Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Anděl strážný

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anděl strážný
Headless

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2005 8:34 pm    Předmět: Anděl strážný Odpovědět s citátem

Buďte pozdraveni přátelé.
Někteří z vás mě znají a ví, kdo jsem, odkud pocházím a jaké je moje poslání. Jsem rád, že mohu být s vámi, i když mnozí moji přítomnost nepociťují. Ve zkratce vám o sobě něco řeknu a poté se vzdálím, abych se mohl věnovat svému poslání.
Není tomu dlouho, co jsem zahlédl počínání statečných hrdinů Deathlesse a Rescuera, kteří se probíjeli přesilou všemožných příšer, aby pomohli očistit svět od zlých draků. Pozoroval jsem je z povzdálí, tak jak to andělé dělávají, a uvědomil jsem si, že nemají dostatek sil na to, aby danou situaci bez pomoci zvládli. Jejich úsilí mě přesvědčilo o tom, že oni jsou ti praví, kterým bych rád pomáhal. A tak jsem tedy učinil rozhodnutí a jako jejich ochránce vstupuji do jejich životů. Pomáhám jim, jsem s nimi na každém kroku, protože věřím v úspěch skupiny Blessed Knights, stejně tak i ve slávu celého Spolku.
Mějte se nejlépe, jak to jen půjde. Nezapomeňte, že každý má svého anděla, ale některé z nich je třeba probudit dobrými skutky a odhodláním.

Nyní mě prosím prosím omluvte, povinnosti volají.....
Rescuer
Spider King

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2005 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nastal večer a Rescuer seděl ve svém oblíbeném pohodlném křesle v teple domova. Měl za sebou těžký den, kdy spolu s jeho nejbližším přítelem Deathlessem stihli vykopat několik pokladů. Zatímco ten už odpočíval, Rescuer se ještě snažil sepsat pár svitků.
Když už viděl, že se většina napsaných svitků hodí spíše do koše nežli k použití v boji, rozhodl se také pro odpočinek. Kouzelnému delfínkovi, který je jejich domácím mazlíčkem, hodil jednu menší rybku na dobrou noc, ulehl do peřin a už se chystal usnout. Zaslechl ale podivné zvuky, připomínající houkání. "Na našem ostrově přeci žádné sovy nejsou" zamumlal si. Nedalo mu to a i přes značnou únavu se odhodlal zjistit, odkud se to ozývá. Ze stolu sebral pytlík s tím nejnutnějším pro případ, že by to náhodou byla léčka všehoschopných vrahů.
Potichu otevřel dveře, aby nevzbudil spícího Deathlesse a vykoukl ven. Pak za sebou zavřel, aby dovnitř nevběhla nějaká pouštní krysa. Nemyslete si, ta potvora dokáže pěkně znepříjemnit bydlení. Stačil udělat jen pár kroků a poté spatřil to, co ještě vživotě neviděl.. V záři měsíce se před ním zjevila postava. Nebyl to člověk ani duch, se kterými se jako klerik často setkával. Bylo to něco nadpřirozeného, jako kdyby se mlha zformovala do tvaru člověka. Rescuer stál nehnutě a byl úkazem tak ohromen, že ze sebe nevydal ani hlásku. Pak přízrak přilétl blíž a zvláštním hlasem promluvil: "Buď zdráv, Rescuere." Klerik pořád nevěřil svým očím ani uším a tak čekal, co se bude dít dál. "Ještě jsem se ti nikdy neukázal, ale určitě jsi tušil o mé existenci. Říkej mi Anděl strážný.."
Jejich rozhovor trval dlouho do noci. Nebylo divu, měli si toho hodně co říct. Pak Anděl zmizel a Rescuer se vrátil domů. "Tohle až zítra budu vyprávět, asi mi nikdo neuvěří" zasmál se potichu, aby nevzbudil chrápajícího Deathlesse. Když se zavrtal do postele, chrápání utichlo a mohl konečně usnout..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Nástěnka Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: