Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: so říjen 29, 2005 9:38 pm Předmět: Dix (vlkodlak) |
|
|
*Prisel ke spolku nejmin po 1000xte se kouka na obrovskou ceduly Spolek pred domeckem spolku*
*nalepil na nastenku dopis,psan kostrbatym pismem*
Dobry den,muj pribeh je dost kratky,vim ze to by me nemelo omlouvat ale strata pameti mi to dovoluje,prosel jsem branou poznani,ktera mi uvedla vsechny veci na pravou miru,pochopil jsem tu pravou podstatu prokleti,porozumel svetu a jinym vecem dopostud me neznamich.
Vsak tato brana mi dala jeste jeden dar...a to je Zapomeni,vedela ze v mem srdce je plno zklamani z tohoto zivota a tak mi dala dar zapomenout a jen par lidi mi utkvelo v pameti a tim je muj nejlepsi Pritel Frank Horrigan moje Nufinka Nikita a z casti Hellmaster,od ktereho se ucim mit vsechno srovnane a mit cistou mysl,ostatni lidi si moc nepmatuji a ani mi to moc nemrzi,protoze nevim zda byli dobri nebo zly,dnes jsem vystoupil z Guildy a take dnes sem se odhodlal si podat znovu prihlasku,vim ze kdyz jsem u vas kdysi byval Clenem,chtel bych aby na me byli brany stejne lajny jako na ostatni adepty..
S pozdravem Dix a az jednou budu na 4 nohach nebojte se me,kousu jenom vrahy nebo lidi kteri me bijou
(prosim Hellmastera nebo Moderatory aby mi zakazali sledovat Soukrome Diskuze,a dali mi stejne prava na foru jako Adeptum) _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 2:43 pm Předmět: |
|
|
Mily Spolku...
podivejte na muj horoskop..
Zkušenost nelze ničím nahradit. Ještě zcela nedávno jste si mysleli, jak se vám podařilo naplnit přísloví, vlk se nažral a koza zůstala celá. Jakmile jednou něco uchopíte, nechcete to za žádnou cenu pustit. Obkládáte se starými odloženými věcmi a nakonec budete žít na smetišti svých vlastních dějin. Rozhlédněte se kolem sebe, co jste dokázali skutečně dokončit a nechat minulosti a jít zase dál.
Zdraví: Narůstá vaše síla, vidíte zřetelněji další směr života a to se kladně odráží i na vašem zdraví.
Odted verim Hvezdam _________________ *Vrrrr*
Smutek
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 8:31 pm Předmět: |
|
|
Vítej mezi námi, ať se ti u nás líbí . Přeju ti, ať se ti pameť brzo vrátí. _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 9:06 pm Předmět: |
|
|
K tomu mi napomahej buh,nebo cely spolek _________________ *Vrrrr*
Smutek
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: ne listopad 27, 2005 2:29 pm Předmět: |
|
|
*Ležel v černém pelýšku z kterého koukal jenom Velký čumák.
Ležel s pocitem osamělosti,tak jako každý vlk a přemýšlel zda lidé tam
Jsou opravdový přátelé*
*Vstal a šel se nažrat* _________________ *Vrrrr*
Smutek
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: ne listopad 27, 2005 4:52 pm Předmět: |
|
|
Je znamo ze Vlci neplacou,ale tenhle plakal a tak si vzal svuj Pelech a odesel bydlet jinam,stratil to posledni co mel-Kamrady o kterych si myslel,ze jsou to opravdovi kamaradi - take ze byli...
----------------------------------------------------------------------------------------
Dovolim si o kazdem clenovi/Adeptovi neco rict
Hellmaster:Bezpochyby nejvetsi hlava Spolku,hodne sem se od nej naucil -Moralni chovani slusnot a pak veci o kterych sem si myslel ze jsou jine
Fratisek:jeden z lidi ktere jsem mel ve spolku opravdu rad,byl dobrym magem ktery me take hodne naucil
Leny-m:Zkuseny hrac,at uz PvP ci PvM opcas sme si vzajemne lezli na nervy ale vzdy se to preslo
Nosferat:upirek s kterym byla hodnekrat sranda Pamatujes? v deciedu u tech kytek ?
Pajadin:muj ucitel,co jsem se od nej naucil at ja nebo Flek bylo k nezaplaceni,jsem mu moc vdecny za to co pro me udelal,co mi dal/prodal/poradil a jine...
Serpin:Moc hodny pan,snad k nezaplaceni,dobry pritel ktery byl vzdy odhodlany Umrit pro skupinu (Hlavne tenkrat u Ld v pride) proste dobry pritel
Wolf:taky jeden z mnoha lidi ktere mam rad jeho paladinske taktiky a Rp mluva,tu jsem opravdu obdivoval a nadale obdivovat budu
Adosh:Opravdu jeden z nejlepsich lidi ve spolku at uz Real tak hra,moc rad sem snim stravil par vyprav kde byli tribalove teply a lepili se na naseho Adika
Bereg Sunrise:Podobne jako wolf on byval Flekuv Vzor,je to clovek s dobrym srdcem jako vetsina ze spolku
Cpt.Rokie:Moc moc hodny pan
Gate Keeper:Opet jeden ze spolkovnich ktereho mam moc rad ochodtny pomoc at uz s palacinkama,Pascalem,ultimou a nebo realnym zivotem.
Pepík neochotů:Moc Fajn clovicek s kterym se da pekne popovidat
Infidlo:Moc Moc Moc Fajn holcina dej na gatika pozor...Maminko .. :-/
Kelnurek:Fajnovy Upirek
Lavaron:Fajn Clerda od ktereho jsem se neco naucil
Lenicka:Aaaaa nase lenicka,moc moc srandovny typek srazy ktere poradala mi zusanou navzdi v srdci,byla tam sranda a od ni jsem dostal nejvetsi darek na svete Black mustanga meho prvniho Diky Leni - a neboj se neni to ten ktereho jsem snedl
Necrostan:Standa je fajn bouzel v posledni dobe moc nehraje ale za sveho mladi jsme si spolu uzili moc moc
Sharlon:Moc Fajnovy Deda,doufejme ze ne jenom smrt je jeho podstata
Timča:Kostej nesmrtelny to mi zustane v hlave na cely zivot Diky time za vse co jsi udelal at uz pro Fleka nebo pro me
ValalalalalallalaalDur:Nikdy jsem jeho jmeno nerekl spravne fajn typek
Wotan:Muj Vzor v clericovani hodne me naucil a take hodne sklamal-Diky Ville
Agness:moc Moc fajnovi Clovicek na srazu jsem si snim moc dobre popovidal,preji mu aby se stal conejrychleji clenem-protoze on si to zaslouzi,
Dratekk:Moc moc hodny pan,nebyt pajadina tak se snim tak neznam pamatujes jak jsme sedei ve spolku a vypravel jsi ty ftipy? jak se z niceho nic objevilo "Upozornujeme hrace ze sprosta nebo vulgarni mluva bude velmi prisne trestana" ))
Ursus:Fajn kluk,preji hodne stesti na Manawydanu
Patejl:Budes dobrym clericem...hodne stesti a hodne dobytych dungeonu
Deathles,Llewelyn,Rescuer,zizinek,Bohdy a jini adepti:Preji vam aby jste se stali Cleny a neposkodili cest Spolku,vzdy se chovali tak jak se ma pravy clen chovat
Na Zaver bych chtel vsem podekovat,vsem kteri me neco naucili,dali,prodali nebo mi nejak pomohli at uz v Uo nebo v realu (se skolou a s problemama)Bude tezke na vas vsechny zapomenout ale bouzel Situace mi nedava na vyber.
*Sklepe se mu ruka na mysi a premysli jestli dat krizek nebo Odeslat,zvolil odeslat* _________________ *Vrrrr*
Smutek
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: ne listopad 27, 2005 4:57 pm Předmět: |
|
|
To co citim ja,citi i muj syn,co citi muj syn,citim i ja...
vsem preji vsechno krasne,plno dobitych dungeonu a novych fajn lidicek
*Stal pred spolkem v cerne smutecni robe a ani se nerozmyslel,sloupl svoje jmeno vyrite na drevene destice ktera byla zasunuta v desce Clenu*
Naschledanou _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: ne listopad 27, 2005 6:47 pm Předmět: |
|
|
*Jeste si dovolil dat do Spolku trofej,Cernou kuzi v ktere lezi vlk a nad nim BishopHat,to je to co bylo Dixovim velkym cilem a jednou to dostal,ted se toho vzdal,dal to spolku aby vedeli jak mel spolek rad* _________________ *Vrrrr*
Smutek
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adosh Wisp
Založen: 26. 09. 2004 Příspěvky: 446 Bydliště: Britain domek č.9(praha)
|
Zaslal: ne listopad 27, 2005 6:56 pm Předmět: |
|
|
*vzalo ho to u srdce a asi se stim nikdy nevyrovná...* _________________ ZPĚT DO ČASŮ KLAMÁÁKA!!23
--teknokrates-- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne listopad 27, 2005 7:00 pm Předmět: |
|
|
Fleku / Dixi - jsi si jisty, ze chces jednu rozepri resit takto? Nechci se tu prohnat jako vichr, co neco necitelne sfoukne, stejne jako ti to ted nechci rozmlouvat. Jen mi to prijde ... neuvazene? Uvazil jsi to?
Pak ti tedy preji hodne stesti a hodne dobrych pratel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|