Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 12:53 am Předmět: O craftění (začlo to O předělávání wiru) |
|
|
Řeknu vám to takhle, kámoš si nechával předělat wire na string.
Kraft řekl, že fíznul. No, jeho první reakce byly, že to napsal, pak rychle vyutíkal z baráčku, že prej si ho může zabít, aby mu věřil. Jenže utíkal kolem truhel, kolem svých dalších postav.
Řešil to bůh Kaj tak, že se koukl do těch beden a naznal, že wire tam není.
Jsem přesvědčena o tom, že to bylo sehrané. Ten člověk má x charů- Maya, je to myslím guildmaster, Stoupa - modrej, nejspíš i červenej, Fedajkin, Son Dragen a jakýsi nekromant z BF. Jestli jsou všechny jeho, nevím.
[Psal jsem mu, že jako nestranný pozorovatel si myslím, že to podfoukl. Pravdu ale nikdo nedokáže, třeba mu křivdím, ale udělalo to na mě holt takový dojem a docela se mi to hnusí. Člověk, který to vážně nemá za potřebí, má x desítek milionů, x vzácnejch koní, barák, výbavu...
Nikdo mě nepřesvědčí o tom, že to nesehrál... Záznam v logu o fíznutém wire nebývá - chjo, slepá ulička, konec.]
Omlouvám se, musela jsem to sem napsat, nemusíte se k tomu vyjadřovat, jen chci , abyste to věděli a dávali si bacha. Pokud to skutečně nesehrál, je pro něj opravdu zlý, že to nemůže dokázat a tím pádem mě přesvědčit, že vážně fíznul.
Dobrou noc.
EDIT: ještě mu sliboval, že zařídí resync, že mu to 8x předtím nefízlo
resync se pak nekonal, kámoš celej natěšenej mu to dal k předělání
vím, že byl nedočkavej, že to je taky jeho chyba, ale stejně...
kdyby aspoň v logu o tom byla zmínka _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 11:03 am Předmět: |
|
|
Maya (Stoupa), Fedajkin a Son Draken jsou ruzni hraci.
Ze by postavy, ktere maji vlastni domky, vlastni skladacky, apod.. kradli wire? Tomu se mi nechce moc verit. Stoupa je nervak, ale krast imho nema zapotrebi.
A co trosku Fedajkina a Son Drakena, tak ti tuplem ne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 11:26 am Předmět: |
|
|
Jasný, možná mu opravdu křivdím, i ta možnost tu je, nevidím a nemám potřebu vidět v každým podvodníka, to rozhodně ne, nicméně ten dojem to ve mě zanechalo. Jeho jednání bylo divný, nicméně kámoš to měl dát někomu známýmu, aby měl jistotu, když se to fíznutí nedá nijak poznat... a neměl být tak natěšenej a chtít to hned. Je to těžký. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 12:37 pm Předmět: |
|
|
To urcite. Hlavne nevim co je na tom pravdy, ale cim mensi lagy, tim mensi sance na fizz...
Jinak Fedajkin patri mezi ty hrace, kteri si klidne na vypravu vemu top vybavu. Vcera v tech lagach a vypadcich bezel do Pride v adamantium robe... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 2:06 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
To urcite. Hlavne nevim co je na tom pravdy, ale cim mensi lagy, tim mensi sance na fizz...
Jinak Fedajkin patri mezi ty hrace, kteri si klidne na vypravu vemu top vybavu. Vcera v tech lagach a vypadcich bezel do Pride v adamantium robe... |
Jo, jenže on na to má Jinak Fed by to neudělal, podle mého názoru je jeden z mála "slušných" vrahů, jak mi už kolikrát dokázal a modrák jakbysme...
...Vile, já zase slyšel, že při těchle lagách to nefizzuje, což je jejich jediná výhoda, tak nevím _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 2:09 pm Předmět: |
|
|
Fejdakin ale neni Spatny... ( Sorracek za OT) _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 4:20 pm Předmět: |
|
|
Takovouhle vec bych nikdy nedal nekomu neznamymu na predelani.
Rikase, ze prilezitost dela zlodeje. Jenze nekdy to neni jak dokazat. Nechci nikomu krivdit, ale nedockavost je jedna z lidskych spatnych stranek. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 4:26 pm Předmět: |
|
|
mno...
jak do toho ...
1. fizz se poznat dá. A to takto:
1a) Z pozice hráče, pokud mám zapnutý zvuk, vždy slyším pád předmětu do batohu. Když to fizzne, zvuk se nekoná;
1b) není problém zkontrolovat počet itemů před a po úkonu, pro případ že by craft akci neprovedl > zůstane stejný počet itemů, pro případ že nebyl fizz bude zase stejný počet itemů, pokud byl fizz, zmenší se počet itemů o 1. (samozřejmě že to platí pouze pro základní batoh, nicméně je možno se dohodnout na postupu;
1c) pohyb předmětu mimo batoh je graficky znázorněn.
jak tedy patrno, není třeba kohokoliv zabíjet, aby se hráč sám přesvědčil, zda je nebo není podveden.
2.) Opravdu si nemyslím, že by to měl zapotřebí.
3.) Dávejte věci na předělání jen prověřeným řemeslníkům. _________________ Šašku, bav mne! Nudím se.
(J. Werich - Císařův pekař) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 4:35 pm Předmět: |
|
|
Suerte napsal: |
3.) Dávejte věci na předělání jen prověřeným řemeslníkům. |
*Krasopisne podepisuje*
Mimo to wire opravdu fizzuje - ne sice 50 na 50, ale stava se to. _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 4:54 pm Předmět: |
|
|
Retromancer napsal: |
Suerte napsal: |
3.) Dávejte věci na předělání jen prověřeným řemeslníkům. |
*Krasopisne podepisuje*
Mimo to wire opravdu fizzuje - ne sice 50 na 50, ale stava se to. |
Pravděpodobnost fizzu je cca 20-25% > takže 1:5 - 1:4 _________________ Šašku, bav mne! Nudím se.
(J. Werich - Císařův pekař) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|