Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Aurora de la Muerte Harpy

Založen: 21. 11. 2003 Příspěvky: 81 Bydliště: Lavicka v cehu rangeru
|
Zaslal: po říjen 10, 2005 8:16 pm Předmět: Návrat lovkyně |
|
|
Sero zahalilo oblohu a klid v lese narusovaly jen poryvy vetru a obcasne zahoukani sovy. Na male mytine mezi stromy byly mimo svitu mesice videt jeste slaba svetelka svetlusek, ale neco na nich bylo zvlastniho... tohle nebyly svetlusky, svetla byla ciste bile a zniceho nic jako byl kazde zacalo nabirat na intenzite. Svetelkujici body se zacaly formovat do velkeho kruhu, ktery vydaval cim dal oslnivejsi zari. Na mitine se zvedal vitr a kruhem svetla jako by najednou projel blesk a vzapeti se z kruhu vynorila postava na koni. Behem okamziku vitr ustal a kruh svetla zmizel. Jezdec mel kapi pres hlavu, kozenou vystroj a na zadech toulec se sipy, chvili se rozhlizel po okoli a pak se zhluboka nadechl a poplacal sveho kone. Do znovunastoleneho lesniho klidu postava promluvila a zenskym hlasem pro sebe pronesla: "Tak Auroro, vitej doma, uvidime co ti tva rodna britanie prichystala za prekvapeni po tak dlouhem odlouceni". Chytla oteze a vyrazila smerem k mestu Jhelom kde doufala, ze najde stare pratele _________________ Aurora Muerte - Grandmaster sniper |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Harb Lizardman

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 221 Bydliště: Hradec Králové - Svobodné Dvory
|
Zaslal: po říjen 10, 2005 9:20 pm Předmět: |
|
|
Aurora je zpátky, Aurora je tu!!!Vítej zpět!!!
Těším se, až se potkáme osobně  _________________ "Člověk se učí pro to, aby stejně nakonec všechno zapomněl."
"Which is worse: ignorance or apathy? Who knows? Who cares?"
Harb, adept spolku, kněz Aethanův a chodící lékárnička
EJRO elitní jednotka rychlého odflusnutí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: po říjen 10, 2005 9:35 pm Předmět: |
|
|
Bylo tomu velmi davno kdy ji Mlady Dix ktery neumel ani obzivit potkal na trhu ... byla tak.. tak okouzujici *ten krasny dopis prerusilo tak velke bouchnuti do hlavy se slovy "Mas Nikitku!"!"jo ja vim" odcekl hlas sam sobe
Tesim se az se schledame _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po říjen 10, 2005 11:35 pm Předmět: |
|
|
Aurora se prohnala mestem a zastavila se az u sidla Spolku, oddechla si když ho nasla tam kde ho pamatovala. Seskocila z kone a zatukala na dvere, ale nikdo se neozval otocila se k nastence a pripichla na ni vzkaz.
--------------------------------------------------------------------
Zdravim vsechny cleny Spolku,
Vsem mladsim clenum a adeptum bych se rada predstavila. Jmenuji se Aurora Muerte a vyrustala jsem v lovecke rodine pobliz Skara brae. Od mala jsem se ucila lovu a zachazeni s lukem. Talent na zachazeni s touto zbrani me casem privedl do cechu Hranicaru a diky trvrde praci se mi dostalo cti stat se jednou z nich. Od te doby jsem cestovala po svete lovila nebezpecne selmy a pomahla branit se osadam před orky. Po case jsem se na svých dobrodruznych vypravach setkala se cleny Spolku a jelikoz po jejich boku se bojovalo dobře jejich smysleni o svete a lidech na nem mi bylo velmi blizke, rozhodla jsem se stat jednou z nich.
V te době sem nasbirala mnoho zivotnich i bojovych zkusenosti a zacala sem byt na nasich vypravach platnym clankem, bohuzel bylo to i obdobi problemu jez vyzadovali reseni a s tim i odchod z tohoto světa a ja se musela vzdat clenstvi ve spolku i zivota na tomto svete.
Po dlouhe době v exilu ale nastal cas nasadit sip na tetivu pokusit se udelat svet zas o něco lepsi a proto se vracim a zadam vas timto abyste me prijali zpet do vasich rad.
Aurora de la Meurte
--------------------------------------------------------------------
Skocila na kone sla si najit nejaky hostinec, ve kterem by si mohla po dlouhe ceste odpocinout _________________ Aurora Muerte - Grandmaster sniper |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po říjen 10, 2005 11:38 pm Předmět: |
|
|
Vzkaz pro Harba a Dixe
- Tesi me ze se mi vreleho prijeti dostava nejen od starych pratel ale i od novych tvari se kterymi jsem jeste nemela moznost se poznat.
diky, budu rada az se setkame
Aurora _________________ Aurora Muerte - Grandmaster sniper |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po říjen 10, 2005 11:56 pm Předmět: |
|
|
OOC: Tak je mi lito, ale muj comeback se nekona. Pred chvilkou sem se preklik a poslal sem auroru na vecnost bozi (omylem sem ji smazal z acc) _________________ Aurora Muerte - Grandmaster sniper |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Harb Lizardman

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 221 Bydliště: Hradec Králové - Svobodné Dvory
|
Zaslal: út říjen 11, 2005 8:17 am Předmět: |
|
|
Aurora de la Muerte napsal: |
OOC: Tak je mi lito, ale muj comeback se nekona. Pred chvilkou sem se preklik a poslal sem auroru na vecnost bozi (omylem sem ji smazal z acc) |
OOC:nééééééé
napiš gmkům!Třeba ti obnoví acc.... _________________ "Člověk se učí pro to, aby stejně nakonec všechno zapomněl."
"Which is worse: ignorance or apathy? Who knows? Who cares?"
Harb, adept spolku, kněz Aethanův a chodící lékárnička
EJRO elitní jednotka rychlého odflusnutí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: út říjen 11, 2005 4:04 pm Předmět: |
|
|
neeee! AUROROOOOO *Vola do tmy* _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ancalagon Harpy
|
Zaslal: út říjen 11, 2005 11:54 pm Předmět: |
|
|
Aurora, má jediná láska a teď je mrtvá... asi se dám na nekromancii.
OOC : Já ti ty ***** dycky povídal že nemáš tak zběsile klikat na myšku... jinak těch 20k Ti zejtra dám a podpoříme Aurořiny příbuzný v rozvoji.
EDIT od Frantiska: Vyjadruj se tu slusne!!!!! _________________ Let the Light shine upon your Path. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: st říjen 12, 2005 8:06 am Předmět: |
|
|
Zkusil bych poprosit bohy jeslti by ti s tim nejak nepomohli. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|