Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út červen 21, 2005 9:14 am Předmět: Ženy, víno, zpěv... |
|
|
Tak se mi včera v noci zdálo, že si založím tenhle prázdninový oddychový topic a do rána sem zapoměl, co sem chtěl napsat :o)
No nic, něco vymejšlejte, kecejte, já si vzpomenu :o)
Edit: Jo už sem si vzpoměl... ;o)
Určitě se vám už někdy stalo, že ste potkali holčinu, která se vám líbila, ale neměli ste jak si zjistit její číslo a tak, znali ste třeba jen jméno...tak sem nad tím přemýšlel a vlastně to tak u mě taky dycky bylo, že sem hledal co se dalo, dokud sem nenašel...mě teď inspirovala Terezka ;o)
Je v tom určitá zvláštnost a taky určitý kouzlo, když tu osobu neznáte...ale je to risk...stane se, že ji poznáte a o to víc ste šťastni a taky to může bejt naopak a zjistíte, že je úplně jiná, než ste čekali...no nic, konec keců :o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: út červen 21, 2005 10:24 am Předmět: |
|
|
No kdysi, kdyz jsem byl jeste dite (myslim vekem - myslenim jsem jeste porad) tak jsem byl zalaskovanej do jedny holciny jmenem Romana - ona do me taky (vim to od jejich kamaradek) jenze ja byl tak stydlivej, ze se to nikdy nedozvedela. Jak sel zivot dal, nasel jsem si jinou, ale na Romanu jsem nezapomel. Obcas se mi o ni zda.
Chtel bych jeji telefoni cislo, aby jsme se mohli sejit a ja ji rict jak to tenkrat bylo. Jenze nemam tuseni kde bydli. Ach jo.  _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út červen 21, 2005 10:35 am Předmět: |
|
|
Jojo - ja byl takto poblazneny prave do te Terezy, o ktere jsem nic vic nevedel. Tedy krome toho, ze jeji mladsi sestra zavodne tancuje
Po pulroce jsem ji nasel a byl poslany kamsi.. no.. ach ta puberta
Radeji zit na zemi, nez na ni pristavat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út červen 21, 2005 10:49 am Předmět: |
|
|
Hihi, no Serpe...jestli víš kde bydlí a jméno, tak to nemůže být takoví problém ne? ;o)
Edit: Své kouzlo mají taky prázdninoví lásky...kdo zažil určitě ví :o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Perci Ettin
|
Zaslal: st červen 22, 2005 10:23 am Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
Edit: Své kouzlo mají taky prázdninoví lásky...kdo zažil určitě ví :o) |
Geometricky vzato, je láska pohyb vertikálním směrem v horizontální poloze. (Bolognessi) ;o) _________________ Perceval Galles [SwS]
Weldin [SwOrd]
Gildor [SwS] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st červen 22, 2005 10:59 am Předmět: |
|
|
Coz mi pripomnelo?
Vite co je tanec?
Vertikalni vyjadreni horizontalni touhy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

|
Zaslal: st červen 22, 2005 11:02 am Předmět: |
|
|
Sakra, já se nechytám :o) Objasněte to trošku :o))
Jediný co vím, tak že láska má šíleně blízko k nenávisti a naopak...
P.S.: Perci doufám, že budeš na srazu ;o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st červen 22, 2005 12:11 pm Předmět: |
|
|
Az s nejakou budes tancovat plouzak, tak ji rekni tu mou vetu. Co to presne znamena pak brzo poznas  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: st červen 22, 2005 1:13 pm Předmět: |
|
|
No ja zase byl na Akademii (2.Stupne) a tam byla takova holcina,Bruneta uplne krasna a tancovala Brisni tance,na nasi skolu chodila pred 2. rokama a ja si vzpomel ze je to jako by moje Tajna laska (sem byl 7 a fakt se mi libila
Nevim jak se jmenuje,Cislo na ni nemam ani Mail a ted sem v pekny cerny dire,pac fakt nevim jak to zjistit,je tu jedna nadeje a to je ta Holka co tancovala na Akademii sni a taky s ni chodi ty Tance...No nevim zkusim to  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Perci Ettin
|
Zaslal: st červen 22, 2005 1:45 pm Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |