Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mortianna Headless

|
Zaslal: čt únor 26, 2004 10:49 am Předmět: Mortianna |
|
|
Nevim,zda mam pravo zasahovat do diskuse jako adeptka,pokud ne,omlouvam se..
Sama jsem z krve zrozena a vim jake jsou obe strany mince meho pokoleni..Pravdou jest ze upiri cest se tezce dobyva,neb proti kteremukoliv vrahovi jsme temer bezzbranni a jedine,cim muzeme zabranit vrazde pritele je lakani pozornosti..Coz v praxi znamena smrt a ponizeni,neb vsechny vyhody nahlou smrti postupne ztracime..
Behem 2 let jsem zabila pouze 2 vrahy a to jsem v pokoleni "stinne existence vzesle z krve" jedna z nejvyspelejsich..Priklanim se k nazoru ze by melo byti mozne v humanoidni podobe byti efektivni..Anebo dostat moznost sziti s konem ci jinym druhem zvirete,ktere by mohlo aspon anulovat obrovsky handicapp,jez z podstaty me rasy vyplyva..
Dekuji.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt únor 26, 2004 3:29 pm Předmět: |
|
|
Upir je .. takovy mistr v PvM, ze posilovat ho v PvP mi prijde... zcestne
zabijak imuni vuci ohni, co umi parovat, ressovat, opravovat si staty...
predstava stone gorgoyly na koni co v PvP bez problemu zabiji vsechny ostatni je vice nez desiva )
Z tve podstaty nevyplyva zadny "obrovsky handicap". Ba prave naopak, vyplyva ohromna sila.
V PvM samozrejme... ale to je tva volba... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mortianna Headless

|
Zaslal: čt únor 26, 2004 5:17 pm Předmět: Mortianna |
|
|
ja reagovala na prispevky k tematu Camarilla a clenove ruzne rasy ale spletla jsem zpusob odeslani...Omlouvam se...
Vim,ze ma sila je v PvM a osobne,myslim ze uroven by nemela byt tak moc zavisla na fame..Tot vse.. _________________ Lady Mortianna,dcera rodu Mortificator... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: pá únor 27, 2004 10:39 pm Předmět: |
|
|
Posileni wampa pro zvetseni sanci v boji s vrahy by se v nedlouhe dobe obratilo proti puvodnimu zameru a byli by to jiz vampiri vrahove, kteri by nas pobijeli jak mouchy... _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|