Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Urien Headless
|
Zaslal: st říjen 26, 2005 11:57 am Předmět: Thorfin |
|
|
Dobry den
Jsem hranicar hledajici skupinu dobrodruhu a pratel kteri by me prijmuli mezi sebe. Nejsem spatny bojovnik (100 archery 73.7 tactica) od svych bratri kleriku jsem se naucil i celkem slusne lecit zraneni (90 healing)a zvladam i par kouzel(60 magery) chtel jsem se k vam pripojit. Doufam ze me dovednosti pro vas nejsou hlavnim meritkem. Pokud byste meli zajem se semnou seznamit a pripadne me prijmout mezi sebe poslete mi postovniho holuba (icq 272-945-314). S pozdravem znalec divociny a lesnich cest Thorfin |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
Založen: 24. 07. 2005 Příspěvky: 110 Bydliště: Serpent hold nalevo od banky s Patejlem
|
Zaslal: st říjen 26, 2005 12:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, takze reknu to co casto do prihlasek tohto typu pisu Clenove,adepti,urcite i nejaky zadatele(*ukazuje na sebe*) a Wolf vedeli neco o tve minulosti jak si se dostal na tenhle svet atd...doufam ze nikomu nevadi ze sem to napsal prave ja  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 12:50 pm Předmět: |
|
|
Khaz Modan napsal: |
Ahoj, takze reknu to co casto do prihlasek tohto typu pisu Clenove,adepti,urcite i nejaky zadatele(*ukazuje na sebe*) a Wolf vedeli neco o tve minulosti jak si se dostal na tenhle svet atd...doufam ze nikomu nevadi ze sem to napsal prave ja  |
Správně, ale ne každý se musí zdržovat s minulostí nebo také nemusí mít takovou minulost, aby se s ní mohl chlubit.
Thorfine, vítám tě, tvá přihláška sice neobsahuje životopis, který jistě časem doplníš, ale i tak mne zaujala. DOufám, že nehledáš ve více guildách najëdnou... _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: pá prosinec 16, 2005 12:58 am Předmět: |
|
|
Vzhľadom na nie úplne korektnú prihlášku, zamykám. Prípadne to skús nanovo.
lock _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|