Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: ne květen 09, 2004 9:18 am Předmět: Terathan Keep |
|
|
*dobrodruzi se sešli v domě Spolku v nepříliš velkém počtu a Bereg se rozmýšlel kam vyrazit*
Nuže dobrá, zkusíme Terathan Keep a uvidíme co se v té baště skrývá.
Pomocí cestovní magické brány jsme se dopravili do Starozemí a došli až k branám Pevnosti. Probojovávali sme občas v litých bojích přes Palác, Bažiny až jsme se dostali do Podzemní části pevnosti. Na začátku nás čekala skupinka draků. Podzemní hrad byl vsktuku protkán tajnými dveřmi a občas sme byli i v koncích, ale pokaždé někdo z nás 6 přišel na to, jak dál. Po několika hodinovém litém boji sme se prokousali pomocí magie a ostrých mečů a drpák až k bažině obývané Krakeny a Bažinným drakem. Drak po chvíli padl, poklad bohužel nebyl, ale i tak se nám výprava velice líbila, hlavně když jsme nevědeli místy do čeho jdeme *usmál se*. Nuže Terathan Keep padl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: ne květen 09, 2004 9:25 am Předmět: |
|
|
Ano, i mně se tam velmi líbilo, odnesla jsem si i low horizite a ti zlí god pavoučci se ani neukázali... měli strach před tak udatnými bojovníky. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po květen 10, 2004 8:26 am Předmět: |
|
|
Terathan Keep byl super  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: po květen 10, 2004 8:45 am Předmět: |
|
|
Gratuluju k uspechu Vam vsem.*tesi az bude moci jit s Vami* _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|