Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Narmo
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Narmo
Headless

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 7:01 pm    Předmět: Narmo Odpovědět s citátem

,,tááááááák a konečně mám čas na věci, které jsem dosud nestihl'', hlesl Narmův hlas, když po dlouhém dni usedl večer do svého skromného příbytku, který byl zdoben ve válečnickém stylu trofejemi a hlavami zvířat i vrahů, které kdy válečník zabil.
Vzal do ruky husi pírkro a namočil jej do inkoustu. Konečně se odhodlal a začal ač ne krasopisným písmem, psát na pergamen vzkaz, společenství které mu bylo sympatické. Vzkaz zněl asi takto:
Zdravím dobrý lide ze společenství Spolku, mé jméno je Narmo a jsem válečník. Pocházím z téměř zapomenutého města Papua. Jsem synem válečníka Eldara a Hraničářky Elisabeth.Matka mi umřela, když jsem byl ještě malý. Vyrůstal sem se svým otcem, udatným válečníkem a *bojí se to vyslovit*. Otec mne odmala učil umění boje. Naučil mne zacházet s meči,kladivy a dalším nezbytnostem, které jsou pro tvrdý život válečníka nutné. Poté mne poslal do cechu válečníků, aby jsem se dále zdokonaloval v taktice boje a kde bych pochytil i různá moudra od zkušenějších válečníků.
Inu ve Válečnickém cechu jsem trávil dny a noci.... až jednoho dne mě zasáhla tvrdá rána osudu. Doputovaly ke mně zvěsti, že otec se dal na stranu zla. Jednoho dne mé rodné město přepadli tvorové, otec se jim snažil zabránit v krveprolití, ale mocni lichové v čele se samotnou Smrtí jej přemohli a očarovali. Ihned jsem se vydal zpět do Papuy, abych se ujistil, že to nebyly jen babské povídačky.
Ihned po příjezdu mi bylo jasné, že to co se tady stalo muselo být hrozné. Na zemi jsem nacházel známé tváře a torza těl. Některá těla byla zcela rozcupována a jiná zpálena na uhel. Přežil jediný člověk.. od něj jsem se dověděl všechny hrůzy včetně toho co se stalo s mým otcem. Sama Smrt jej proměnila ve svého přisluhovače a otec se stal démonem. Prý se najednou rozevřela země a otevřela se brána do pekel, kde zpropadené monstra i s mým otcem odešly. Bohužel.. nebyl jsem jediný, kdo slyšel o tomto příběhu.. dopadlo to tak, že se příběh zcela překroutil.. otec byl označen za přivřžence zla a ze mne udělali syna ďábla..Elfové mi dali přízvisko Narmo to jest Vlk
Rozhodl jsem se, očistit čest mou, mého otce a vůbec dobré jméno mého rodu. Vyhledal jsem jedno společenství, které mě nezavrhlo a dokonce jsem s tímto společenstvím pokořil mnoho hrobek a podzemí. Několikrát jsem byl i v samotném pekle.. abych našel otce.. Bohužel.. nepovedlo se mi to. Od polomrtvých příšer jsem se dozvěděl, že otec hlída samotný bájný poklad Pekla! Se společenstvím jsem se tak daleko bohužel nedostal.
Potřebuji naplnit svůj osud, najít svého otce a očistit své jméno.
Naoplátku Vám mohu nabídnout hodně zkušeností a statného válečníka, který neuteče před ničím
Pomůžete mi?
Narmo konečně dopsal poslední slovo...pergamen sroloval , zapečetil a ještě tentýž večer nasedl na svého oře, dojel k domu, který vlastnilo společenství, které si říka Spolek. Dýkou připevnil pergamen na dveře onoho domu a nyní s napětím očekává, zda mu tito lidé pomohou.

---------------------------------------------------------------------------------
Ahoj Spolkaři realu se jmenuji Kuba, je mi 20 let a jsem z Ostravy... co se týče UO, hraji několik let. mám postavu warriora Narma, který má myslím vše potřebné pro toto povolání na max.. tzn. Sw, Mf, taktika, Heal, Parrying, Anatomka, Hiding, Mining...prohřešky za Narma žádné nemám.
Zkušenosti v PvM: napíšu radši jen to, co mi chybí do sbírky: Desp 3+4 a Pride peklo ( byl jsem jen po musta) jinak jsem prošel vše i několikrát..
Zkušenosti v PvP: nedávno jsem nalogl, mrkl do báglu a měl tam Chaos shield , tak jsem si řekl, že bych se mohl zdkonalit i v tomto způsobu boje.
Jinak jsem spíše na PvM.
Historie Guild za Narma: začínal jsem v Glory (rozpad), pak jsem byl chvíli adeptem v -Fa- (neseděli mi tam lidé.. hlavně věkově...) , nakonec jsem skončil v LaGu důvody proč jsem odešel byly hlavně osobní (přítelkyně), dal jsem si trošku pauzu a chtěl jsem zkusit něco nového...
Jinak mám ještě postavu Naomi (ranger), ale to snad ani zmiňovat nemusím..je to NBik, kterého časem budu trenovat.
Prohřešky za Narma ani Naomi nemám žádné, za téměř rok hraní.
A teď pro mě trošku horší věc: jde o moji minulost... jmenuje se Eldar... a byla to moje postava... v minulosti jsem měl problém, že se mi občas někdo naboural do ACC a taky jsem občas neudržel nervy na uzdě ( jak jsem psal.. u Narma už je to téměř rok, kdy nemám s nikým vážnější problémy a rád bych, aby to tak zůstalo ). Pro akčnější členy, vše máte v prohřešcích...
Je samozřejmě čistě na Vás, zda budete chtít dát mi šanci či nikoli.. nechtěl jsem mít před Vámi tajnosti
Od společenství očekávám zábavu, nové lidi a odreagování
Nabízím totéž + ušeříte za klamáky a získáte člověka, který toho už hodně prošel, zažil, zabil atd
Můžu hrát když nejsem v práci + víkendy
No budu se těšit na Vaše reakce, případné dotazy rád zodpovím.. myslím, že jsem řekl vše podstatné... Rád zodpovím dotazy popřípadě pokecám : ICQ: 294-167-785 , UOAM mám, TS taky,

Naposledy upravil Narmo dne út březen 13, 2007 10:16 pm, celkově upraveno 3 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Agness
Kyklop

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim ta bojovnik!
Tak poprve ta musim zabrzdit hned na zaciatku. Precitaj si pravidla na podavanie prihlasky a skus to nejak napravit.
Podruhe mam otazoku. Na zaklade coho si si vybral Spolek?

Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem.
Narmo
Headless

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Agness napsal:
Zdravim ta bojovnik!
Tak poprve ta musim zabrzdit hned na zaciatku. Precitaj si pravidla na podavanie prihlasky a skus to nejak napravit.
Podruhe mam otazoku. Na zaklade coho si si vybral Spolek?

Promiň, asi jsem trošku hloupý nebo slepý... ale fakt nevím co jsem udělal špatně Sad
Pročítal jsem znova vše podruhé a pořád nevím Sad
Jinak odpověď na tvou otázku proč Spolek... asi to nebude pro mě moc velké plus.. popravdě tady nikoho neznám. A právě proto jsem si vybral jednu z Guild, ve které nikoho neznám. Chci poznat něco zcela nového.. můj dosavadní život v UO se točil kolem několika málo lidí a tak bych to chtěl změnit.. poznat nové lidi.. nový způsob ''života''
JoeBrabenec
Lost Soul

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj.
Skus si pozriet ostatny prihlasky... Smile
Narmo
Headless

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JoeBrabenec napsal:
Ahoj.
Skus si pozriet ostatny prihlasky... Smile

Myslíte přihlášku stylem RP?
tak jednak co jsem se díval, tak nikde v těch úvodních topicích není zmíňka o tom, že by přihláška měla být RP...
A pak.. jsou věci, které se v rámci RP vysvětlit nejdou. A nechtěl jsem, aby to pak vypadalo, že jsem něco zatajoval nebo podobně.. takže z toho důvodu jsem volil cestu nonRP přihlášky
Patejl
Spider King

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite ti v tom nikdo nebrani, ba naopak budou radsi, kdyz zkusis i nejaky RP pribeh Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Agness
Kyklop

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wolf napsal:
V prvním příspěvku se prosím představte, uveďte, popište... vše v duchu Spolku a jeho Kodexu.
Zdroj
To len na vysvetlenie co si tam mal zle. To "...v duchu Spolku a jeho Kodexu" znamena prinajmensom RP. To co si napisal je sice zaujmave a vela to o tebe vypoveda, ale pre nas to stale nieje dostatok Wink Skus prestudovat ine prihlasky priklad 1, priklad 2. A doplnit tam nejaky zaujmavy pribeh.

Narmo
Headless

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 12:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OK jak najdu zítra po ránu v práci trošku času slibuju, že Vám tady něco pěkného napíši
Agness
Kyklop

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 12:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

*Uz sa na to velmi tesi*
A nezabudni kontaktovat Adeptmastra (on si na to velmi potrpi), alebo jeho pravu rucicku co je velmi mila slecna vampica... urcite vies koho myslim.

Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už se bavíme o přihláškách... Nikdy jsem netvrdil, že přihláškou musí být vypilovaný RP příběh. IMHO plně stačí RP nádech. (výpis skillů RP nádech nemá Smile , když popisuješ jako hráč, co si myslíš a proč chceš k nám, taky schází RP. Zkus mluvit za svou postavu.)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: