Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Luna van Cuelen Skeleton

Založen: 11. 10. 2005 Příspěvky: 16 Bydliště: Vsude tam kde je krasne mekoucko
|
Zaslal: st říjen 12, 2005 9:32 am Předmět: Luna van Cuelen |
|
|
Dobry den,
Jmenuji se Luna van Cuelen a jsem dlouholetou pritelkyni Aurory Muerte. S litosti vam musim oznamit, ze aurora uz navzdy opustila tento svet. Moc ji mrzelo, ze se se spolkem nemohla rozloucit, když se s vami po tak dlouhem odlouceni shledala, ale neslo to jinak, a tak alespon preze mne vam preje mnoho stesti v dalsim zivote.
Nez odesla rikala mi, ze prislibila pomoc vasemu spolecenstvi a vzhledem k tomu, ze tento slib nemohla vykonat, zeptala se me jestli bych se tohoto zavazku neujala. Potom mi vypravela, co je Spolek vlastne zac, o vasi minulosti a vasem smysleni. Rozhodla sem se ze prijmu jeji zadost a nabidnu vam svoje sluzby, protože citim ze muj život potrebuje i jinou napln nez uceni a topeni se v knihach.
Takze bych vas timto chtela pozadat o prijeti do vaseho spolecentsvi. Jsem mlada carodejka, vyrustala jsem s sirotcinci a pote se me ujal cech magu, snad pro to, ze jsem mela pro carovani vlohy. Ale az do nynejska jsem stravila život dlouhym, nekonecnym studiem a nemam proto moc zkusenosti ani v boji ani s praktickymi zalezitostmi jako alchymii nebo psanim svitku, ale rychle se ucim a budu se snazit byt pro Spolek prinosem.
Brzy si prijedu pro odpoved, zatím nashledanou,
Luna van Cuelen _________________ Luna van Cuelen, ucednice umeni magickeho |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jacob Harpy
|
Zaslal: st říjen 12, 2005 11:20 am Předmět: |
|
|
*mumla cosi o kritickem premnozeni magicu* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: st říjen 12, 2005 11:43 am Předmět: |
|
|
Jacob napsal: |
*mumla cosi o kritickem premnozeni magicu* |
Pff, ja to slysel, styd se. *mraci se na nej*
A vy Lady, vitejte. _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luna van Cuelen Skeleton

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 11:50 am Předmět: |
|
|
Valalaldur napsal: |
A vy Lady, vitejte. |
Zdravim vas a dekuji za privitani, uz sem obavala, jestli tohle je u vas normalni zpusob uvitani nove tvare.. _________________ Luna van Cuelen, ucednice umeni magickeho |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st říjen 12, 2005 11:55 am Předmět: |
|
|
Zdravím Lady, pamatuji si Vaši přítelkyni ještě z dob mého mládí. Nechť se Vám u nás daří a hlavně líbí. Pajadin _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luna van Cuelen Skeleton

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 11:58 am Předmět: |
|
|
Zdravim, taky jsem o vas slysela. Myslim, ze libit se mi u vas bude, ale jeste tu nejsem _________________ Luna van Cuelen, ucednice umeni magickeho |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jacob Harpy
|
Zaslal: st říjen 12, 2005 11:58 am Předmět: |
|
|
Luna van Cuelen napsal: |
Zdravim vas a dekuji za privitani, uz sem obavala, jestli tohle je u vas normalni zpusob uvitani nove tvare.. |
*pokousi se zamumlat omluvu, ale stale se magu boji protoze mu pozabijeli rodinu* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luna van Cuelen Skeleton

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 12:10 pm Předmět: |
|
|
Omluva prijata valecniku, mrzi me co se prihodilo tve rodine, ale vez ze magie i mec muze branit nevinne stejne dobre jako je zabijet _________________ Luna van Cuelen, ucednice umeni magickeho |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jacob Harpy
|
Zaslal: st říjen 12, 2005 12:11 pm Předmět: |
|
|
Luna van Cuelen napsal: |
Omluva prijata valecniku, mrzi me co se prihodilo tve rodine, ale vez ze magie i mec muze branit nevinne stejne dobre jako je zabijet |
Budu o tom premyslet. Koneckoncu, vsichni nemuzete byt zli. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luna van Cuelen Skeleton

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 12:15 pm Předmět: |
|
|
Jestli budu prijata do Spolku, ver mi, ze ti to dokazu _________________ Luna van Cuelen, ucednice umeni magickeho |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|