Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út leden 06, 2004 9:43 am Předmět: S makrari v NB dungeonu... |
|
|
Zabehl jsem si pocvicit jednu slabou postavu do NB dungu ve Vesperu.. Potkal jsem tam mimojine nekromancera a maga.
Nekromancer dle svych slov byl velice slusny v kouzleni - aspon na muj vkus - (magery 75). A jak se slo na licha? Nekromancer vyvolal energy vortexe, ten ho zabil a liche ho vycucul. Mag cely udiveny koukal, ze liche cuca sumony.
Jeste lepsi byl po chvili nekromancer, kdyz se divil mogu teleportu: "a to je co za kouzlo? Ja ho neznam, jsem nb". Mag ho pak bez problemu (tzn. bez fizzu) ressl...
...jsem v soku jak nekdo muze s magery 75 neznat teleport, pripadne se divit, ze liche cuca sumy? Moje postava - s mnohem horsimi skilly nez byly ty jejich - je od licha tahala do bezpeci.. komedie
pravdou je, ze pro uplne novacky a uplne experty ma ten expovaci system neco do sebe... makrovaci system ma neco do sebe pro ty stredne pokrocile, rekl bych (co chteji rychle zkusit neco noveho, uz o tom neco vi a zaroven nejsou tak daleko, ze by si chteli piplat postavicku "poctive" od a do z) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út leden 06, 2004 5:31 pm Předmět: |
|
|
Heh, tak to bych ty skilly radsi chtel ja, moje jsou mizerny, ale aspon vim, co umim a co umi ostatni. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út leden 06, 2004 8:56 pm Předmět: |
|
|
Ti akorat dokazali, ze samotne skilly jsou uuuuplne naprd. Naopak je lepsi slaby clovek co zna sve sily, protoze ten aspon nedela kraviny
clovek co nic nevi a ma jen vysoke skilly, tak dela hrozitanske chyby protoze si mysli, ze je king.. a on neni...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karlos IV Ettin
|
Zaslal: st leden 07, 2004 8:55 am Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Ti akorat dokazali, ze samotne skilly jsou uuuuplne naprd. Naopak je lepsi slaby clovek co zna sve sily, protoze ten aspon nedela kraviny
clovek co nic nevi a ma jen vysoke skilly, tak dela hrozitanske chyby protoze si mysli, ze je king.. a on neni...  |
Jo slysel jsem o jednom takovem! Musta a bloodrock a jde Vesper ukazuje se zacatecnikum jakej je borec, dojde az na konec a pak hupsne s mustem a tou vybavou ke kingovi sam (nedotrenovany - warior) lehne a pise ICQ at mu proboha nekdo pomuze, ze prijde o furu penez!! No ale z jeho znamych uz nikdo do Vespru nemuze a tak o to prisel  _________________ Ten, ktery stale hleda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Skullik Skeleton
|
Zaslal: po leden 12, 2004 10:40 am Předmět: |
|
|
Minule sem tez byl s par kamosmi ve vespru a stalo se tam neco obdobniho. Mi sme sli pomali a jen nam slo o trening a harvest, nie o poklad. Videli sme particku na 2 patre, celku v pohode to davali. Pak sme prisli k lichovi, na toho sme jeste nemneli dost sil, preci jen jeden mag, renger a klerik ho nedaji zvlast kdyz ty dva sou NBcka. Potom sme se rozhodli pokracovat, takto sme prijeli az ku krizu, pak sme videli jak tam prisel jeden sty predchozi party a ressnul se. Hned jak blazen utekal dal, ale co se pak nestalo mi to tam pomali killime a oni pak do jedno lehali a jak to tam prebehavali tak setko nalakali na nas. Tak som sa stiahol ku krizu a tam to pomali kilil, nastesti mi to heal dovolil stat a mlatit to tam hlava nehlava. A takto se to tahlo s tym nalakavanim az k jesterkam. Tam to pak nekteri vzdali. Mi sme to pomalinky postupne sundli dole. A presli celi dung. Samozrejme, ze ta particka lehla u spider kinga. Jeden s ty party sel s nami az do konca dungu, aj ked nemal zadnu vybavu.
Moje ponauceni s tyhle vypravy bylo asi takove: Ze kdyz vidim ze sem lehl a za mnou jede nekdo kto to tam killi, tak si radeji pockam nez to killne a dostanu se snaze ke svim vecem. Tahkle zbytecne o ne prisli. _________________ Nic neni take, ako sa na prvy pohlad zda... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po leden 12, 2004 12:11 pm Předmět: |
|
|
karlos IV napsal: |
Jo slysel jsem o jednom takovem! Musta a bloodrock a jde Vesper ukazuje se zacatecnikum jakej je borec, dojde az na konec a pak hupsne s mustem a tou vybavou ke kingovi sam (nedotrenovany - warior) lehne a pise ICQ at mu proboha nekdo pomuze, ze prijde o furu penez!! No ale z jeho znamych uz nikdo do Vespru nemuze a tak o to prisel  |
Tihle jsou nejlepsi no kdyz jsme u toho... kdybyste tam nahodou nejak polehali vy, tak mi zkuste napsat... Wotan tam stale muze a krome licha to muze kdekoliv vycistit sam ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: po leden 12, 2004 1:11 pm Předmět: |
|
|
Tihle jsou nejlepsi no kdyz jsme u toho... kdybyste tam nahodou nejak polehali vy, tak mi zkuste napsat... Wotan tam stale muze a krome licha to muze kdekoliv vycistit sam )[/quote]
A nebo zkuste napsat me. Muj Warior tam take jeste muze, ale neressne vas. jen muze pozbirat veci. Krome Kinga(malo prostoru na manevrovani) to vycisti sam. Sejme i Licha *usmal se* chodi si ho tam zabijet, kdyz ma dlouhou chvili _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po leden 12, 2004 3:29 pm Předmět: |
|
|
V celem druhem patre se ressovat neda - jen u krize
A nevymlouvej se na prostor! Vilgerius kinga ve Vesoeru sam sunda! (jen me nesmi chytit lagy ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: po leden 12, 2004 6:24 pm Předmět: |
|
|
No já byl jednou v NB dungu Vesperu a v pohode si killuju první část su u předposlední klece a najednou se tam přiženou dva NB rangeri a jeden necro. Samozřejmě naběhnou na licha aniž mě posluchali, že tam umřou.(vím co lich dělá, jednou mi dal, a to sem teda pěkně civěl, asi za 90HP jediným kouzlem a od té doby jdu kolem něho velkým obloukem, když teda jdu sám ). Pak plakali nad výdělkem. Jeden začal do licha po ressu mlátit pěstmi (asi v zoufalství) a bez výbavy . Jeden se šel ressnout a šel si zpátky pro věci, lich po něm vyjel a ten mazal jako blesk, i když to nechtěl tak toho licha naštěstí odlákal a oni si vklidu sebrali věci. No prostě sou v tom NB dungu někdy pěkný příhodičky (ne že bych byl při mých začátcích jinej ).. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po leden 12, 2004 8:25 pm Předmět: |
|
|
Tedka, co muze carovat necro summ undead, se mi docela casto stava, ze nekdo v cechu vycaruje licha a nevi co dal. Taky jsem kvuli tomu uz vickrat umrel. Oni teda taky. Asi z nej maji takovy respekt, ze jim prijde divne, ze ho muzou ovladat. Takze je to jakoby ho hned po vycarovani releasli .
Vcera se mi zas stalo, ze jsem byl v cechu negru s jednim dalsim. Byl tam snad uz jen jeden spektr, co sel po nem. Nejdrive hodil Blade Spirity, ty po nem ovsem nesly (sly po mne), a kdy sem se jich chtel zbavit, tak hodil par zed pred vychod(a to jeste pred chvilkou ode mne vysomroval ss), coz mne totalne zalagovalo a Bladi mne zabili. Tu blbou zed tam hodil, aby po nem nesel ten spektr. A pak se jeste vymlouval, ze to udelala jeho segra, co nesnasi UO.(to bylo samozrejme zalhane, potom se prokecl)
Nesnasim smrti, kdyz jsem v tom nevinne. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|