Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Díky čemu se podle Vás Wolf uzdravil? |
Díky rituálu odhanění zlých duchů provedeném Abu Bubnem |
|
14% |
[ 4 ] |
Jednoznačně zásluhou Jacobova čaje z jihu (viz. Jacobova Žádost o členství) |
|
25% |
[ 7 ] |
Wolf se určitě hrozně těšil na příležitost otevřít Yewské červené 66 a silou vůle se uzdravil |
|
59% |
[ 16 ] |
|
Celkem hlasů : 27 |
|
Autor |
Zpráva |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt září 08, 2005 6:51 pm Předmět: Wolf se uzdravuje |
|
|
Na Spolkovní nástěnce se objevil nový list papíru
Milí přátelé, jsem si jist že poznáváte tento rukopis. Nepatří nikomu jinému než mě, Wolfovi. Jak vidíte, už dokáži psát vlastní rukou a nemusím diktovat Bubnovi (což je víc než vyčerpávající).
Má nemoc zdá se polevila, snad zásluhou Jacobova čaje, snad díky Bubínkově rituálu odhanění zlých duchů. Každopádně se již s pomocí hole udržím na nohou a snad bych se zvládl posadit i na koně. Věřím že nepotrvá dlouho a budete mne moci potkat ve městě a časem i na výpravách. Dejte mi ale ještě trochu času na úplné zotavení.
Představte si, že Jhelomská klerička mi zakázala víno. A hádejte co jsem udělal hned po příchodu domů... Samozřejmě jsem otevřel svou nejlepší láhev Yewského a společně s Bubnem jsme ji vypili. Přesněji: vypili jsme jich víc, ale ta první byla skutečně nejlepší. Yewské červené, ročník 66. Už jsem vám o něm určitě říkal. Teď se mi ještě trochu točí hlava ale to už není nemocí ale kocovinou. Jinak se cítím velmi obstojně a jak říkám, těšte se na mne. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jacob Harpy
|
Zaslal: čt září 08, 2005 8:49 pm Předmět: |
|
|
*mysli si, ze pomohlo vsechno dohromady, takze tezke hlasovat* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: pá září 09, 2005 1:04 pm Předmět: |
|
|
Ja si zase myslim,jak znam Wolfa tak ta 3. Moznost,jak mile jde o Jeho Vííínečkóóó tak je k neudrzeni a vytahne ho to klidne z Nejhlubsi propasti  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jacob Harpy
|
Zaslal: st září 14, 2005 9:17 pm Předmět: |
|
|
Zkusime tedy omotat nejaky poklad okolo lahve s vinem, zahonit ho do nejtemnejsich koncin Pride a uvidime  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: čt září 15, 2005 12:53 pm Předmět: |
|
|
hned ho budes mit zpatky  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|