Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lamine Skeleton
|
Zaslal: po duben 04, 2005 8:19 pm Předmět: Lamine |
|
|
Zdravim Vas
Jmenuji se Lamine (le´majn), prave jsem dokoncil studia u mistra Normy v Moonglow, pracoval jsem u nej v kramku za stravu a pristresek nad hlavou. Kazdy den jsem po nocich studoval kouzla a prisady a da se rici, ze se jiz nemohu vice kouzlum naucit. Mistr pochopil, ze je cas abych se vydal do sveta. A z niceho nic jsem zustal sam uprostred sireho sveta Temneho raje.
Me Francouzke koreny se nezapreli a zamiril jsem oslavit svoji nezavislost do vinoteky v Brithu, prave tam jsem zaslech rozhovor Dvou statnych, bohate vypadajicich muzu, jak povida o vypravach za poklady do hlubin zeme, o bitvach za slavou, o rodine a stesti.. Ten muz mluvil o Vas, povedel mi o vasem sidle.
Rozhodl jsem se k Vam vypravit. Nikdo bohuzel nebyl doma, ale u dveri byl stolek s pergamenem , proto jsem napsal tento vskaz a doufam, ze se k vam dostane...
Chtel bych se stat jednim z Vas, byt Vas pritel a podporit vas ve vypravach za slavou ...
S uctou a obdivem nad velikosti vasi rodiny..
Lamine
*Lamine se podepsal, smotal pergamen, a pripevnil ho cervenou stuhou na kliku dveri...* _________________ Lamine, Pocestny Mag |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po duben 04, 2005 8:51 pm Předmět: |
|
|
Vítám Tě! _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: po duben 04, 2005 8:54 pm Předmět: |
|
|
Buď Vítaný. Dúfam že skoro pribudneš medzi adeptov. _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lamine Skeleton
|
Zaslal: po duben 04, 2005 8:55 pm Předmět: |
|
|
*Pri navratu z jedne z vyprav se svym kamaradem Nikuskou, projizdel kolem sidla Spolku a na dvere pripenil tento vskaz:*
Budte zdravi
Rad si s kazdym popovidam na Komunikacnim krystalu(pokud budete mit zajem), abych se seznamil a prolomil ledy...
Lamine _________________ Lamine, Pocestny Mag |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: po duben 04, 2005 8:56 pm Předmět: |
|
|
Taky tě Vítám.
Pěkný příběh, ale mohl bys nám říci, jak daleko sahají tvoje Francouzské kořeny?
*klepe se nedočkavostí* _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná.
Naposledy upravil Alexandr dne po duben 04, 2005 9:02 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: po duben 04, 2005 9:01 pm Předmět: |
|
|
Alexandr napsal: |
mohla *klepe se nedočkavostí* |
Ehm - on je to mužskej...
Jinak - připojuji se k uvítacímu výboru. _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po duben 04, 2005 9:05 pm Předmět: |
|
|
Vítám Tě, chválím za napsání na můj KK.
Mohl bych se zeptat kde je místo, kde máš ty kořeny?
A také doufám, že se mi nebudeš fušovat do vínaznaletctví!
Takže ještě jednou - Vítej. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lamine Skeleton
|
Zaslal: po duben 04, 2005 9:28 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Mohl bych se zeptat kde je místo, kde máš ty kořeny?
|
Zajiste.
Muj Praded byl francouz Leopol , hrabe z LIMOGES, jednoho maleho mestecka, Otec Lord Xin Posé, muz, ktery procestoval cely, svet.. Hledal Temny raj, kdyz zemrel na nemoc, kterou se nakazil pri cestach a kterou nedokazalnikdo vylecit, odkazal mi jeho cestopisy, v nech jsem se docetl o Temnem svete plnem dobrodruzstvi, citaje v deniku vyrazil jsem na cestu. Bohuzel me okradli a byl sem nucen zebracit, ale ujal se me Mistr Norma z Moonglow a od tam uz muj pribeh znate....
Zde mam jeste obrazeknaseho moaleho sidla: *sahl do batohu a vytahl podivne lesjly obrazek* _________________ Lamine, Pocestny Mag |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: po duben 04, 2005 9:29 pm Předmět: |
|
|
To Lamine: Díky, to je velice zajímavé. _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: út duben 05, 2005 5:17 am Předmět: |
|
|
Vítej
Myslím, že francouze jsme tu ještě neměli.  _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|