Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Slave Mummy
Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 108 Bydliště: SVK Bratislava
|
Zaslal: so listopad 05, 2005 2:59 am Předmět: Bloknuty port na uo - mozne riesenia |
|
|
Zdravim
mam taky problem mam bloknuty port na uo na rotery...
vie mi niekto poradit ako sa to da obist? dakujem _________________ Adept guildy spolek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: so listopad 05, 2005 8:52 am Předmět: |
|
|
Najlepsie by bolo asi kontaktovat providera,aby ti odblokol port.Uz tu tento problem parkrat bol a vzdy to v pohode vyriesil provoder. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slave Mummy
|
Zaslal: so listopad 05, 2005 2:39 pm Předmět: |
|
|
Nosferatu napsal: |
Najlepsie by bolo asi kontaktovat providera,aby ti odblokol port.Uz tu tento problem parkrat bol a vzdy to v pohode vyriesil provoder. |
no tuto moznost nemam ... _________________ Adept guildy spolek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
Založen: 24. 07. 2005 Příspěvky: 110 Bydliště: Serpent hold nalevo od banky s Patejlem
|
Zaslal: so listopad 05, 2005 4:17 pm Předmět: |
|
|
Slovak telecom?asi ine riesenie neni ja som mal tiez bloknuty port 2859 a len provider my ho vedel odblokovat... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slave Mummy
|
Zaslal: so listopad 05, 2005 4:55 pm Předmět: |
|
|
Khaz Modan napsal: |
Slovak telecom?asi ine riesenie neni ja som mal tiez bloknuty port 2859 a len provider my ho vedel odblokovat... |
nie proste mal som dva inety... wifi adsl adls bolo zdielane pre lanku wifi smemali 3ja ludia+- len z dvovodu prerabania serverovne (co uz je trosku dlho ) za preslo na wifi a povolenych je len par portov... _________________ Adept guildy spolek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: so listopad 05, 2005 5:18 pm Předmět: |
|
|
muj provider (jeste u nej budu 1mesic a 25 dni) mi taky blokl vseci porty (teda kazdymu) a stacilo si zazadat o povoleni... jina cesta asi nebude _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Harb Lizardman

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 221 Bydliště: Hradec Králové - Svobodné Dvory
|
Zaslal: so listopad 05, 2005 8:43 pm Předmět: Re: Bloknuty port na uo - mozne riesenia |
|
|
Slave napsal: |
Zdravim
mam taky problem mam bloknuty port na uo na rotery...
vie mi niekto poradit ako sa to da obist? dakujem |
myslím, že existuje prográmek, co ti přeportovává programy....pokusím se ho najít a dám ti vědět.... _________________ "Člověk se učí pro to, aby stejně nakonec všechno zapomněl."
"Which is worse: ignorance or apathy? Who knows? Who cares?"
Harb, adept spolku, kněz Aethanův a chodící lékárnička
EJRO elitní jednotka rychlého odflusnutí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slave Mummy
|
Zaslal: so listopad 05, 2005 10:50 pm Předmět: |
|
|
Mno ja k inemu provajderovi neprejdem kvoli tomu portu )) kedze to mam zadarmo
niekde mi to spominal ze sa to da riesit ssh tunelom a prepisanim nejak portov ale mam dva problemi nemam kam tunelovat a neviem ako  _________________ Adept guildy spolek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|