Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: ne únor 05, 2006 10:22 pm Předmět: TrackMania Nations |
|
|
Výborné odreagování s možností zábavného multiplayeru po netu a to vše zcela zdarma.
Taková je nová TrackMania Nations.
Opravdu to vypadá na báječnou hru.
Tak mě napadlo, zda-li ji někdo z vás nehraje.
Teď ale hlavní důvod proč to tady zakládám. Stáhl jsem si instalačku a během instalace se vyskytla nějaká chyba, která ale šal přeskočit. Výsledkem tedy bylo, že jsem hru nainstaloval, ale chybí mi Launcher. Normálně se dostanu přes exe do hry a můžu závodit, ale jelikož možnost nastavení je pouze ve Windows právě přes Launcher, tak nemůžu nastavit detaily atd.
Pokud tedy někdo tuto hru máte doma (i s Launcherem), byl bych vám neskonale vděčný, kdybyste se mi ozvali a byli ochotni mi onen soubor poslat. Vzhledem k omezenému limitu svého netu se mi jaksi nechce sthovat znovu 271 MB, abych zjistil, že to třeba udělá znova. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smrt BOB Mummy

Založen: 24. 11. 2005 Příspěvky: 105 Bydliště: Hostinec jhelom 2
|
Zaslal: po únor 06, 2006 9:09 am Předmět: |
|
|
Nekde to mit budu, asi jako kazdou hru co vysla, ale bude to nekde na zaloznich DVD, podivam se _________________ GONG, not so happy now... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adosh Wisp
Založen: 26. 09. 2004 Příspěvky: 446 Bydliště: Britain domek č.9(praha)
|
Zaslal: po únor 06, 2006 6:11 pm Předmět: |
|
|
kdyz už si to tady tag pjekně naplác a mě navnadil...
sem to stáhnul.. běhám,i to dobře.. až na jednu výjimku po chvilkách hraní mi buchne na plochu jakože něco se zkratkama..
protože sem tam objevil jednu funkci a to shift kdyz drží hráč shift + šipka dopředu jede ale jakmile pustí shift autíčko jede, ale né na plný obrátky.. tagže něco jako přibrzdovák.. přišel eště někdo na něco?  _________________ ZPĚT DO ČASŮ KLAMÁÁKA!!23
--teknokrates-- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: po únor 06, 2006 6:57 pm Předmět: |
|
|
Adoshi, můžeš mi prosím tě poslat launcher? Je to TmNationsESWCLauncher.exe. Byl bych ti zavázán.
mail: ursus@manawydan.cz _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adosh Wisp
|
Zaslal: po únor 06, 2006 8:39 pm Předmět: |
|
|
máš to tam... a musíme něják zkusit to zahrát jako ve více lidech, ale né tu celosvětovou ligu.. víš jak to myslim
třeba spolek rally by bylo mooc  _________________ ZPĚT DO ČASŮ KLAMÁÁKA!!23
--teknokrates-- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: po únor 06, 2006 8:45 pm Předmět: |
|
|
Díky moc _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adosh Wisp
|
Zaslal: ne únor 12, 2006 10:34 am Předmět: |
|
|
tag co urse paříš paříš??
si stawim náký tratě a jako je to pekelně hustá pařba  _________________ ZPĚT DO ČASŮ KLAMÁÁKA!!23
--teknokrates-- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoeBrabenec Lost Soul
Založen: 22. 10. 2005 Příspěvky: 388 Bydliště: the Wayfarer's Inn in Britain
|
Zaslal: ne únor 12, 2006 1:51 pm Předmět: |
|
|
tak som si to stiahol a celkom ma to stve.
kedze zaroven hram richard burns ralley, tak po par minutach TrackManie nejsom schopny ist v Burns ralley ani rovno  _________________ dajaky kralik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: ne únor 12, 2006 1:51 pm Předmět: |
|
|
no malem jsme se s Adoshem voba uvarili k smrti a nemohli se vodtrhnout  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: ne únor 12, 2006 8:22 pm Předmět: |
|
|
Adosh napsal: |
tag co urse paříš paříš??
si stawim náký tratě a jako je to pekelně hustá pařba  |
Jo, jo. Se klidně stav, bývám na serveru TM 37, ale konkurence je tam mnohdy dosti slušná (lidi z první desítky). _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|