Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wlad Taltos Harpy

|
Zaslal: pá únor 10, 2006 9:00 am Předmět: Mysql |
|
|
Zdravím všetkých!
Mám drobný problém z mysql. Na wz.cz mám urobenú stránku kde mám fórum phpBB, ale vzhľadom na to že to tam blbne to chcem premiestniť na inú stránku.
Nevie mi prosím vás niekto poradiť ako presunúť mysql databázy z jedného webhostingu na druhý? _________________ Wlad Taltos -Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smrt BOB Mummy

Založen: 24. 11. 2005 Příspěvky: 105 Bydliště: Hostinec jhelom 2
|
Zaslal: pá únor 10, 2006 9:52 am Předmět: Re: Mysql |
|
|
Wlad Taltos napsal: |
Nevie mi prosím vás niekto poradiť ako presunúť mysql databázy z jedného webhostingu na druhý? |
Mam takovy pocit ze wz.cz ma zabudovanou podporu PHPMyAdmin, ktery dokaze databaze exportovat do SQL/PHP souboru
jinak vysledny soubor nactes na druhe strane(Je to ciste SQL vetsinou)
Stranky uz tam nemam.
Prihlas se na wz.cz, dej nastaveni a PHPMyAdmin:
Vyber databazi, zvol v menu export, a uloz si databazi jen do souboru(Dole zaskrtnout nic vic :) ).
Databaze je uspesne zalohovana
Ted zalezi na cilovem hostingu
1) Myadmin, nacte soubor a jedem!
2) Textovy klient - prikaz si nepamatuju :)
3) PHP, Ma zase prikaz na nacteni SQL prikazu, nicmene lze spustit vlastni PHPMyAdmin ci vzit data ze souboru a vlozit do PHP skriptu. tam bych ti to posal kdyztak pozdeji, jeste spim a prd si pamatuju _________________ GONG, not so happy now... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wlad Taltos Harpy

|
Zaslal: pá únor 10, 2006 2:14 pm Předmět: |
|
|
Dakujem za radu, tak som to skúsil a vypísalo mi to niečo takéto:
kód: |
MySQL said: Documentation
#1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DEFAULT CHARSET=latin2 COLLATE=latin2_czech_cs' at line 36 |
Čo stým _________________ Wlad Taltos -Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: po únor 13, 2006 8:47 am Předmět: |
|
|
Na export z mysql existuje prikaz:
Select into outfile
Pro nasledny import je treba pouzit prikaz:
Load data infile
Nevim jak je to ale v techto pripadech ze structurou a je to na zalohu jen tabulek, pokud chces celou databazi, je to mozne snad jen pomoci externich programu a to mysqldump a mysqlimport, tyto dva externi programy pouzivam ja pro zalohovani a pripadne znovuobnoveni databaze. Pri exportu pres mysqldump se totiz vytvori kompletni soubor ve kterem jsou nejen data vsech tabulek, ale take kompletni tvorba cele struktury techto tabulek jak byly utvoreny v zalohovane databazi.
Dalsi moznosti je, ze pokud by server podporoval moznost pripojit se z venku primo na svoji mysql databazi pouzit nektery z externich programu a zalohovat pomoci neho.
Wolf _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|