Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po únor 23, 2009 5:00 pm Předmět: Ultima pod Linuxem |
|
|
Zkoušeli jste někdo Ultimu pod Linuxem?
Dá se tam Yoko s Ultimou nějakým způsobem rozběhat? Například pod Wine? _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po únor 23, 2009 5:31 pm Předmět: |
|
|
Zkouseli, ale je to tak 5 let Ultima pod wine jela. Jela, ale obrazovku bylo potreba obcas prekreslit - obcas byla tma
Yoko se mi nepodarilo rozjet, assist ano, ale dost se to sekalo - hral jsem bez... Nojo, potom jsem ale zkusil Yoko & smouli hlas a uz jsem radej volil Windows.
Nicmene wine za tech 5 let dost pokrocilo, tak nevim, jaka situace je ted.
(jadro 2.4.x , Debian, 1.2GHz, 256MB RAM)
(CS server pro 20 lidi to zvladalo ) _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: po únor 23, 2009 6:15 pm Předmět: |
|
|
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=3192
Tehdy mi to ještě šlo, teď, jak jsem nainstaloval 32bit distribuci (tedy ve chvíli, kdy Lenny stal oficiálně stable), to najednou nejde (spuštění Yoka se zastaví u položky "patching client"). Nicméně to ještě budu určitě zkoumat. Podle všeho to rozběhnout není zase takový problém, spíše by mne zajímala celková stabilita (CC, parse errory, atp.). _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|