Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út listopad 29, 2005 9:18 pm Předmět: Pozvánka |
|
|
Cemnotar napsal: |
Milé hrdinky, milý hrdinové, milá guildo
Rád bych Vás pozval na otevírání naší nové krčmy *Hic*.
Bude se konat v Nujelmu ve čtvrtek 1.12. 2005 od 20:00 po 00:00.
Jídlo a pití je zajištěno. Vezměte si sebou peníze. Ceník je vyvěšený na www.dphic.wz.cz !!!
Vystoupí, alespoň doufám, světoznámí bardové a básníci.
Všichni jste vítáni. Kdyby měl někdo zájem a nebál by se vystoupit se svým číslem, nechť se ozvou na Icq: 194455927.
rytíř světla Cemnotar(*Hic*) |
Slíbil jsem, že vás o tomhle spravím, tak to sem vyvěšuji.
Těším se na vaší návštěvu a na to, že spolu popijeme a zavzpomínáme. Program bude jistě pestrý.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Harb Lizardman

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 221 Bydliště: Hradec Králové - Svobodné Dvory
|
Zaslal: út listopad 29, 2005 10:27 pm Předmět: Re: Pozvánka |
|
|
Ursus napsal: |
Cemnotar napsal: |
Milé hrdinky, milý hrdinové, milá guildo
Rád bych Vás pozval na otevírání naší nové krčmy *Hic*.
Bude se konat v Nujelmu ve čtvrtek 1.12. 2005 od 20:00 po 00:00.
Jídlo a pití je zajištěno. Vezměte si sebou peníze. Ceník je vyvěšený na www.dphic.wz.cz !!!
Vystoupí, alespoň doufám, světoznámí bardové a básníci.
Všichni jste vítáni. Kdyby měl někdo zájem a nebál by se vystoupit se svým číslem, nechť se ozvou na Icq: 194455927.
rytíř světla Cemnotar(*Hic*) |
Slíbil jsem, že vás o tomhle spravím, tak to sem vyvěšuji.
Těším se na vaší návštěvu a na to, že spolu popijeme a zavzpomínáme. Program bude jistě pestrý.  |
Supr, tak ty finance co jsem si dal bokem "na mimořádné výdaje" je budou hodit.Tohle je přesně jeden z mimořádných výdajů .
Ale budu pít střídmě, držím smutek za Gateho  _________________ "Člověk se učí pro to, aby stejně nakonec všechno zapomněl."
"Which is worse: ignorance or apathy? Who knows? Who cares?"
Harb, adept spolku, kněz Aethanův a chodící lékárnička
EJRO elitní jednotka rychlého odflusnutí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 8:21 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych poděkovat Harbovi, Bohdymu, Serpinovi a Františkovi za účast. Doufám, že se jim včerejší večer líbil. I když s Františkem jsem si ani neťukl. Bohužel zmizel dříve než začal jakýkoliv program.
Pokud jsem na někoho zapomněl, tak se omlouvám, ale nevšiml jsem si ho. Vím, že se tam mihnul Adosh, ale ten asi jenom projel. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 8:41 pm Předmět: |
|
|
meli to tam moc pekny, akorat mi vadili ty co tam prisli delat bordel atd... jinak dost povedene a koukal jsem na kvalitni obsluhu... akorat mi chybel nekdo za barem  _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 9:14 pm Předmět: |
|
|
Jo, snad se to ustálí a ty paka tam už binec dělat nebudou.
Taky doufám, že se tam objeví víc lidí, kteří by byli ochotni předvést něco ze své tvroby (i když přiznám se, když mi Cemnotar řekl ať recituji, tak jsem neměl nic připraveného a musel jsem šáhnout pro něco, co se tam moc nehodilo, ale co se dá dělat). S trochou stěstí by se z toho mohly stát příjemné večery, jako bývávaly Dyrmagnosovy pohádky na dobrou noc. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 9:14 pm Předmět: |
|
|
Bodejt by se Franta nezdejchnul, kdyz se tam hned porval  _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 9:15 pm Předmět: |
|
|
Serpin napsal: |
Bodejt by se Franta nezdejchnul, kdyz se tam hned porval  |
Bodejť by se neporval, když nepozná dámu od krále a ještě u šachů pije.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
Založen: 24. 07. 2005 Příspěvky: 110 Bydliště: Serpent hold nalevo od banky s Patejlem
|
Zaslal: so prosinec 03, 2005 12:04 pm Předmět: |
|
|
AAAaaaa *zhrozene rve do tmy* ja na to zapomel  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
Zaslal: so prosinec 03, 2005 12:26 pm Předmět: |
|
|
Bylo to tam celekm dobrý, až na ten konflikt co sem tam měl no...  _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: ne prosinec 11, 2005 11:05 am Předmět: |
|
|
mne v tom oznameni v RP novinkach chybalo uvedenie cesty. To viete novacikovia nemaju taky prehlad co kde je a napisat krcma hic v Nulejme.... asi po 10 minutach behania hore dolu nulejmom ma prestalo bavit klikat na kazdu vyvesku
ale ze tam maju peknu gilotinu v tom nulejme ma napadlo ci sa tam obcas nerobi predstavenie. Nieco ako ze sa objavi odkazod Gm na obrazovke.
"Dami a pani, ak mate zaujem dostavte sa na popravu prudica Slany Rozok na Nulejmskom popravisku dnes o 21:00"
no a vecer o deviatej by tam bola nejaka postava a kat a del accauntu prudicovi by spravil pre vystrahu nejakym ceremonialnym sposobom .o))
len tu krcmu este najst... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|