Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
slawa Ettin

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 29 Bydliště: Vsude kde je TMA.
|
Zaslal: po březen 01, 2004 12:34 pm Předmět: Pripravuji se na Fire dung |
|
|
V temne noci jsem zaslechl slova ktera se neustale opakovala. Byla slyset na velikou dalku. Sel jsem porad za nimi az jsem dosel k cerne oblecene bytosti ktera vykrikovala neustale stejna slova. Zniceho nic se z nebe spustil blesk i kdyz bylo nebe beze mraku a byly videt hvezdy. V tomto zablesku jsem uvidel oblicej tohoto pana ktereho jsem hned poznal. Byl to Necrostan. Zvolal jsem na nej Ahoj a ptal jsem se copak to dela, ze porad neustale opakuje stejna slova. Podival se na mne a povedel mi :
" Ahoj poutnice slawo. Ucim se kouzlit, protoze se pujde se Spolkem na velkou vypravu a nechci aby se stalo, ze jim budu pridelavat jen potize a chci jim byti napomocen v jakekoli situaci i kdyby to pro me mela znamenat smrt.*pousmal se* Proto v teto dlouhe a cerne noci skousim sva nova kouzla ktera jsem se nedavno naucil.*zamyslel se* Ted me prosim omluv, mam spoustu prace, abych se stihl pripravit . . . *Otocil se a zacal opet vyvolavat sva mocna kouzla*
Sel jsem tedy domu spat a nechal ho tam samotneho. Doufam ze az skonci s pripravami na tuto vypravu bude silnejsi a moudrejsi aby vam byl prospesny na vasi vyprave. _________________ Povznésti se na vyšší úroveň bytí.
Vzpomínáme Necrostane. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po březen 01, 2004 5:37 pm Předmět: |
|
|
I Lenka se uci, uz umi po par pokusech ress... Jenze tam nebude mit svitky, no ale umi ho  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: po březen 01, 2004 5:53 pm Předmět: |
|
|
ralf napsal: |
I Lenka se uci, uz umi po par pokusech ress... Jenze tam nebude mit svitky, no ale umi ho  |
Svitky budou. Sharlotha obcas miva a uz je jich zkoupenych 90. Takze se napise par do teleportu a hlavne do Ress, kdyby sme si magove chteli trosku poumirat *usmal se* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po březen 01, 2004 9:10 pm Předmět: |
|
|
Jj, par ress a port bych si take vzal .
Jinak slawo, virid Necrostanovi, at netrenuje bleskem, ja z neho mel plesku ... ale uz to dorostlo (horsi je teda jeste KVF, to te odchlupi dokonale:)) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jalabhar_Xho Harpy

|
Zaslal: út březen 02, 2004 6:53 am Předmět: |
|
|
Mam 30 blank svitkov a 1700 bandazi. Tak potom si kludne pytajte. _________________ Jalabhar Xho, Vampir v sluzbach Aethana |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|