Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: ne září 27, 2009 10:26 pm Předmět: Ultima na EEE 1005HA |
|
|
Nemáte někdo zkušenost s tím, jak běhá Ultima na novějších EEE netboocích s Atomama N280 (1.66MHz)?
Plánuju si pořídit Asus Eee PC 1005HA, tak se dopředu informuju  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út září 29, 2009 6:36 am Předmět: |
|
|
Bohužel vůbec nemám tucha. Já jedu pořád na svém stoletém počítači a jsem spokojený a inovaci neplánuju  _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út září 29, 2009 7:14 am Předmět: |
|
|
Co se optat přímo výrobce? To bude asi nejbezpečnější způsob. Jinak se Ti zeptám kámošky, až jí chytnu někde po škole, která eee myslím má. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: út září 29, 2009 10:55 am Předmět: |
|
|
Spíš by stálo za to položit si otázku, zda kdyby na tom UO blbla, jestli by tě to od nákupu odradilo. Já myslím, že né, takže problem solved a pak uvidíš no. _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út září 29, 2009 11:34 am Předmět: |
|
|
Zajímavý úhel pohledu. A víš že možná odradilo? _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 8:49 pm Předmět: |
|
|
Wolfe, řeknu to takhle - mělo by to jet. Ultima by měla jet i na pomalejším Eee 901. Ostatně i na Eee 701 rozjeli koumáci World of Warcraft.
Otázka zní jinak - bude Ultima online na Eee hratelná? Odpověď je nikoliv. Jako nouzovka na hodinu snad, na dýl ani ťuk. Ultima, ač se to nezdá, potřebuje poměrně velký prostor. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že 15''širokoúhlé LCD s rozlišením 1280x800 je absolutní minimum, na kterém se UO dá hrát. S 15'' LCD a nižším rozlišením (1024x768) už to hrát v podstatě nešlo. Tolik alespoň moje zkušenosti s UO na notebooku. Na Eee jsem ho ani nezkoušel právě z tohohle důvodu. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so říjen 03, 2009 4:47 pm Předmět: |
|
|
Na netbooku ta kámoška rozchodila AoE, počál to nebude o moc silnější/slabší, než ten Tvůj, takže bych se nebál o UO
A Ursuovu připomínku ber jen jako připomínku, když už jdeš do prcka do školy, tak se holt budeš muset uskromnit Lenka hrála UO s čistým klientem a taky si nestěžovala Pamatuji si, jak nám to U Chřestýše vykládala, kopání v nb dole ručně xD
Jinak kámoška má hp mini-note 2133.
Tam, kde není místo, jsou skripty Většinou nepotřebuji ani jeden batoh otevřený, stačí, aby byl načtený obsah všech batohů, což se dá rekurzivně zařídit a skriptama dělám vše zbylé. Při dungování jsem se rád koukal na filmy, poslouchal rádio, dělal úkoly do školy... místo na bágly... tse  _________________ Leny-m
Naposledy upravil Leny-m dne so říjen 03, 2009 5:01 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 4:56 pm Předmět: |
|
|
Tak Ursus měl pravdu, právě jsem to testnul na ségřiným 10 palcovým EEEčku. Omezující není výkon, ale velikost a rozlišení displeje. Asi to bude chtít dost experimentovat s rozházením báglíků, ikonek kouzel apod.  _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 8:19 pm Předmět: |
|
|
Leny, já taky kopal s čistým clientem, dokonce celkem 2 postavy. A tu první dokonce s čistým clientem a vytáčeným připojením od Českého telecomu s minutovou sazbou.
Jak říkám, Wolfe, jako nouzovka do školy to jde, ale dungeon by na tom šel jen masochista. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 7:58 am Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
...já taky kopal s čistým clientem, dokonce celkem 2 postavy. A tu první dokonce s čistým clientem a vytáčeným připojením od Českého telecomu s minutovou sazbou... |
Nic zvláštního, takových nás bude dost  _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
|