Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: čt červenec 14, 2005 10:28 pm Předmět: Nevysvetlitelne jevy |
|
|
Rad bych se vas zeptal,mate neco cim se muzete pochlubit,co jste zazili na vlastni kuzi?co nejde pochopit? Dnes jsem s prateli vedl vecer diskuzi o duchah smrti a nadprirozenych situacich...tak do toho _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
einheriar Headless
Založen: 24. 03. 2005 Příspěvky: 7 Bydliště: Nerozumím otázce
|
Zaslal: čt červenec 14, 2005 10:39 pm Předmět: |
|
|
Ufouni!! _________________ Vespasianus [Pirati Zelene Ryby] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: čt červenec 14, 2005 10:56 pm Předmět: |
|
|
einheriar napsal: |
Ufouni!! |
Jo - to jsme šli takhle jednou na školním výletě tři lidi po kolejích (ostatní byli v hospodě), zrovna jsme si povídali o tom, jak asi může vypadat takový únos (paprsek světla klouzající po okně...). V tom jsem se otočil, opravdu uviděl světlo a zařval "hej, hej - pozor!". Ostatní dva se příšerně lekli (prý z toho, že si mysleli, že někde za námi jsou mimozemšťané). Naštěstí to byl jenom vlak. _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
einheriar Headless
Založen: 24. 03. 2005 Příspěvky: 7 Bydliště: Nerozumím otázce
|
Zaslal: čt červenec 14, 2005 11:00 pm Předmět: |
|
|
Cpt.Rookie napsal: |
einheriar napsal: |
Ufouni!! |
Jo - to jsme šli takhle jednou na školním výletě tři lidi po kolejích (ostatní byli v hospodě), zrovna jsme si povídali o tom, jak asi může vypadat takový únos (paprsek světla klouzající po okně...). V tom jsem se otočil, opravdu uviděl světlo a zařval "hej, hej - pozor!". Ostatní dva se příšerně lekli (prý z toho, že si mysleli, že někde za námi jsou mimozemšťané). Naštěstí to byl jenom vlak. |
Já už byl unesenej.. Jsem se ráno probudil a cejtil sem se úplně rozřezanej  _________________ Vespasianus [Pirati Zelene Ryby] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: pá červenec 15, 2005 8:06 am Předmět: |
|
|
Delate si s toho srandu ale copak treba nikdo z vas nikdy nevyvolaval duchy? _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: pá červenec 15, 2005 9:05 am Předmět: |
|
|
Já sem nic nevysvětlitelnýho snad nezažila, a duchy jsem vyvolávala párkrát ale vždycky to dělal někdo, kdo to neuměl, takže tomu chyběl ten efekt. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá červenec 15, 2005 9:15 am Předmět: |
|
|
Nechci si z toho dělat srandu, ale proč chodíte tak daleko. Chcete nevsvětlitelné záhady, jevy a chování bez zdánlivé logiky? Co takhle slečny/dámy/paní/ženy/zkrátka příslušnice něžného pohlaví (vampírky nebrat)...  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: pá červenec 15, 2005 9:30 am Předmět: |
|
|
Dix napsal: |
Delate si s toho srandu ale copak treba nikdo z vas nikdy nevyvolaval duchy? |
Takový noční vlak je vážná věc, ono se to nezdá, ale i v tom tichu je dost špatně slyšet - a člověk by nerad znervózňoval strojvůdce svou přítomností na kolejích.
Jinak k vyvolávání duchů - zkoušeli jsme to na základce (teda byl jsem tak ve druhé třídě), odpoledne, když už byla škola skoro prázdná a vždycky se nám podařilo docílit toho, aby v dané místnosti, kde jsme zrovna vyvolávali, zazvonil telefon.
Po celkově třetí místnosti už jsme se strachem rozutekli (:
edit: Urse (Ursusi?) - to je kapitola sama pro sebe a na samostatné téma  _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá červenec 15, 2005 9:36 am Předmět: |
|
|
Cpt.Rookie napsal: |
edit: Urse (Ursusi?) - to je kapitola sama pro sebe a na samostatné téma  |
Já vím, ale Dix chtěl něco "co jste zazili na vlastni kuzi?co nejde pochopit?".
Jen jsem to nakousl. Pro složitost tématu to nebudu rozpitvávat.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: pá červenec 15, 2005 12:17 pm Předmět: |
|
|
Jednou sedim doma u stolu a uplne bezmyslenkovite ziram na vazu (neumyslne) a najednou slysim cinknuti a vidim jak se na vaze objevila prasklinka a jede porad vejs - sahnu na vazu a ona se rozpadla na dve pulky. (ne jako stejny pulky ale na dva kusy) Byla to takova masivni brousena sklenena vaza.
A vysvetleni ??? Asi bylo nejake pnuti materialu a projevilo se to zrovna v tu chvili.
Tohle se fakt stalo - nekecam. (sice nemam svedky, ale muzu to odprisahnout) _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|