Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: út duben 04, 2006 8:23 am Předmět: Muj komp mi hazi Error |
|
|
Mám problém s PC. Včera jsem zapnul počítač a hodilo mě to po deseti minutách hraní modrou obrazovku s chybou Driver IRQL not less or equal. Dál jsem zjistil že to hází zřejmě soubor sys3112.dll kterej je tam napsanej taky. Už se mi to stalo dříve, ale to jen když jsem chtěl hrát call of duty po síti. Když jsem se totiž připojil do hry na jakymkoli serveru tak mě to hodilo todle. Včera se mi to stalo při zapnutym kompu, běželo mi jenom uo a winamp. Nesetkal jste se někdo s tímto problémem ?
muj HW :
Asus A7N8X-E Deluxe
AMD Athlon Xp 2800+
Geforce FX 5600
disk serial ATA myslim matrox
512 ram _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: út duben 04, 2006 11:27 am Předmět: |
|
|
Tusim ze na jednom foru se neco podobneho resilo a mam dojem, ze by to mohl zpusobovat konflikt zarizeni - nektere zarizeni (sitovka, grafarna, zvukovka...) by mohlo byt v konfliktu s jinym prave u IRQ channelu. Zkus na to mrknout... _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: út duben 04, 2006 11:50 am Předmět: |
|
|
Jo jeste dodatek - tady nekde by mela bejt ulozena ta chyba i se zarizenim u ktereho byla chyba zjistena. Tak to zkus - nekde to tam dohledej podle chyby...
Prohlížeč událostí - Start >> Nastaveni >> Ovládací panely >> Nástroje pro správu >> Prohlížeč událostí. _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út duben 04, 2006 1:53 pm Předmět: |
|
|
Pokud uz jsi to nevyresil, muzes hledat konflikt zarizeni rucne, ve spravci zarizeni, kde te to o konfliktu informuje, kde se take muzes dozvedet hodnotu IRQ ruznych zarizeni a kde ji mozna (kdyz bude konflikt) muzes i sam zmenit (coz nastesti nemusim zkouset, protoze mi vse funguje :))
Pro informaci.. ma sitovka ma IRQ 23, zvokovka 22.. je to blizko :) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

|
Zaslal: út duben 04, 2006 4:44 pm Předmět: |
|
|
Problém je v tom že nestihám nic zjistit, než se někam dostanu tak se mi ukáže modrá obrazovka. Podělaný widle. Asi se vrátím k linuxu  _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út duben 04, 2006 6:22 pm Předmět: |
|
|
A pustit to v nejakem debug / bezpecnem modu / debug pro praci v siti ?
(myslim, ze pri spousteni musis klikat F
E: A co spousteci disketa+ten soubor ? (ale fakt by to melo jit pres F .. pokud ta chyba vyvstala po instalaci neceho, tak je v XPech krasna funkce Navrat systemu _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: út duben 04, 2006 6:43 pm Předmět: |
|
|
Navrat ke starsimu savu systemu / obnoveni instalace z CDcka nepomohl? _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smrt BOB Mummy

Založen: 24. 11. 2005 Příspěvky: 105 Bydliště: Hostinec jhelom 2
|
Zaslal: út duben 04, 2006 7:46 pm Předmět: |
|
|
Co takhle HW vyndat na zaklad a reset biosu(Pokud teda reinstal nepomuze...) osobne jsem s modrema obrazovkaam mel problem je pri vadne ram... _________________ GONG, not so happy now... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

|
Zaslal: út duben 04, 2006 9:45 pm Předmět: |
|
|
Problém vyřešen. Flashnul jsem si bios a hodil nový widle a drivery. Zatim to chodí. * Klepe do stolu prstem* snad to bude v klidu  _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: st duben 19, 2006 7:51 pm Předmět: |
|
|
vyuziju tohohle topicu a zeptam se, mam obyc klavesnici (zadna multimedialni) ale ma tri tlacitka: power,sleep a wake. Mam problem s tim ze to power je tak blbe umistene vedle enteru a jeste ma jinou podobu, ze se mi posledni dobou stavam ze pri stisku enteru o nej zavadim a vypne se mi komp, nevite jak se to da softwarove osefovat? aby bylo nefunckni? koukal jsem se do biosu, tam jsou jen veci o zapnuti kompu pres klavesnici a fakt netusim jak na to...
EDIT: vyreseno¨, pokud budete mit podobny problem, tak plocha-- sporic-- napajeni--upresnit a tam jsem mel ty tlacitka power a sleep... Dekuji Hunterovi a jeho vedomostem :p _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|