Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zeman Headless
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 4:36 am Předmět: Dotaznik |
|
|
Ahoj ...jsem potulny cler ,,ktery se uz nejaky cas brouzda svetem _________________ Sem ta nej Lama
Naposledy upravil Zeman dne čt červenec 19, 2007 4:36 pm, celkově upraveno 3 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 10:30 am Předmět: |
|
|
Co je to bytva? Co to znamená svich par svestek? Jak vypadá simpatický člověk? Jak vypadá sirová zelenina? A proč je všude tolik čárek a chyb, že tvému textu vůbec nerozumím?
Ale jinak ahoj
[22 let píšeš, jo?] _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zeman Headless
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 11:49 am Předmět: |
|
|
¨njn ..pokusim se znovu:) _________________ Sem ta nej Lama
Naposledy upravil Zeman dne čt červenec 19, 2007 4:37 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zeman Headless
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 11:51 am Předmět: |
|
|
Zapnu par mozko ,bunek a dam se do prace _________________ Sem ta nej Lama
Naposledy upravil Zeman dne čt červenec 19, 2007 4:39 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 12:06 pm Předmět: |
|
|
Quote tvého postu by v tomhle případě znamenal asi slušný nepořádek, tak odpovím samostatným postem.
Ten zbytečný příběh o tvé postavě, která ještě nic nedokázala, jak říkáš, je jedna z podmínek pro vstup a jelikož si v sekci "žádosti o členství", čekal bych, že se o členství ucházíš, nebo snad ne?
A opravdu to neděláš pro mé potěšení. Žádný učený z nebe nespadl, ale pokud si prošel základní školou, měl bys mít v sobě kompletní gramatiku a s češtinou by sis měl tykat. Vím, žádný učený z nebe nespadl, ale to, co ty tady předvádíš by se dalo popsat jako parodie na český pravopis a přehledný text. Možná bys měl začít znovu, pokud máš o členství ve Spolku opravdový zájem. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 1:28 pm Předmět: |
|
|
Je mi líto, ale tahle přihláška se snad ani nedá nazvat přihláškou a kdybych si ji měl představit napsanou na papíře, bude to nějaká škrábanice na okrajích novin, na papírovém kapesníčku nebo snad ještě hůř. Zamykám. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zeman Headless
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 3:01 pm Předmět: |
|
|
je ti 18 .tak ze sebe nedelej ,vsemocneho,a nej chytrak se obcas utne.  _________________ Sem ta nej Lama
Naposledy upravil Zeman dne čt červenec 19, 2007 4:40 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zeman Headless
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 3:04 pm Předmět: |
|
|
stane se i tesar se utne obcas:) _________________ Sem ta nej Lama
Naposledy upravil Zeman dne čt červenec 19, 2007 4:42 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zeman Headless
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 3:13 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Je mi líto, ale tahle přihláška se snad ani nedá nazvat přihláškou a kdybych si ji měl představit napsanou na papíře, bude to nějaká škrábanice na okrajích novin, na papírovém kapesníčku nebo snad ještě hůř. Zamykám. |
Omlovam se nejak sem si poradne neprecetl ,,ze jste až tak moc zasadovi ,a proto te prosim jes mi das jeste jednu sanci,pokusim se napsat pribeh bez pravopisnych chyb a ktery popise mou postavu  _________________ Sem ta nej Lama |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zeman Headless
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 3:42 pm Předmět: |
|
|
[quote="Zeman"]
Wolf napsal: |
Je mi líto, ale tahle přihláška se snad ani nedá nazvat přihláškou a kdybych si ji měl představit napsanou na papíře, bude to nějaká škrábanice na okrajích novin, na papírovém kapesníčku nebo snad ještě hůř. Zamykám. |
Je mi to jasne ,,precetl jsem si to az kdyz sem se vzbudil po perne noci ,a omlouvam se za tu prasecinu ..pokusim se napsat neco ,,co ma hlavu a patu ..dekuji _________________ Sem ta nej Lama
Naposledy upravil Zeman dne čt červenec 19, 2007 4:44 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|