Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so říjen 08, 2005 12:39 am Předmět: |
|
|
Nesnášim dlouhý vlasy.. si mě vytypovala parta hajzlů na díze a šli do mě, nalitý jak bečky. Dvakrát větší než já.. první rána pěstí do zad a do hlavy.. pak mě chytli za vlasy !! a drželi a rubali, to jsem pokryl rukama, ještě jsem stihl na sestřenici zařvat, ať utíká pryč. Pak jsem se po tom, co mě držel za vlasy ohnal, dostal pěknej pravej hák přímo na nos a prstýnkem to muselo pořádně zabolet, pustil mě a já vpoho utekl ( puštěnej sw je pro mě samozřejmost i real ).. teď si lížu rány.. kámošovi se stalo to samý, jenže on se bránil, neutíkal, takže je zmlácenej na hadry. Humus tyhle nalitý lidi. Nemá cenu se s tim vůbec prát, nic by asi ani necejtili, byli úplně mimo. Achjo. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: so říjen 08, 2005 7:17 am Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
Nesnášim dlouhý vlasy.. si mě vytypovala parta hajzlů na díze a šli do mě, nalitý jak bečky. Dvakrát větší než já.. první rána pěstí do zad a do hlavy.. pak mě chytli za vlasy !! a drželi a rubali, to jsem pokryl rukama, ještě jsem stihl na sestřenici zařvat, ať utíká pryč. Pak jsem se po tom, co mě držel za vlasy ohnal, dostal pěknej pravej hák přímo na nos a prstýnkem to muselo pořádně zabolet, pustil mě a já vpoho utekl ( puštěnej sw je pro mě samozřejmost i real ).. teď si lížu rány.. kámošovi se stalo to samý, jenže on se bránil, neutíkal, takže je zmlácenej na hadry. Humus tyhle nalitý lidi. Nemá cenu se s tim vůbec prát, nic by asi ani necejtili, byli úplně mimo. Achjo. |
Na Dizu vetsinou jenom v Parte Leny...vim o cem mluvim _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so říjen 08, 2005 7:20 am Předmět: |
|
|
Dix napsal: |
Leny-m napsal: |
Nesnášim dlouhý vlasy.. si mě vytypovala parta hajzlů na díze a šli do mě, nalitý jak bečky. Dvakrát větší než já.. první rána pěstí do zad a do hlavy.. pak mě chytli za vlasy !! a drželi a rubali, to jsem pokryl rukama, ještě jsem stihl na sestřenici zařvat, ať utíká pryč. Pak jsem se po tom, co mě držel za vlasy ohnal, dostal pěknej pravej hák přímo na nos a prstýnkem to muselo pořádně zabolet, pustil mě a já vpoho utekl ( puštěnej sw je pro mě samozřejmost i real ).. teď si lížu rány.. kámošovi se stalo to samý, jenže on se bránil, neutíkal, takže je zmlácenej na hadry. Humus tyhle nalitý lidi. Nemá cenu se s tim vůbec prát, nic by asi ani necejtili, byli úplně mimo. Achjo. |
Na Dizu vetsinou jenom v Parte Leny...vim o cem mluvim |
My se na dízu nešli rvát a nechtěl jsem s sebou tahat kámoše, kterej by je pokosil. Jestli zjistim jeho jméno nebo aspoň kde bydlí.. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 7:24 am Předmět: |
|
|
Kdo uteče vyhraje, to je moje heslo. Když sme byli mladší, stávalo se nám tohleto skoro každý týden. Parta impotentních kinderskinů vidí partu lidí s dlouhými vlasy a jedem: "To sou feťáci! Mají dlouhé vlasy, fetujou! Dem je zmlátit!"
Párkrát sme dostali, časem sme si zvykli a časem přestali chodit do takových podniků, kde se vyskytujou takoví blbečci.
Teď si v poklidu chodím do svých hospůdek, kde na takové individua opravdu nenarazíš  _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so říjen 08, 2005 7:41 am Předmět: |
|
|
Kelnor napsal: |
Kdo uteče vyhraje, to je moje heslo. Když sme byli mladší, stávalo se nám tohleto skoro každý týden. Parta impotentních kinderskinů vidí partu lidí s dlouhými vlasy a jedem: "To sou feťáci! Mají dlouhé vlasy, fetujou! Dem je zmlátit!"
Párkrát sme dostali, časem sme si zvykli a časem přestali chodit do takových podniků, kde se vyskytujou takoví blbečci.
Teď si v poklidu chodím do svých hospůdek, kde na takové individua opravdu nenarazíš  |
Asi se k přestěhuju k někomu z vás, máte to vychytaný ( mě se to stalo poprvé ) _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 10:41 am Předmět: |
|
|
Ale ne leny myslim v parte pak ses vic v bezpeci pokud k necemu takovymu dojde ja to zazil uz hodnekrat nejhoris je fakt ze ses se svoji sestrenici (holkou) a ted na tebe ma banda keci... _________________ *Vrrrr*
Smutek
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 11:55 am Předmět: |
|
|
Z těchto důvodů jsem si pořídil teleskopickej obušek a zamýšlím ještě pepřák, páč ten účinkuje i na opilý a zfetovaný. Souhlasím však, že pokud to jen trochu jde, je nejlepší utéct. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 12:42 pm Předmět: |
|
|
Na vozrali a Sfetly lidi i Bolest pusobi to mate z pohadek ze je nic neboli staci pekne kopnout do hlavy a je to
Sepsal Dix Anatom.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 12:48 pm Předmět: |
|
|
Dix napsal: |
Na vozrali a Sfetly lidi i Bolest pusobi to mate z pohadek ze je nic neboli staci pekne kopnout do hlavy a je to
Sepsal Dix Anatom.. |
By ses divil. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: so říjen 08, 2005 2:58 pm Předmět: |
|
|
Znam to... _________________ *Vrrrr*
Smutek
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|