Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wotan Headless

|
Zaslal: so prosinec 13, 2003 11:14 am Předmět: Možná se dám na dráhu spisovatele |
|
|
Jako v poslední době často, i včera jsem zašel do své pracovny. Z knihovny vytáhl starý a velice tlustý svazek Velké knihy léčitelství, která mě celý život provází, a ze které čerpám své znalosti snad od svého narození.
Otevřel jsem ji na straně, kde byla záložka, a začal hledat místo, kde jsem minule skončil se čtením. Aaaa, už jen poslední odstavec.. zasmal jsem se. To co v nem bylo napsano, jsem jiz davno znal! Prisel jsem na to sam, kdyz jsem lecil sve pratele v hlubinach Deceitu.
Naslinil jsem si prst a otocil na dalsi stranu. Sok. Byla prazdna. A zadna dalsi strana jiz nenasledovala... docetl jsem svou bibli!
Slastny to pocit... premyslim, zda bych nemel sve vedomosti sepsat.. sam napsat knihu... ze bych se stal spisovatelem? *usmal se* _________________ Werewolf Wotan, bratr Vilgeria |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so prosinec 13, 2003 11:41 am Předmět: Re: Možná se dám na dráhu spisovatele |
|
|
Jen do toho příteli. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karlos IV Ettin
|
Zaslal: so prosinec 13, 2003 6:31 pm Předmět: Re: Možná se dám na dráhu spisovatele |
|
|
Ctenari se jiste najdou! A muze pomoci mnohemu zacinajicimu leciteli. Dovednosti, ktere clovel jiz bezne ovlada mu pripadaji jako samozrejme, ale ten kdo teprve zacina s urcitou cinnosti tak tape a chyta se kazde rady! Mnohe veci dela spatne uz od zacatku, co z je nekdy dost skoda. To vsak neznamena, ze by nebylo jine cesty! Bylo by zajimave cesty k mistrovstvi konzultovat, porovnavat, hodnotit a snazit se o nalezeni te nejlepsi  _________________ Ten, ktery stale hleda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: ne prosinec 14, 2003 10:45 am Předmět: Re: Možná se dám na dráhu spisovatele |
|
|
Myslim, ze je to dobry napad a mas moji podporu
*pousmal se* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|