Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Pripravuji se na Fire dung

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Nástěnka
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
slawa
Ettin

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2004 12:34 pm    Předmět: Pripravuji se na Fire dung Odpovědět s citátem

V temne noci jsem zaslechl slova ktera se neustale opakovala. Byla slyset na velikou dalku. Sel jsem porad za nimi az jsem dosel k cerne oblecene bytosti ktera vykrikovala neustale stejna slova. Zniceho nic se z nebe spustil blesk i kdyz bylo nebe beze mraku a byly videt hvezdy. V tomto zablesku jsem uvidel oblicej tohoto pana ktereho jsem hned poznal. Byl to Necrostan. Zvolal jsem na nej Ahoj a ptal jsem se copak to dela, ze porad neustale opakuje stejna slova. Podival se na mne a povedel mi :
" Ahoj poutnice slawo. Ucim se kouzlit, protoze se pujde se Spolkem na velkou vypravu a nechci aby se stalo, ze jim budu pridelavat jen potize a chci jim byti napomocen v jakekoli situaci i kdyby to pro me mela znamenat smrt.*pousmal se* Proto v teto dlouhe a cerne noci skousim sva nova kouzla ktera jsem se nedavno naucil.*zamyslel se* Ted me prosim omluv, mam spoustu prace, abych se stihl pripravit . . . *Otocil se a zacal opet vyvolavat sva mocna kouzla*

Sel jsem tedy domu spat a nechal ho tam samotneho. Doufam ze az skonci s pripravami na tuto vypravu bude silnejsi a moudrejsi aby vam byl prospesny na vasi vyprave.

Vzpomínáme Necrostane.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2004 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I Lenka se uci, uz umi po par pokusech ress... Jenze tam nebude mit svitky, no ale umi ho Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2004 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ralf napsal:
I Lenka se uci, uz umi po par pokusech ress... Jenze tam nebude mit svitky, no ale umi ho Smile

Svitky budou. Sharlotha obcas miva a uz je jich zkoupenych 90. Takze se napise par do teleportu a hlavne do Ress, kdyby sme si magove chteli trosku poumirat *usmal se*
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2004 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj, par ress a port bych si take vzal Smile.

Jinak slawo, virid Necrostanovi, at netrenuje bleskem, ja z neho mel plesku Smile... ale uz to dorostlo (horsi je teda jeste KVF, to te odchlupi dokonale:))
Jalabhar_Xho
Harpy

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2004 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam 30 blank svitkov a 1700 bandazi. Tak potom si kludne pytajte.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Nástěnka Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: