Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: st srpen 25, 2004 2:35 pm Předmět: Zvedani od GM v dungu |
|
|
Ani mi nevadi Krystof ale to co mi opravdu VADI je zvedani hracu v dungu kdyz vsichni umreli kvuli svoji blbosti a jeste za nima jde jedna parta(my)...Vid Suerte?
....
Samozrejme neodpovidej to je normalni uz jsem si zvyknu ze se o GM supportu nemluvi..
Edit Vilgerius: na zacatek vlozena veta z jineho topicu, ktery zacala OT, ktery byl odtrzen sem _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: st srpen 25, 2004 2:39 pm Předmět: |
|
|
Trakat napsal: |
Samozrejme neodpovidej to je normalni uz jsem si zvyknu ze se o GM supportu nemluvi.. |
Rad ti odpovim.
Chces-li tomu rikat support, muzes.
Nebyl jsi tam a obavam se ze ti nejsou znama fakta.
Vyprava nelehla svou vinou ale vinou sphere. Je v tom podstatny rozdil. Nezvednul jsem vypravu, ale dal jsem jim sanci tak, ze jsem zvedl jednoho cloveka, ktery se pokusil zvednout ostatni. Povedlo se mu to. za dalsi 3/4 hodiny se zkonsolidovali tak ze mohli postoupit o celou obrazovku dale, kde hebli s definitivni platnosti na svou vlastni chybu.
Meli-li byste na jejich miste v dany moment byt vy, udelam pro vas to same. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

|
Zaslal: st srpen 25, 2004 2:43 pm Předmět: |
|
|
Eh...Chyba Sphere je lag? Mno kolikrat jsme hebli v lagu a nikdo nas nezvedl a hlavne Kiss ti napsal pres icq takze by to nebylo pro nas to same... _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st srpen 25, 2004 2:47 pm Předmět: |
|
|
a] Trakate, NEZACINEJ tu pripadne flame ani OT. Existuje tu tlacitko "zalozit novy topic"
b] Nechcete si to vyrikat po ICQ, PM, ...? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st srpen 25, 2004 2:48 pm Předmět: |
|
|
Nebo tu, ale v klidu. Rad bych vedel, jak to doopravdy bylo, ale za cenu hadky tu - ne diky.. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

|
Zaslal: st srpen 25, 2004 2:54 pm Předmět: |
|
|
Dyt se nikdo nehada...Klidne to vyresim po Icq jestli Vam to vadi...Ale ja vim jak to bylo jenom to chci rict vsem ostatnim takze po icq to nema smysl.. _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: st srpen 25, 2004 2:55 pm Předmět: |
|
|
Prosim moderatora o rozdeleni topicu.
Az se vecer dostanu k poci, jeste neco mozna pripisu. V kazdem pripade toto je diskuse o Krystofovi, nikoliv o padle vyprave. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st srpen 25, 2004 2:57 pm Předmět: |
|
|
Odtrzeno od Krystofa III
(OT: jinak diky, trhat tema kam prave pisou dva lidi naraz je vazne zabava ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: st srpen 25, 2004 3:07 pm Předmět: |
|
|
Trakate,
spoustu veci je mozno chapat jako support. A take nektere jako support pochopeny byvaji. O me je snad dostatecne znamo, ze mam stejny metr ke vsem (moji sekající kamarádi rádi dosvědčí , na to aby me kdokoliv obvinoval ze supportu.
Pokud ti tedy rikam, ze nebyla jejich chyba, kdyz umreli a pokud ti rikam, ze jsem usoudil ze je v zajmu hry jim das (minimalni) sanci na zvednuti, tak to tak bylo.
Jak uz jsem rekl, pokud by byl na jejich miste kdokoliv jiny, dostal by ode mne to same.
Vadi ti, ze mi kdosi napsal na ICQ. Na toto tema bylo asi 5 pagi, teprve pak mi prislo ICQ. Co mel ten clovek delat? Zkusil, co bylo v jeho silach. V kazdem pripade jsem na miste byl uz po 1. pagi a to jistou shodou okolnosti. Denne dostavam kolem 80 ICQ zprav, tykajicich se hry. At uz se tykaji veci, ktere nesnesou odklad nebo cehokoliv jineho. Co presne ti na tom vadi?
Nemohu ti bohužel vyvrátit, že se jednalo o support. Mohu to tu pouze veřejně tvrdit. Dokázat to nelze. Stejně jako ty nikdy nebudeš moci dokázat, že to co tvrdím není pravda.
Buď tomu budeš věřit nebo ne. Nic mezi tím není.
A platí i pro tebe. Budeš-li mít potíže a budeš-li něco potřebovat, klidně mé ICQ použij. Od toho to ICQ se jménem GM Suerte je. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

|
Zaslal: st srpen 25, 2004 3:10 pm Předmět: |
|
|
Dobre priste az umru v lagu napisu ti na icq at me zvednes, jsme domluveni.. _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|