Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Noční Shame
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Nástěnka
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 12:36 am    Předmět: Noční Shame Odpovědět s citátem

Tento večer sem byl vyzvan jestli bych se nepripojil k vyprave smerujicich do hlubin Shame. Kdyz jsem zjisti, ze se druzina sklada prevazne z nasich zadatelu a adeptu, velmi rad jsem toto pozvani prijal.
Vyrazili sme tedy i kdyz trosku opozdene, coz se da prominout pro necekanost akce. Presto se nas seslo necekane hodne.
Bereg Sunrise, Dragor, Timeo, Necrostan, Archandel 2, Lavaron, Aurora Muerte a ja Frantisek ml.
Postupne nas vsak museli opustit Aurora, Dragor a Timeo.
Vyprava to byla dosti zajimava a poucna. Spousta z nas nemela zkusenosti s bojem ve skupine a tak dochazelo k nekterym omylum. Vyprava vsak mela stastny konec, kdy jsme se vratili zivi a zdravi s mensim lotem. Co nas zastavilo v nasem postupu, byly harpie. Pokud si dobre pamatuju, tak nejaky druh Harpy Manson ci jak se to jmenovalo. Na to nase sily nemely. Navic mi dosla zasoba mana refreshu, takze jsme radeji boj odpiskali. Cestou sme narazili na zajimava stvoreni, ktera nam delali vetsi ci mensi problemy. Poznali sme kus dungeonu, prevazne novacci.
Vypravu bych ukoncil jako uspesnou.
Rad bych kdybychom se v takovychto tezkych chvilich davali takovymto zpusobem dohromady a poradaly takoveto vypravicky casteji.
Byl jsem potesen s jakym dobrym zajmem se tito hrdinove sesli a bojovali.
Jen tak dal *pousmal se*
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 12:51 am    Předmět: Re: Noční Shame Odpovědět s citátem

Ach jo *vzdychl*, když mi Bereg psal o této výpravě
tak jsem u sebe neměl KK. Přišel jsem domů,
podíval se na komunikační krystal na stole,
uviděl zprávu od Berega. Koukl jsem se na hodiny
a zjistil, že jste vyrazili před deseti minutami.
Tak jsem honem psal Beregovi, jestli se ještě mohu připojit.
Dostalo se mi odpovědi, že už ne, protože jsou daleko.
A tak jsem se tak loudal po Jhelomu, při tom trénoval
svoji znalost anatomie. Pak mě napadlo, že bych mohl
zajít vyčistit nějakou jeskyni od lehčíh potvor,
tak jsem zašel za Gate Keeperem, jen tak se podívat
a případně ho požádat o doprovod. Jaké však bylo mé
překvapení, když mi Gate s Františkem pověděli,
že i kdybych vyrazil o dvacet minut později, stále jsem
se mohl připojit. Teď už ale bylo pozdě.

Proto apeluji na oganizátory výprav,
aby když už chtějí něco pořádat, tak aby
to dali vědět trochu předem. Kdybych o výpravě
věděl, určitě bych svoji večeři v hostinci odložil.
Speciálně pro Berega: Ty jsi ale ... Very Happy

( Navíc na KK jsem měl nastaveno, aby když mi bude někdo
psát, aby zjistil že se vrátím až za malinkatou chvíli. )

*Dopis přeložil v půli a strčil ho pod dveře Spolku.
Potom se pomalu odloudal domů*

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 1:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

*povzdychla si i Lenka Hruba*
*place, ze ji nechteji, ze ji nepozvali*
*ona prece tak rada noc, kdy nefouka uz vitr, a tvorove spi, to jsou ty nejlepsi podminky pro stvanici*
*jde zaspat smutek*
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Manson.... *v duchu se pousmal*
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže se chci omluvit všem, kteří byli nespokojení, ale.....
výpravu navrhl zprvu Archanděl II. a já jen posháněl lidi, kteří byli zrovna na KK a byli ochotni jít. Kdybych vědel hodinu předem, že se jde, tak by to bylo určitě jinak a nemyslete si, že sem na někoho zapomněl nebo ho nechtěl vzít. Bylo to zkrátka moc narychlo.
Speciálně bych se chtě omluvit Lence, kterou bohužel sem si nestih uložit na KK a zapomněl sem na ni, to je jediná vyjímka. Promiň !
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V poradku. Hodne vyprav vznika tak, ze zkratka nekdo dostane chut a tak napise tem, co jsou online... alespon ja to snad nedelam jinak Smile
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahhh škoda, že jsem tam nebyl, na druhou stranu v takto temných hodinách, vidím svou ochotu opustit teplo a pohodlí medvědího kožichu jednoduše ... černě Confused A i když je můj duch stále mladý, mé tělo si již žádá o svůj klid.
Nezbývá než vám popřát další takové zážitky a doufat že mě příště zastihne výprava v lepším rozpoložení.

Smrt je jediná životní jistota!
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Lenko, priste ti to urcite vyjde.

Wolfe, kdyz jsem zjistil, ze jsi pritomen na KK, ptal jsem se vudce vypravy, coz byl Frantisek, zda se pro tebe muzeme vratit. Odpoved byla zamitava, takze jsem trochu rozcarovan, proc Frantisek rika neco jineho ...

Snad si na to Frantisku pamatujes, ja si to pamatuji dobre a temer doslova (i s tvou odpovedi)..

(Pro upresneni, byli jsme vzdaleni od vchodu na mozna jedu az dve vzdalenosti 'kam dohlednu' ).
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*přečetl si dopis a ve tváři se mu objevil smutný výraz*
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano pamatuji si co jsem rekl. Ma odpoved znela opravdu ze jdeme dal.
Je to pochopitelne z nekolika hledisek.
Jakozto velitel sem vas musel udrzet pohromade, coz nebylo nijak lehke. Kdybychom jeste v dungu takhle cekali, rozutekli byste se mi a nastaly by problemy s respawnem a s utokem. Proste by mohlo dojit k chaosu. Tomu jsem chtel zabranit.
Dalsi duvod, vetsina z vas neni zvykla na akci rychle se vybavit behem minutky a jit do boje. Tim jsem take chtel apelovat na to abyste meli v bance vzdy nejake misto kam jen sahnete a okamzite ste vybaveni v plne pohotovosti. Nemohl sem tusit zda toto zrovna pripojeny hrac ma. pokud ne, chystal by se zhruba 5 minut a pak by pro nej jeste musel nekdo zajit. Spousta z vas je zvykla, ze kdyz se rekne ze vyprava zacina za 10 min, tak to pochopite tak, ze se za 10 min zacnete chystat. Rad bych do vas nejak rekneme vtloukl, ze kdyz se rekne ze se vyrazi za 10 min, tak tam budete vsichni stat pripraveni vbehnout do brany. A ne ze tam prijdete a oznamite, ze ste zapomeli to ci ono.
Toto bylo pred vypravou dobre videt. Cekali sme dost dlouho na to nez se dame dohromady.... bylo to opravdu moc dlouhe(ale chapu, ze to pro nektere byla prvni necekana vyprava).
Dalsi duvod. Postavat v nebezpecnem dungeonu na prichod spoluhrace je dosti riskantni z hlediska prichonu nahodnych vrahu. To jsem take nechtel podstupovat.
Proste a jednoduse receno. Naridil sem ze se cekat nebude. Doufam ze si z toho vemete ponauceni, ze bych rad od vas ocekaval, maximalni pohotovost kdykoli a kdekoli.
Pokud byste nekdy chteli vyrazit do nejakeho opravdu tezkeho dungu, ktery se chodi i 10 hodin, nechteli byste se zdrzovat takovymito vecmi. Proto jsem ochoten podstoupit i nejake to posmutneni od spolubojovniku, i krivy pohled vuci me osobe a rozhodnuti. Protoze vas chci necemu naucit a to se dela docela tezko, pokud vam necham prilis volnou ruku.
Sahnete si kazdy z vas do svedomi, kdo z vas ma v bance prichystany veci do rychleho boje a kdo ma i zalozni, kdyby se na vyprave poumiralo a melo se do 30 min zvladnout vratit na misto kde sme podlehli.
Myslim ze po teto vyprave a mem vysvetleni budete mit kazdy z vas v bance tyto veci prichystane, protoze si budete prat kdykoli se rychle necekane pridat na vypravu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Nástěnka Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: