Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Aralia de Ethak Ettin

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 12:33 pm Předmět: Lineage II |
|
|
Hraje nekdo tohle ?
http://www.arialin.cz/uvod _________________ Serpinova lepší polovička. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 1:21 pm Předmět: |
|
|
Přemýšlel jsem o tom, ale nerozhoupal jsem se pořádně, abych si to zkusil. Ty jo? Přidal bych se
E: můžu si to od někoho stáhnout? Nebo mohl bys to donést na placce na sraz?  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aralia de Ethak Ettin

|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 11:01 pm Předmět: |
|
|
mno ja na to ted narazil a premejslim vo tom samozrejme to ani nemam doma tu hru
akorat nevim jaky to je a proto se ptam _________________ Serpinova lepší polovička. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 12:32 am Předmět: |
|
|
Lineage jednu dobu frcelo, ale za posledni rok to strasne moc lidi prestalo hrat. Ta hra je strasne zatizena takovym tim syndromem "mesic a dost" =) _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 8:27 am Předmět: |
|
|
Tohle hraje spousta lidi od VIRu. Ja uz bych nato nemel cas, tak to radeji nezkousim  _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archimond Ettin

|
Zaslal: út leden 30, 2007 7:46 pm Předmět: |
|
|
Ahoj lidi jsem Archimond píšu jsem protože to tedka hraju Line age 2 nejhratelnejsi MoRpg na vetsi a pribehove rozsahovejsi hre.
Byl jsem zadatelem o clenstvi asi pred dvema rokama.Nebojte Uo uz nehraju kamarad mi o vas vypravel tak jsem se na vas prisel podivat..
Zaroven se omlouvam Lenicce protoze jak jsem si cetl moji zadost o prijeti tak des a hruuza stydim se zato ale snad me omluvi ze mi bylo 11 let.Zahodil zbrklost pred rokem a tak trochu nato mel zasach jak ste me odmitli takze dekuji ze ste me i vychovali..
Preju vam zaroven hodne zdaru v hrani Ultimi a kdyztak se muzete pridat v hrani Line age 2
 _________________ Archimond The Dark Vampire..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st leden 31, 2007 11:41 am Předmět: |
|
|
Ultimy, Ultimy :o)) Jinak děkuji a taky přeji hodně zdaru se spičatýma ušima ;o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|