Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: ne leden 11, 2004 8:12 pm Předmět: Mé hraní UO |
|
|
Chtěl bych oznámit jednu novinku dobrou a jednu špatnou:
1) Přecházím z kabelovky na ADSL (konečně )
2) Tím pádem mám předem zrušený kabel a než se dostanu na ADSL bude to chvíli trvat a tak jedu přes dial-up, což jak jistě chápete je drahé, pomalé a ještě k tomu nemůžu volat když sem připojenej.
Takže se omlouvám, ale jistou dobu teď nebudu moc hrát (cca měsíc, když všechno půjde dobře). Jen aby jste se nedivili proč mě nevidíte a nemysleli si, že jsem an Spolek zanevřel, to v žádném případě ne. Na UO budu, ale jen opravdu zřídka. Díky za pochopení. Bereg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: ne leden 11, 2004 8:31 pm Předmět: Re: Mé hraní UO |
|
|
Je dobre, ze jsi nam to sem napsal. V nasich myslich zustanes pokud nezapomenes ty na nas * pousmal se*
Necht jsou ti abstinencni priznaky lehke a tva cesta cekani jen prohloubi touhu vybehnout v case pusteni po nasi predem vyslapane Aethanove ceste. Dobehnout nas a po nasem boku s tasenym mecem v ruce chranit vse za co bojujeme .... za lepsi svet.
... budeme cekat a verit... _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po leden 12, 2004 8:02 pm Předmět: |
|
|
Tak to pripojim zpravu svou.
Prechazim z modemu na mikrowlnu a ne ADSL, jak jsem si myslel, protoze se budu stehovat a to z dosahu. Jinak pro tu MW musi udelat vysilac, coz je maximalne 5 mesicu, ale melo by to byt driv. jinak prestehovany (a snad i s novym pripojenim) budu tak v dubnu, kvetnu. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aurora de la Muerte Harpy

Založen: 21. 11. 2003 Příspěvky: 81 Bydliště: Lavicka v cehu rangeru
|
Zaslal: út leden 13, 2004 8:35 pm Předmět: |
|
|
pche to je reci ja jedu pres Dial uz rok a pul! i kdyz pravda je ze to je vopruz  _________________ Aurora Muerte - Grandmaster sniper |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st leden 14, 2004 6:53 pm Předmět: |
|
|
nj, ja znam modemy (m. pipojeni) co bezi rychle jak ..., coz bohuzel neni muj pripad _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|