct Lore tak som sa rozhodol k nim ist poznal som tam par ludi zdalo sa mi ze aj ten ostatok bude dobry no nebolo tomu tak.
Pre spolok som sa rozhodol z dovodu ze hladam guildu kde je klud nemusi byt aktivna.
Poznam od vas Františka pokecali sme a zda sa ze Spolok je pre mna to prave Orechove
Hm daco o mne no je mi 28r zijem s priatelkou v srdci slovensa v Banskej Bystrici deti zatial nemame ale hadam uz by bol aj cas. icq:304 342 765 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bizon Liche
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: st říjen 02, 2013 10:15 am Předmět: |
|
|
Vzhledem k zásluhám a přístupu byl Ramessek dvojhlasně (já a Bizonek) přijat za plného člena guildy, se všemi jeho postavami.
Will - mág
Rama - rang
Arkana - Nekro
Ramesse II - Paladin
Asi ještě jedna postava, co sem si nenapsal jméno a povolání  _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ramesse II Mummy

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
Este je tam Tinia - Rang (Shaman)
plus tam este asi daco podavame aby to bolo komplet  |