Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Salvakoor Headless
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 11:29 am Předmět: Dovoz Nulmský |
|
|
Ježto míru srkze sňatek našeho mladého pána Velmíra Hromdrtě a jeho choti z králoství severského Hilde Knut dosaženo bylo, pověřen v tom panem vévodou Smyslem po veselí obecném z odvrácení války nyní bratrovražedné jsem, bych dvorům a ctnostným lidem Bretaňským stran jeho obchodu nabídnouti mohl. _________________ Já i svět, máme mnoho žíl, já plné krve, on zas mytherilové, ty jeho jak ty moje vzácné, a proto se z nich kove.
Tu brnění to slušnosti štít, pro jeho i pro mne stojí se dnes bít.
Ro Oka Vlas
nadprospektor oborů rudných |
|
Návrat nahoru |
|
|
Salvakoor Headless
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 11:40 am Předmět: |
|
|
A sice pan vévoda tůze si cení závazků kupčení svých , z čehož o udržení podmínek následujících kupující své prosí:
I. Každý takový, který by v držení zbožího Nulmských měl, či původu jeho materiálů z nich by odvozoval, musí jich užít pouze pro dobro obecné a na škodu pouze havěti škodné či lapkům a verběši podobné.
II. Každý takový, který by zbožího Nulmských prodati chtěl, smí tak učinit pouze osobě té, která splňuje podmínku první, za ceny shodné těm při kterých od pana vévody koupil, v čemž si opotřebení zohledniti může.
III. Každý takový, který by podmínek dvou výše uvedených porušil, sobě tak právo na kupčení s panem vévodou skrze osobu mojí zapomenouti může.
add. Doložka regulační. Pověřenci trhu moji, sami pousouditi musí, zda učinit obchodu s osobou tou či onou po zvážení reputace její a stavu skladů zboží našich.
Podepsán
Vévoda Smysl
místodržící Horní Hutě Nulmské
skriptor jeho veličenstva Jana Kamendrtě
rektor University Nulmské oboru hmotyzpytných
------------------------------------------------------
Z kterýchžto omezení plyne jednak zájem pana vévody na dobrotu užití a pověst z toho vyvěrající obchodů jeho, a jednak ceny příznivé vůči trhu zdejšímu pro nákupčí vhodné, jich by v tom zasloužení mělo. _________________ Já i svět, máme mnoho žíl, já plné krve, on zas mytherilové, ty jeho jak ty moje vzácné, a proto se z nich kove.
Ro Oka Vlas
nadprospektor oborů rudných
Naposledy upravil Salvakoor dne út srpen 05, 2008 12:08 pm, celkově upraveno 3 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
Salvakoor Headless
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 11:56 am Předmět: |
|
|
Z dovozu kovů pak nabídka následující se činí:
I. Výrobky Veritové
kód: |
- chainmail - zdarma
|
II. Výrobky Valoritové
- chainmail - zdarma
|
III. Výrobky Bloodrockové
- chainmail - 20K
- plate - 25K
|
IV. Výrobky Blackrockové
V. Výrobky Mytherilové
----------------------
A naposledy pak materiálů ceny jsou za 100 kusů, což je minimální odběr.
Ingoty Nulmské
- Verite - zdarma
- Valorite - zdarma
- Bloodrock - 15K
- Black rock - 60K
- Mytheril - 100K
|
Všech potom dle domluvy na komunikačních krystalu - 445772667 - u mne k dohledání.
S pozdravem
Ro Oka Vlas _________________ Já i svět, máme mnoho žíl, já plné krve, on zas mytherilové, ty jeho jak ty moje vzácné, a proto se z nich kove.
Ro Oka Vlas
|
Návrat nahoru |
|
|
Salvakoor Headless
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 5:04 pm Předmět: |
|
|
Z dobrotivosti pana vévody Smysla a tichosti trhů našich stávajících poklesů cenění zbožího nastalo se. Pamětivi buďte toho, že však zásobení naše omezení svoje má. _________________ Já i svět, máme mnoho žíl, já plné krve, on zas mytherilové, ty jeho jak ty moje vzácné, a proto se z nich kove.
Ro Oka Vlas
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|