Deathless Gazer

|
Zaslal: po listopad 21, 2005 5:40 pm Předmět: Problém s mapami |
|
|
Rád bych vás požádal o radu. Mám takový problém, týkající se mapek pokladů na ostrově u Hytlohu - šipka ukazuje někam dopaďous (na východ mimo mapu, na pergamenu je to zakresleno dobře). Zkoušel jsem 3 mapky z tohoto místa a u každé stejný problém. Nevíte někdo co s tím? _________________ "Dospělost začíná toho dne, kdy přijímáme zodpovědnost za své činy."
http://deathless.cz
Deathless The Hand of Death, Člen Spolku
Connan Brave Warrior
Coopernik Senior Craft
Conjurer Junior Mage |
|
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: po listopad 21, 2005 5:50 pm Předmět: Re: Problém s mapami |
|
|
Deathless napsal: |
Rád bych vás požádal o radu. Mám takový problém, týkající se mapek pokladů na ostrově u Hytlohu - šipka ukazuje někam dopaďous (na východ mimo mapu, na pergamenu je to zakresleno dobře). Zkoušel jsem 3 mapky z tohoto místa a u každé stejný problém. Nevíte někdo co s tím? |
Tak prvně asi ověřit pomocí magic ballu, jaké jsou (případné) skutečné souřadnice. Pokud budou pořád stejné (tj. ukazující na místo, kde poklad být nemůže), tak s tím holt nic neuděláš.
Možný tak doufat, že GM někdy uvolní onen zázračný kámen, co mapky vyměňoval. Šance mizerná, nicméně utěšovat se jí lze (-: _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku |
|