Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kecup Headless
|
Zaslal: pá duben 02, 2004 8:42 am Předmět: Kecup |
|
|
Chtel bych pozdravit vsechny lidicky tkeri jeste dbvaji o cisotu luk, hájů, lesů, či snad pouští v tomhle světě. Myslím si že jsem tu tváří neznámou, ale na druhou stranu, kdo známý se stal hned od svého prvopočátku tím čí je dnes? asi nikdo. Jmenuji se Kečup, clerik, který rozeznává věci dobré, i špatné. Jsem spíše poutníkem, chcete li tulákem. Jsem ještě mladý, odvážný. Bohužel, někdy mi příjde že mi chybí ty zkušenosti mých druhů...to jest možná ten důvod pro který se odvažuji přísahat věrnost spolku. Kde jinde bych mohl naleznout spoustu nových přátel a lidí, teří maí pořad chuť do života.
*Kečup první pokořitel* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: pá duben 02, 2004 12:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Kecupe kdybys chtel muzes s nami nekam zajit a Spolek rozhodne jestli te vezme. Zdravim te a vitam mezi zadateli o clenstvi v tomto nadhernem svete. Kdyby jsi chtel nekdy nejakam vyrazit jen tak tak se ozvi ja rad pujdu kamkoli kdykoli. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: pá duben 02, 2004 1:31 pm Předmět: |
|
|
ja si nedovedu predstavit vypravu kde by nebyla sila necrostana a te je dobra *dodal* predstavit ja necro stan jsme spolu sly jiz takovych dungu a tolikrat ze urcite nebudes nam dvoum vadit vid necro (-: _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: pá duben 02, 2004 1:34 pm Předmět: |
|
|
Buď pozdraven Kecupe. Rád zde vidím novou tvář. Pokud se budeš k nám chtít dostat, budeš muset projevit o nás zájem... především trpělivostí. Není to zrovna jednoduchý úkol, ale pokud uspěješ jsem přesvědčen, že se ti dostane tveho klidu a štěstí v tomto světě. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: pá duben 02, 2004 3:22 pm Předmět: |
|
|
Jo jo Fleku to je pravda. Jde nam to spolecne vic nez dobre. Ale ten clerik by se nam hodil moc. Je na to be jeslti se pridas  _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá duben 02, 2004 3:59 pm Předmět: |
|
|
Zdravím tě Kečupe! Ty asi budeš vědět kdo jsem,
když mi od tebe už něco přišlo i na komunikační krystal, že?
Zatím adios, snad se brzy setkáme tam venku...
*dosti znechuceným pohledem se koukl do okna,
za kterým zuřila ošklivá bouřka* _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: pá duben 02, 2004 4:36 pm Předmět: |
|
|
Zdravím Kečupe,
mé jméno je Bereg Sunrise. Stejně jako ty jsem si vybral cestu světla, ale trošku jinak vedenou. Spíše bojem *mírně se pousmál*. Jsem paladinem. Určitě s námi někdy vyrazíš do temných jeskyní pobít pár příšerek, doufám že brzy. Vítej ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kecup Headless
|
Zaslal: pá duben 02, 2004 9:18 pm Předmět: |
|
|
Chci podekovat vsem za odeslane odpovedi. Velice mile mne prekvapil zajem nekterych lidicek...Tim spise chci rici, ze me kvality se jiste casem projevi ) jinak pokud jde o to nekam si vyrazit, tak bych v tom nevydel problem, staci se dohodnou kdy a kde ) ja jsem tu pomerne casto ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so duben 03, 2004 12:54 pm Předmět: |
|
|
*přečetl nové svitky*
Zdrávím Tě Kečupe! Ještě se neznáme, ale mám rád cleriky:o) Jistě budeš pro toto společenství přínosem...už se těším na boj pod Tvou ochranou:o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kecup Headless
|
Zaslal: so duben 03, 2004 6:24 pm Předmět: |
|
|
Jsem rad ze to rikas, urcite toho nebudes litovat... |
|