Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po květen 09, 2005 5:02 pm Předmět: Bláznivé sny |
|
|
Podělím se s váma, co se mi na dnešek zdálo. Kdo máte nějakej bláznivej sen, šup sem s ním taky.
Sen o Hellmasterovi
Potkala jsem kamaráda, se kterým jsem před 5 roky bydlela, po pár prohozených větách získává postava tvář a ouha, vždyt' je to náš Hellík... Kecáme dál, odhazuje paruku, strhává si masku z obličeje - vidím velice pěknou zlatovlásku, která jde ke mě, pláče mi na rameni a přitom mě objímá... Pak se probouzím... (škoda no, budík je můj nepřítel)
Co z toho plyne - ASI *směje se*:
1) myslím na Hellíka víc, než je zdrávo
2) Helle, ty máš nějaké problémy, že mi pláčeš na rameni?  _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po květen 09, 2005 6:12 pm Předmět: Re: Bláznivé sny |
|
|
Lenka Hrubá napsal: |
Podělím se s váma, co se mi na dnešek zdálo. Kdo máte nějakej bláznivej sen, šup sem s ním taky.
Sen o Hellmasterovi
Potkala jsem kamaráda, se kterým jsem před 5 roky bydlela, po pár prohozených větách získává postava tvář a ouha, vždyt' je to náš Hellík... Kecáme dál, odhazuje paruku, strhává si masku z obličeje - vidím velice pěknou zlatovlásku, která jde ke mě, pláče mi na rameni a přitom mě objímá... Pak se probouzím... (škoda no, budík je můj nepřítel)
Co z toho plyne - ASI *směje se*:
1) myslím na Hellíka víc, než je zdrávo
2) Helle, ty máš nějaké problémy, že mi pláčeš na rameni?  |
Třeba to jen odráží to, jak se momentálně cítíš ty?
Mě se zdálo pár snů o UO, ale ty nejsou moc publikovatelný. Pamatujete, jak se Lenička jednou svlíkala? No i to v tom snu bylo a pěkně 3D Pak spíš rangerský sny z minulých životů.  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: po květen 09, 2005 6:52 pm Předmět: Re: Bláznivé sny |
|
|
Mě se tuhle zdálo, že hell nemohl vykouzlit nekro draka a my z nej sundavali nekro brnko novy, fakt psycho  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: po květen 09, 2005 7:07 pm Předmět: |
|
|
A me zase ze Naja byla ve skutecnosti moje mama a ze sem ji pristihl an mem pc s Gm accountem zdalo se mi toho hodne... sny o Uo jsou super..Vzlast kdyz se sni seznamite )Taky jsou dobre ty o Dokoncenych pride a Despu jenom ze se rozplynou jako mlha..  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: po květen 09, 2005 9:26 pm Předmět: |
|
|
Moje sny o UO jsou vetsinou strasne krasny. Zadny 2D postavicky - realnej svet a ja tam mezi nima. Uz se tesim az takhle budou vypadat hry.
Ma mysl opusti telo a bude zit v techto lepsich svetech plnych fantazie. _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

|
Zaslal: po květen 09, 2005 10:29 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě sem můžete psát i sny neultimácký, tak jsem to původně i myslela Mně se zas tak moc toho nezdá, ale až bude, hned vám to sem napíšu, at' víte, co se honí ve žlutý hlavě. _________________
Žlutý andílek
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: út květen 10, 2005 6:20 am Předmět: |
|
|
Lenka Hrubá napsal: |
... co se honí ve žlutý hlavě. |
Ze by Kudla? )))) _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: út květen 10, 2005 11:09 am Předmět: |
|
|
Je zajímavý číst, co se vám honí hlavou . . .
Já sny moc nemívám a už vůbec ne takové, jako máte Vy. _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: út květen 10, 2005 6:05 pm Předmět: |
|
|
Tak třeba mě se včera zdálo, že se kamoš ženil. Byla to taková docela psycho svadba. Všichni měli na sobě hodně podivné oblečení (nedá se to popsat, bylo to takové "UFOnské", všecko modré a moc různých trčátek z toho čouhalo). Před jeho barákem sme všichni naskákali na obrovský traktor a jelo se na obřad. No prostě hrůza děs  _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

|
Zaslal: st květen 11, 2005 12:10 pm Předmět: |
|
|
Dejte si pozor, sny se stávají skutečností. S dívkou ze snu jsem se včera seznámila. Hrubý. A jmenuje se Lenička Hrubý. Má sice kratší vlasy než v tom snu, ale co... _________________
Žlutý andílek
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|