Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st srpen 25, 2004 11:52 pm Předmět: Mládí... |
|
|
Zablikal mi komunikační krystal, zpáva od mladého přítele, který se teprve nedávno přišel na tento svět a vydal na cesty...uvědomil jsem si jak je krásné být NBíkem:)
citace: |
Tak vyrážim jdu do Honoru.
Jsem tu..vyrážim směrem nahoru k lebce;)...míjim bandu Pkáček úspěšně sem se vyhnul...napadli mě banditi mám 21hits...potkal sem Mága jak kutá v minidole a řiká že tu už žije 4měsíce a má malou chajdu...už sem skoro tam..jejda je tam dráček bude pr*píííp*del:D...Pře*píííp*chcal sem draka xin....potkal sem v bažině člověka a objevil sem chtrče jo a ten člověk mi dal koně at se mi líp objevuje:-)...vylezl sem z bažiny jdu dál...hmm a sem ve Scara bráči. jdeme dál ...došel sem do scara bráče..jdu do portu blue moongate.....sem někde kdesi nevim kde....znova sem se portnul....áá Jhelom..ááá zase scara brac..jdu zase spátky za tim dráčkem(zabije mě a já se budu moct kouknout co to střeží )..sem mrtvej a je to vchod do jeskině ale je to zazděný a kolem je vohen jdeme dál(nemúžu se dostat dovnitř ) vypadá to že tam je drak protože sou tu cedulki zevnitř se ozívá děsivý řev, tento zvuk vydává jedině drak..cestou do scara bráče potkávám 3škorpíky...potkávám 3 PK a tiše je odposlouchávám..
se hádaj že nikam nepudou. aj bitkáá..sou 2 mrtví a já musim zmizet jdeme dál..ááá Pk honí jednoho modráka:D..momentálně sem kousek od chaosu v tý rokli s lebkou..nic tu neni jen zazděnej vchod do nákýho hustýho dungu a jedno jezírko...jdu do chaosu těch spoustu cest..sem před portem..áá sem někde v nákym dungeonu a hned tady je drak..hmm zapeklitý dung všude hadi a pavouci áá máme tu linche...hmmm sem v sídle harpií...je tu nákej palác=-O..
nádhernej palác jenom je všude krev..je to něco jako město ztracené město všude sou tu lidi domy obchody kadeřnictví atd...sem někde v satanistický místnosti..už vim kde je tady poklad:-)..nemúžu se portnout spět musim najít port..tak u Linche je port:-)..jdu do britu se ressnout;)...v chaosu potkávám koně škoda že nemám tamovací húl a že nejsem živej..potkávám člověka tamnul si koně a zmizel...jsem v HB dungu kousek od britu...sou tu porty ve jmena Al-Hazreda..Tak sem v Britu a sem živej no tot asi konec mého putování z Honoru do Chaosu. (no a pro vysvětlenou ty tečky sou chúze)
Tot celý cesta tam a zase zpět |
No není to krásné?
*píííp* - pozn.autora;) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: čt srpen 26, 2004 12:56 am Předmět: |
|
|
je i ja si rad vyjdu s Enbikama.. na prochazku na 5 stiru berou to jako dobrodrzstvi,vzdyt ono to je ale takove mensi... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: čt srpen 26, 2004 8:25 am Předmět: |
|
|
kde su tie casy,ked poklad v hodnote 2k gp bolo nieco uuuzasne.a dnes ???*zaspominal* To obdobie malo nieco do seba. Vypravy 4 hrdinov na par skeletonov a mumce a na konci ettin kto zacinal,ked este fungoval prvy nb dung,ten ktoreho mapku robil retromancer tu na fore,vie o com hovorim _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: čt srpen 26, 2004 9:46 am Předmět: |
|
|
Nosferatu napsal: |
kde su tie casy,ked poklad v hodnote 2k gp bolo nieco uuuzasne.a dnes ???*zaspominal* To obdobie malo nieco do seba. Vypravy 4 hrdinov na par skeletonov a mumce a na konci ettin kto zacinal,ked este fungoval prvy nb dung,ten ktoreho mapku robil retromancer tu na fore,vie o com hovorim |
Ach casto na to vzpominam a casto..Jak nam vzdycky Acid Ooze sezral mece a stity dal bodakova past na kterou jsme nahaneli headlesse...Zabijeni parasatek pro maso...Velka mistnost kde jsem nasel jednou poklad 2K .. Druhe patro Elfove...A hlavne Spider King! Kolovali zvesti ze je to nejsilnejsi potvora na serveru...Slo nas na ni 10 a vsechny nas ztrestal jednou ranou...Ale jednou jsme ho porazili a vzali si jeho uctihodny loot 300gp...I'm lovin it! _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt srpen 26, 2004 10:27 am Předmět: |
|
|
a od toho je topik NB dung  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: čt srpen 26, 2004 10:31 am Předmět: |
|
|
Docela me stve,ze uz nic nebude jako drive... uz kdyz uvidim paladina a +1 mec reknu si pchaaa v bance mam +7.A Spider king? toho si ted dam sam i za clerica....(pouzivam temple spirita)..
Ale rad se nekdy vydam s eNBikama na tu yvpravu kdyz nedko vola u banky:Nezasel by jste nekdo na trolly? a s chuti jim ten loot necham...
Nic nebude jako driv... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: čt srpen 26, 2004 3:46 pm Předmět: |
|
|
FLEK napsal: |
uz kdyz uvidim paladina a +1 mec reknu si pchaaa v bance mam +7.A . |
Tohle ja si teda nereknu mam ohled k tomu ze je to Nb  _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: čt srpen 26, 2004 4:21 pm Předmět: |
|
|
Kdyz ja vidim s +1ckou v ruce nbika, juknu do banky jestli nemam lepsi, v pripade ze ano dam mu ji. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: čt srpen 26, 2004 7:59 pm Předmět: |
|
|
Jasne ale nejsem tak prekvapen,jako drive sem byl jenom o obyc zbranich,dokud sem nepotkal Pajadina.Proste uz nemaj pro me ty +1 zbrane moc kouzlo,jako driv...
taky obdarovavam Nb a minule sem prisel o vsechny Nb (ako obyc zbrane)vecicky tak sme si delal zasoby a daroval dalsim ted mam nejradsi nb jmenem serpin je to paladin a mam ho docela rad... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 1:55 am Předmět: |
|
|
Jen se nam moc nezamiluj Fleku  _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|